Şimdi Ara

BU ÜLKEDEN GİTMENİZ İÇİN BİR SEBEP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
15.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupadabi suru genc kiz mini etekle bisiklete biniyor burdaki o tarz hayvanlar cesaret bulamio cunku 2,3 kisi olmalari lazim ki kopek gibi cesaret bulsunlar ole olursa da burda kavga etmezsin polisi arasin onlar gelir copu alir. iyi yapmisin birader biz de cocuktan sonra gidelim dedikti ben de iyi bi yerde calisiodum ama esimin isi yurtdisina gider msiniz deyince istifa ettim bi sn bile dusunmedim, cynku yeni dogmus cocugum da vardi. Umarim ingilizce olan bi yere gidiyorsundur bi o zorluk oluyo cunku ilk gekdigimde turkkerle konusuodum turkce duyunca sonra baktim 1 dk sonra memleket nere ve hangi takim muhabbet donuyor uzun zamandir turkce de konusmuyorum. Usa veya canada keza avustralyaya gidiosaniz oranin zaten turk profili cok farkli cogu ozel soru pek sormazlar daha cok beraber bi yerlere gidelim muhabbeti olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

Yav sen bu olaylar sadece Türkiye'de mi var sanıyorsun?

İddiasına girerim sen hayatında bir kere bile olsun Avrupa'ya gitmemişsindir,gitsen bu sebepten dolayı başlık açmazdın
    Ben 1 sene Avrupa'da yaşadım. Üstelik Avrupa'nın en hor görülen üç ülkesinden biri olan İspanya'da. Her gün şehir içi 2 saat yol gittim geldim 1 yıl boyunca. Tek bir defa bir kıza laf atıldığına, bir kadının taciz edildiğine şahit olmadım. Hiç mi olmuyordur? Tabi ki hayır ancak Türkiye'den çok çok çok daha seyrek olduğu kesin.

• Şaka mısınız siz? Avrupa'da, Amerika'da kadına laf atılmıyor mu, taciz edilmiyor mu sanıyorsunuz?

Ayrıca Amerika'da kız arkadaşınıza, ananıza, bacınıza baktı diye birine fiziksel bir müdahalede bulunursanız hapsi boylarsınız, haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: readytogo

Kızgın boğa yaş kaç? nerelisin?

Bak ben buraya pasaportumun görsellerini koyarım

Ama bu forumda birdaha yazmaman şartıyla

Gerçi senin 1 yillik hesabın silinse ne olur ya,o da ayrı bir mevzu

Benim burada esas üzüldüğüm konu bu lavugun yaptığı değil, dediğin gibi her ülkede böyle insanlar olabilir

Benim üzüldüğüm konu

Bu lavugu dovsem ben suçlu olurum

Bu lavugu şikayet etsem mahkemelerde surunurum, bu lavuk da hiçbir ceza almaz,olan benim sinirlerime,parama ve zamanıma olur

Eğer sen her yerde oluyor deyip bunu normalleştirebiliyorsan

Umarım aynısı senin de başına gelir, ne de olsa her yerde oluyor sorun yok senin için

Alıntıları Göster
    Afedersin de lafı başka bir yerden anlama konusunda üzerinize yok.

At gözlüğüyle bakmadan eleştirileri doğru anlayıp kulak verecekseniz açın böyle konuları.

Kimsenin normalleştirdiği yok bu olayı.

Adam demiş ki, -hani sen bu olay yüzünden isyan ediyorsun ya bu ülke insanına pislik diyorsun, bu ülkeye nefret kusuyorsun- Hah işte o da diyor ki bu olaylar o çok meraklı olduğun, öve öve bitiremediğin yerlerde de var. Yani oralar da masallarda ki melekler yaşamıyor, veya onlar şirinler biz gargamel değiliz. Her yerde var.

Eksik olan bir bilgiyi tamamlamış arkadaş . Yani şöyle söyleyim avrupa bizden hemen hemen her konuda misli ile üstün, ben de gidip orada yaşamak istiyorum ama gerçek dışı beklentilerim de yok . Burayı bilmek kadar orayı bilmek de önemli . Yani orada herkes birbirine çiçek vermiyor sokakta hele ki birinin Türk olduğunu bildikleri an çoğunun bakışları değişiyor . Bak hepsi demiyorum çoğunun diyorum . Tabi orada yaşayan gurbetçilerin de davranışları ile bunda payı var. Hani üstün oldukları konular çok çok fazla ama başka sorunları da var. Evet bu sorunlar bizim ülke'de ki sorunlar kadar büyük değil ama öyle her şeyi ile mükemmel kusursuz bir yere gidiyormuş gibi beklenti içine girmeyin. Keko çok bizim ülkede ama orada da yok değil . Orada da olması bizim kekoları haklı kılmaz tabi.

Gidebiliyorken git mutlaka ama dediğim gibi masallarda ki ütopyalardan birisine gitmiyorsun orada da insan yaşıyor orada da bu tip olaylar yaşanabilir.

Edit : Videolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 1 Ağustos 2018; 14:37:45 >

• Ülkemi çok severim. Forumda bir çok kişiden fazla vergi veriyoruz ailecek. Amcamlar ve biz. Son zamanlarda babam bile yurt dışında bir iş kurup gitmeyi düşünüyor. Ki kendisi de 80 li yıllarda milliyetçilik yüzünden 5 yıl hapishanelerde işkence görmüş biridir. Kendi ülkesinin aşığı. Ne milliyetçi kaldı ne solcu ne sağcı adam akıllı. Hemen hepsi bir çıkar davası içinde. Ülkesini düşünen hiç yok.

Sokaklar tehlikeli artık. Açık giyindiğin vakit hem gözle hem de sözle tacize uğruyor eşimiz bacımız anamız. Keza bazen bu taciz dokunmaya kadar gidiyor. İnanın artık baş edemez hale geldik.

Ne ara böyle bir memleket olduk biz bilmiyorum. Sokaklarda silahlar patlıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor.

Git kurtar kendini. Geleceğin daha iyi olur. Çocuklarına da güzel bir gelecek sağlamış olursun en azından.

• Geçmiş olsun hocam. Yeni yaşamında başarılar.
  • Avrupada da benzer vakalar hatta daha kötüleri başladı aldı başını gidiyor, mülteciler sağolsun oraları öttürüyorlar
  • 4.5 senedir Hollandadayim. Kızlar mini etekle bisiklet sürüyor. Bir tane Allahin kulu donup bakmıyor BIR TANE!!!

Ben simdi kiz arkadaşım gece geç saatte disardayken icim rahat. Bir şey basına gelse bile polis veya devlet bunu yapanlara en ağır cezayı verecek şüphem yok.

Kiz çocuğum olsa, gönlüm rahat bir sekilde yetiştiririm, buyuturum.

Turkiyeye cennet derdim buraya gelince ama uzunca bir sure yaşayınca gercekleri goruyor insan.

Arkadas en mantiklisini yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyp -- 1 Ağustos 2018; 15:6:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Bu mesaj silindi.
    ben herkesin kafatasından ve içinde beyin olduğundan eminim kendini zeki sanan zekasız modern... ben seninde beynin olduğunu biliyorum ama çalıştıgından şüpheliyim ve eminimki sende o merdiven altlarında ayakkabı baglayanlardansın çok zoruna gidiyo kızların kapanıp seni tatmin edememesiki baya hararetlendin? senin gibi doğrunun karşısında hakaret eden bi eğitim düzeyinemi kavuşalım?

O yalayıp yuttuğunuz abd çocuk istismarı ve tecavüzünde dünya rekoruna koşuyor bi çok avrupa ülkesi gibi ve onlara müdehale eden bi devlette olmamasına ragmen... ayrıca mısır afganistan hindistan dediğin yerler eğitimsizlikten değil kanunsuzluktan ve fail bulumunda yaşanan ciddi sıkıntılardan bu durumda. onların sisteminin içine eden avrupa ülkeleri sayesinde. ama siz avrupaya gidin zaten ben bu zihniyetle ayni ülkede olmaktan rahatsızım hatta yaşamandan bile! dunyanın herhangi bi yerinde... sen ve senin gibiler (yani cehaletin doruğunda olmasına ragmen bi bol bildigini sananlar) insanlığın en saçma formu olarak oksijen tüketiyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pyp

4.5 senedir Hollandadayim. Kızlar mini etekle bisiklet sürüyor. Bir tane Allahin kulu donup bakmıyor BIR TANE!!!

Ben simdi kiz arkadaşım gece geç saatte disardayken icim rahat. Bir şey basına gelse bile polis veya devlet bunu yapanlara en ağır cezayı verecek şüphem yok.

Kiz çocuğum olsa, gönlüm rahat bir sekilde yetiştiririm, buyuturum.

Turkiyeye cennet derdim buraya gelince ama uzunca bir sure yaşayınca gercekleri goruyor insan.

Arkadas en mantiklisini yapmış.
    Siz ne tarz mahallelerde ne tarz semtlerde yaşıyosunuz bilmiyorum Türkiyede ama (siz derken buna benzer yorumlar yapanlar genel olarak) ben o tarz kızları burdada görüyorum hatta üşenmeyip size membasından bi videoda hazırlayabilirim, hiç laf atıldığını bende Türkiyede görmedim? Antalyada oturan varsa gitsin Konyaaltı Sahil Bisiklet yoluna bi kenara otursun 10dk da o kızlardan 100 tane garanti ediyorum! tam tersine onlar bakıyor ve sizinde onlara bakmanız için ellerinden geleni yapıyolar.

Hee tek tük atan vardır misal 5 tane, biz görmüyoruzdur. avrupada doyum arttığı icin 3 tanedir sen görmüyosundur bu saçma bi sebep ki zaten;

Etin bedava olduğu yerde herkes vejeteryan olurmuş.

Adam bi gece ahmetin kızını, bi gece mehmetin kızını, bi gece ikisini birden götürüp iki gün sonrada arkadaş oluyo ve onun yeni erkek arkadaşıylada arkadaş oluyo. o yüzden tok ve bunun bi kız babası tarafından çok ürkütücü bulunması gerekirken nasıl övülebilir böyle bişi oluyo benim mantığım almıyo:)

Başına bişi geldikten sonra ...... hollandanın kanununu. Sabah laf atmazlar, gece eve atarlar kızda yok demez normalleşir onun içinde çünkü. Onlarla yaşayan onlar gibi olur kimse masal anlatmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kılıncarslan

fuhuşa doymuş ve hala doyan ahlak çerçevesi bizimkinden çok farklı olan ülkelerde çoğunluğu evet bakmaz belki... ama her türlü bu azınlık olacak ve bakacak fırsatta. ne yani 100 kisinin bakmasındansa 10 kişi baksınmı diceksiniz? 1 kişi bile o kızın yanındaki erkeği kirletmeye yeter ve erkekse kesin çözüm bi önlem alır. bunun çözümü islamda var zaten.

bu çok saçma bi konu "bi adamın ben eşcinselim o halde eşcinselliğin normal karşılandığı bi yere gideyim" demesi gibi bişi. sorunu çözmek yerine kendini başka sorunluların arasına atarak normalleşmeye çalışmak (nereye gidersen git olmayacak!)

Alıntıları Göster
    evet dostum "bunun çözümü islamda var zaten"

BU ÜLKEDEN  GİTMENİZ İÇİN BİR SEBEP

• Herkes de kaçma derdinde arkadaş. Şimdi iyi iş bulsan vs. git derim tabi ki ve aynısını ben de yaparım.

Ama ben şu ülkeden kurtulayım da gerekirse tuvaletleri yalayarak temizlerim ne olur beni alsınlar diyen kişilerden hiç haz etmiyorum, yani insanda biraz gurur olur ne diyeyim.

Burada kimsenin şahsına yönelik söylemiyorum bu arada, ne zaman bu foruma gelsem bu tür konular popüler oluyor o yüzden yazdım.

Yeri gelmişken söyleyeyim, gidebilen burada yada diğer forum/grup vs. gibi yerlerde ağlaşmıyor, zaten gitmiş oluyor. Benim tahminim burada gitmek isteyenlerin çok büyük çoğunluğu hiçbir yere de gidemeyecek, boş yere enerjilerini harcayıp içlerini nefret ile dolduruyorlar.

Gözünü karartmış olan için de söyleyeyim, botla filan şansınızı denemeyin bence, değmez.
  • Arkadaslar hangi cile, zorluk,baski ve stres olursa olsun

1-Vataninizdan

2-Dininizden vazgecmeyin.

Gidin calisin eglenin paranizi biriktirin hayat standartlarinizi kat ve kar arttirin. Ama hayatinizdan bu 2 seyi asla cikartmayin.

Unutmayin ki dondugunuzde 'Amann en kotu babamlarin oraya yerlesir gul gibi gecinip giderim" diyerek plan yapacaginiz bir yurdunuz kalmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Alıntıları Göster
    Zihniyeti bozuk Boş bi cevap...

1.si islamda var derken sadece kadından bahsetmediğimi ayrıca vurgulamam gerekmesi utanç verici (tartıştığım kişinin buna bile uygun olmadığını düşünüyorum bu sebepten dolayı) bu düşünce tarzına sahip erkeklerinde islama uygun hareket etmesinden bahsediyorum, Kadın islama uysun kapansın, erkek ne ... yerse yesin. Söylediğimden bunumu anlıyosun?

2.si tamami ile muhafazakarlığın zirvede olduğu bazı arap ülkeleri ve iran gibi ülkelerde herkes böyleyken, o çarşafın altında ne olduğunu, o kadının o tarz bi kadın olduğunu bilen veya dedikodulara inanan abazalarda aynen bu şekilde bakabilir. hatta ortada hic bi sebep yokken bile bakabilir. bunu bi imam veya bi rahipte yapabilir şu fotoda motorun üstündekiler diyanetten bile olabilir. bu doğruluğu %100 olanı en fazla %99a düşürür.

3.sü sırf bu yorumları yapacak ataist yahudi veya hristiyan kitlelerin eline silah olsun diye uyarlanmış bi fotoda olabilir. Daha bu şekilde binlerce şey sayılabilir.

4.sü ailende açık giyim modası varsa kusura bakma söz meclisten dışarı ama istisnalar haricinde hiç kimse onlar varken diğerine bakmaz, her haltta çoğunluk önemlidir. apaçık sapık hayallere veya insani olmayan duygulara kamçı vuran, malzeme veren şekilleri bizim burda tarif etmemize gerek varsa ben o rezilliğe hiç dahil olmayayım.

5.si Eskiden erotik fotolarda filmlerde kadınlar nasıldıysa sokaktada öyle olmaya başladılar, erkeklerinde bu doğrultuda kişilikleri yavaş yavaş bozulup o filmdeki erkekler gibi davranma ihtiyacı duyuyolar. Yani o film ve dergi foto sahipleri bunu dunyaya yayan avrupadır, siz bundan kaçmak için avrupayı hak görüyosunuz komedi:)

6. ve son söylemek istediğim şey evlilik yaşı çoğu avrupa ülkesinde 18 olmasina ragmen 13 yasinda 14 yasinda bekaretini saklayan kızlarla dalga geçilen (yani elalemin seks makinası olmadı diye hor görülen) bi toplumda güvenle nasıl kız yetiştirebileceğini düşünür insanlar ben anlamadım, anlamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Alıntıları Göster
    evet islamda var . Ayeti üşenmeyip açarsanız tesettürün sadece kadına farz olunmadığını anlarsınız . Öyle bir resim koymakla islamı karalamak kolay tabi

• 40 dan fazla ülke görmüş bir abiniz olarak şunu diyebilirm ki gidebilen gitsin hiçte arkasına bakmasın çünkü bu ülke her geçen gün az gelişmiş bir Ortadoğu ülkesi olma yolunda ilerliyor..Bursa doldu araplarla yaşanmaz oldu Özellikle yıldırım ve Osmangazi lübnan gibi oldu ...

Şimdi haberler e bakıyorum bunu yazarken adam aralık içinde yürürken taramış binaları kafasına göre rast gele Ateş açmış , camlara mermiler isabet etmiş hooop yakaladılar adamı neoldu serbst bırakıldı. .. Hadi yapsana Amerika'da yada avrupada adamın ocağına incir ağacı dikeler.. Bizde biri headshot yemesi lazım tutklanması için insan hayatının değeri bu ülkede tavuktan hallice , giden gitsin kardeşim yolu açık olsun...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.