Şimdi Ara

BU ÜLKEDEN GİTMENİZ İÇİN BİR SEBEP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
15.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fthkn

Bu mesaj silindi.
    ayrıca evet o tarz insanlara göre düzenleyeceksin yoksa p tarz insanlardan daha çok çekersin nereye gidersen git paşa paşa çekersin. yada aldırış etmeyecek kadar genişlemen gerekecek.

böyle saçma bişi varmı? o zaman aç avret yerlerinide kimse bakmasın bakan sorunludur de? yaparmısın için alırmı? asıl hastalık modernlik dediğiniz o pislik yuvası. bu kadar modern hayat hayranıysanız avrupadaki gibi karınıza gelip ne kadar güzelsiniz diye öpen vücuduna bakıp yüzüne karşı yanınızda harika vücudun var diyenlerede rahatsız olma! o merdivende eğilip bakanada güzel kalçalar dimi o benim kadınım işte de avrupadako gibi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Konu troll (yurtdisinda bilmemne muduru olacak adam boyle konu acmaz)
    2- 10 senedir Hollanda'da yasiyorum. Beyin gocuyle IT sektorunde calismak icin geldim. Azmettim pasaportunuda aldim.
    3- Burada en dandik gorunumlusu Kivanc Tatlitug ayarinda olan Hollandali cok rahat gelip esinize , umarim yaninizdaki erkek kardesinizdir, sizden cok hoslandigimi itiraf etmek durumundayim diye rahatlikla soyleyebilir. Isterseniz bir dokunun bakalim aninda TR ye geri postalarlar (eger pasaportu almadiysaniz). Elle dokunursada birsey yapamazsiniz ancak esiniz sikayetci olabilir. Yoksa sonuc yine TRye postalanirsiniz.

Bu kafayla Avrupaya gelme benden sana soylemesi.

EDIT: Ha simdi bu mesaji okuyunca millet, afedersin godosmusun, pustmusun tarzi bir bakis acisi getirecek. Cunku bizim normlarimizda buna atfedilen bir namus olayi var. Ama Avrupa senin benim normuma bakmiyor adamlarin kendi bakis acilari var ve sen buraya geliyorsan buranin normuna ayak uydurmak zorundasin.

Bunun sonucu olarakta Avrupalilar namussuzdur gibi bir cikarimda bulunma hezeyanina girismeyin zar ticaretten devlet isine kadar en az on misli namuslular(iki taraftada ticaret gecmisi olan bir insanim).

Genel olarak TR de namus da gosteristen ibaret. Millet kendi karisina kizina bakilinca Gladyator kesiliyor ama soz konusu baska biri olunca turlu turlu masturbasyonlar pesine dusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 1 Ağustos 2018; 16:49:41 >

• Bu ne allah askina aptalca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok pis sövesim var ama sövemiyorum çünkü mahkemeye versen bir hiç alacaksın seni darp etse ve öyle mahkemeye versen bile bir hiç alacaksın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Bence bu konuda haksızsın sırf baktı diye kavga edilmez. Ayrıca nerden bilsin sevgilisinin olduğunu?
    Ama öküz gibi baktıysa haklısın.
    quote:

sırf baktı diye kavga edilmez

quote:

Ama öküz gibi baktıysa haklısın.

hmmmmmm.
  • Hayır merak ettiğim gittiğin yerde benzer olay başına gelirse ne yapacaksın orayıda mı terkedeceksin?

• Iyki Kanada gibi ulkelere gitmemissin orada hakli olman bir insana saldirma hakkini da vermez!

Sen bence dolmus bir kafa ile gidiyorsun. Avrupa da sana pek hayirli gelmeyebilir . Sonucta bu tur insanlar az cok orada da var.

Kendinizi dunyanin merkezinde gormeyin tamam birikmislikler bozuk duzen vs var Turkiye de lakin Avrupa da da az cok vardir ... Oradan da goc edip baska bi rulke mi olacak ?

Zaten demissin konsolosluk icin sabika kaydinda gozukecek diye kendini frenlemeni sanki bir tur erdemlilik gibi ifade ediyor gibisin veya neyse iste o ... Sonucta sen de siddete yatksin !

Once kendine ceki duzen ver sonra adalet ara sonra da ararken sen de goze goz dise dis misali tepkiler verme ...

Yabanci ulkelerde bu tur olaylarda karsindaki Vatandas ise sense Vatandas degilsen sen ve ailen esin cok fena yanar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 1 Ağustos 2018; 17:27:5 >
  • Avrupa da böyle bir olay yaşansa hiç bir şey yapamazsın hatta adam ayakkabısını bağlama numarası bile yapmaz dönüp direk poposuna bakar ve hatta popon çok güzelmiş diye laf atar dövsen sen suçlu olursun.

• Malesef ülke game over niyemi

Arkadas avrupa gittiginde gorecek bende gordum ki orada bi duzen var bu ilk anda gozunuze carpar ama tr de bildigin kaos bizde işi yapacak adam yapmiyor yapamayan cakallikla gecistiren itibar goruyor

Yani anliyacaginiz bu memleketten direk ALLAH in mudahalesiyle olmadikca bi cacik olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Afedersin de lafı başka bir yerden anlama konusunda üzerinize yok.

At gözlüğüyle bakmadan eleştirileri doğru anlayıp kulak verecekseniz açın böyle konuları.

Kimsenin normalleştirdiği yok bu olayı.

Adam demiş ki, -hani sen bu olay yüzünden isyan ediyorsun ya bu ülke insanına pislik diyorsun, bu ülkeye nefret kusuyorsun- Hah işte o da diyor ki bu olaylar o çok meraklı olduğun, öve öve bitiremediğin yerlerde de var. Yani oralar da masallarda ki melekler yaşamıyor, veya onlar şirinler biz gargamel değiliz. Her yerde var.

Eksik olan bir bilgiyi tamamlamış arkadaş . Yani şöyle söyleyim avrupa bizden hemen hemen her konuda misli ile üstün, ben de gidip orada yaşamak istiyorum ama gerçek dışı beklentilerim de yok . Burayı bilmek kadar orayı bilmek de önemli . Yani orada herkes birbirine çiçek vermiyor sokakta hele ki birinin Türk olduğunu bildikleri an çoğunun bakışları değişiyor . Bak hepsi demiyorum çoğunun diyorum . Tabi orada yaşayan gurbetçilerin de davranışları ile bunda payı var. Hani üstün oldukları konular çok çok fazla ama başka sorunları da var. Evet bu sorunlar bizim ülke'de ki sorunlar kadar büyük değil ama öyle her şeyi ile mükemmel kusursuz bir yere gidiyormuş gibi beklenti içine girmeyin. Keko çok bizim ülkede ama orada da yok değil . Orada da olması bizim kekoları haklı kılmaz tabi.

Gidebiliyorken git mutlaka ama dediğim gibi masallarda ki ütopyalardan birisine gitmiyorsun orada da insan yaşıyor orada da bu tip olaylar yaşanabilir.

Edit : Videolar

Alıntıları Göster
    Attığın videolar amerikada çekilmiş yalnız.

• bende 29 yasindayim doğma büyüme Hollandaliyim. Amsterdam da yasiyorum. 2-3 seneder de ben Turkiye ye gelmeyi (%100 geri donus degil) dusunuyorum. Ne garip dunya
  • Crytron kullanıcısına yanıt
    Sakın gelme delimisin birader

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Sakın gelme delimisin birader
    abi bi acikliya bilirmisin? cevremin yarisi da gel, diyer yarisida gelme diyor.

ben gelsem saten ev ,araba gibi bi sikinti olmaz. hollanda daki evimde kiraya verip ordan da aylik 800 euro (+4000 TL) gelirim olur . Yetmez mi?
  • Crytron kullanıcısına yanıt
    Olay para değil. Patronumun İsveçte yaşayan bir arkadaşı var her gelişte siz burada nasıl yaşıyorsunuz oğlum diyor. Sen oradaki düzene alışmışsın burda çok zorlanırsın benden sana söylemesi. Bir ay bir deneme sürüşü yap anlarsın dediğimi.

• Yurtdışında da dayağı hakettiğini düşündüğün birini döversen ceza alırsın. Cezalandırma işini devletin yetki verdiği kurumlar yapar. Kendini korumak ayrı bir konu,ceza vermek ayrı bir konu. Her vatandaş cezayı kendisi kesmeye kalkarsa kaos olur. O yüzden bu doğru bir örnek değil bence.
    Bir örnek vereyim. Bizim sekreteri biri sözle taciz etmiş yolda. İşe doğru giderken bana denk geldi, anlattı çok korkmuş. Adam da dolanıyor oralarda. Dedim gel buraya, herif kafadan sakat acaip birşeyler anlatıyor. Dedim kıza şikayetçi misin, evet dedi. Aradım 155 i. 10 dk. sonra geldi polisler. Adamı aldılar. Daha sonra beni de çağırdı polis ifade için. Dedim olayı görmedim fakat kız bana olanları anlattı ve çok korkmuştu. Ben bunları anlatırken de şahış nezarette parmaklıklar arkasındaydı. En son haber aldığımda 6 ay olmuştu içerdeydi. Daha davası falan başlayacaktı. Çok yakınım biri olsa ne yalan söyliyim ben de dayanamaz ağzını burnunu kırardım. Ama o zaman da polis çağıramazsın sen suçlu olursun,üstüne senden şikayetçi olsa seni içeri alırlar. Polis çağırmasan yediği dayakla kalır, bir de gider başkasını taciz eder, belki daha kötü şeyler yapar. Başka 155 çağrılarım da oldu. Mutlaka ekip geldi ve ilgilendiler. Sistemi doğru kullanmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Attığın videolar amerikada çekilmiş yalnız.

Alıntıları Göster
    Biri Amerika, diğeri Londra .

(Londra : İngiltere'nin başkenti)
    (İngiltere : Avrupa kıtasında bulunan bir ülke)
  • Eğitimsiz, cahil,kültürsüz, vizyonsuz, çıkarcı ve bencil, kıskanç, art niyetli. Daha bir sürü şey.

Tabi tüm bunları yaşam standartları belirliyor ama biraz da insanın kendisini eğitmesi gerekir. Sırf bu yüzden bile gidilebilir. Ha yönetim şeklini söylemiyorum bile. Adaletsizlik, adam kayırmaca, hukuksuzluk sistem vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Biri Amerika, diğeri Londra .

(Londra : İngiltere'nin başkenti)
    (İngiltere : Avrupa kıtasında bulunan bir ülke)

Alıntıları Göster
    Haydaa görmemişim london yazısını
    Daha önce izlemiştim iki videoyuda.
  • Yaşamak için yeterli bir sebebin olmaması..

• quote:

Orijinalden alıntı: Crytron

abi bi acikliya bilirmisin? cevremin yarisi da gel, diyer yarisida gelme diyor.

ben gelsem saten ev ,araba gibi bi sikinti olmaz. hollanda daki evimde kiraya verip ordan da aylik 800 euro (+4000 TL) gelirim olur . Yetmez mi?

Alıntıları Göster
    Hayati easy modda yasamaktan sıkildiniz herhalde bosverin gelmeyin uzun uzun yazamam simdi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.