Şimdi Ara

BU ÜLKEDEN GİTMENİZ İÇİN BİR SEBEP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
15.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fofer

Canada'ya iltica, yerleşme vs. gibi bir imkanımız var mı? Ben geldim beni ülkenize alın desek ne derler =)
    Gerçek anlamda soruyorum.
    ben kanada ya gitmiyorum,yanlış anlamışsın galiba.
    Forumda beni çok tanıyan var reelden o yüzden çok detay vermeyeyim nereye gittiğimle alakalı.

Kanada için forumda aratın illa ki gidenler ve gitmek isteyenler ile alakalı konular vardır.
  • Hamle yapmasını niye beklediniz onu anlamadım. Size ilk o vuracak sonra tepkiniz nefsi müdafa mı? Size biri vurur ve karşılık verirseniz suçlusunuz. Sabıka kaydı, para cezası ve hakimden yiyeceğiniz fırçada bonus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 30 Temmuz 2018; 15:22:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok haklısıniz hocam Avrupa da millet gözünü dikiyor zaten. Hepsi sütten çıkmış ak kaşık. Avrupanin ülkelerinde hapishane bile yok diyorlar ( görmedim, emin değilim, söylenti ). Bu tipler sadece Türkiye'de başka hiç bir ülkede bırak benzerini yakınına yaklaşan insanları bile bulamayiz. Bu arada son olarak defolup değil hayırlısı ile gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 30 Temmuz 2018; 16:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla haklisin hocam, rumen hatuna Romanya da avrupada seyahatlerimizde ne giydigine karismam ama TR ye geldigimizde herseyi giymesine izin vermiyorum. Romanya da fln kimse hayvanlik yapmiyo tr de durum icler acisi.

Cok sukur ben kurtuldum sende yakinda kurtulursun oturumunu al sonra vatandaslik al tatiller disinda donme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Çok haklısıniz hocam Avrupa da millet gözünü dikiyor zaten. Hepsi sütten çıkmış ak kaşık. Avrupanin ülkelerinde hapishane bile yok diyorlar ( görmedim, emin değilim, söylenti ). Bu tipler sadece Türkiye'de başka hiç bir ülkede bırak benzerini yakınına yaklaşan insanları bile bulamayiz. Bu arada son olarak defolup değil hayırlısı ile gidin.
    İyi dileklerin için sağol
    Ama burası benim memleketim, ben kendi ülkemde huzur içinde gezemeyeceksem,caddelerinde arabalı,kaldırımlarında yaya serserilerden korkarak hayat yaşayacaksam ne yapmamızı bekliyorsunuz?
    Yoksa yurtdışında çok daha refah bir hayat sürdürme vs bu konulara hiç girmiyorum bile.
    Siz herşeyden memnunsanız size de buradaki hayatınızda mutluluklar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Valla haklisin hocam, rumen hatuna Romanya da avrupada seyahatlerimizde ne giydigine karismam ama TR ye geldigimizde herseyi giymesine izin vermiyorum. Romanya da fln kimse hayvanlik yapmiyo tr de durum icler acisi.

Cok sukur ben kurtuldum sende yakinda kurtulursun oturumunu al sonra vatandaslik al tatiller disinda donme.
    Kardeşim
    Seninle yeri geldi burada çok atıştık, esas rumuzumu görsen anlardın bunu ama bu konularda aklı mantığı yerinde çalışan bir insanla düşüncelerimizin farklı olacağını da sanmıyorum zaten,yanılmamışım da.

Burada eminim düşüncelerimin yanlış olduğunu söyleyen arkadaşların çoğu genç ve hayatı pek tecrübe edebilmiş kişiler değil.
    Onlara da saygı duyuyorum tabi düşüncelerinden dolayı.

Saygılar
  • yav ben 2. hesap açınca hesabım daha açılmadan süresiz olarak kapatılıyor.Bu beyfendi nasıl oldu da açtı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

yav ben 2. hesap açınca hesabım daha açılmadan süresiz olarak kapatılıyor.Bu beyfendi nasıl oldu da açtı acaba ?
    2.hesap açmak tamamen yasak mı yoksa İlk hesabı ceza alıp banlanan birisinin hesap açması mı yasak?

Ben İlk mesajmda yazdım zaten, istersen şikayet edebilirsin, sorun varsa kapatırlar hesabı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: readytogo

2.hesap açmak tamamen yasak mı yoksa İlk hesabı ceza alıp banlanan birisinin hesap açması mı yasak?

Ben İlk mesajmda yazdım zaten, istersen şikayet edebilirsin, sorun varsa kapatırlar hesabı

Alıntıları Göster
    yok onu demedim.İlk hesabına ne oldu bilmiyorum.Ama 2. hesap kullanılmıyor diye biliyorum, forum kurallarında da okumuştum ve benm de başıma geldi onu söylüyorum
  • MTV ????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

yok onu demedim.İlk hesabına ne oldu bilmiyorum.Ama 2. hesap kullanılmıyor diye biliyorum, forum kurallarında da okumuştum ve benm de başıma geldi onu söylüyorum

Alıntıları Göster
    17) Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir. Size ait hesabınıza herhangi bir ceza verilmişse, ceza süreniz boyunca başka bir hesapla foruma giriş yapmanız yasaktır ve fark edildiği anda asıl hesabınıza ek 7 günlük uzaklaştırma cezası verilmektedir.

Hesapları kapatılabilir diyor kapatılır demiyor

İkincisi de Size ait hesabınıza herhangi bir ceza verilmişse, ceza süreniz boyunca başka bir hesapla foruma giriş yapmanız yasaktır diyor.

Benim asıl hesabım açık,zaten yöneticiler çok rahat görüyorlar ip den.

Sırf bu kuralın yoruma açık olduğunu düşündüğüm için İlk mesajında belirttim,bu durum için özellikle farklı bir rumuz aldığımı.

Dediğim gibi şikayet edebilirsiniz sıkıntı yok

• İmkan varsa kaç kurtul tabi, senin yaşında daha da bi koyar adama bu durumlar az biraz anlayabiliyorum da bu karar için tebrik etmek isterim.
    Etrafımda 30'unu geçmiş (genel olarak) herkes eeeğeğeğaaaağağağaaaah bizden geçti deyip hayatını kabulleniyor, şartlara ayak uydurmaya ve görmezden gelmeye çalışıyor.
    Beni olaydan ve şahlanan ülkemizin gerçeklerinden çok 36 yaşında bu kararı alman etkiledi, tebrik ederim hocam.
    Umarım en kısa sürede piiiiuvvvv
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Esas hayat şimdi başlıyor kardeşim

Para kazanmaya başladığında

2 seneye arabamı 4 seneye yelkenlimi alır hayatıma bakarım hiçbir şey için geç değil

• Çalışma iznini o ülkeden bir isverenmi gondermesi gerekiyor yoksa izni alip kendimiz gidip istedigimiz iste calisabiliyormuyuz?

• Bu ah parti çoh geç kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: readytogo

İyi dileklerin için sağol
    Ama burası benim memleketim, ben kendi ülkemde huzur içinde gezemeyeceksem,caddelerinde arabalı,kaldırımlarında yaya serserilerden korkarak hayat yaşayacaksam ne yapmamızı bekliyorsunuz?
    Yoksa yurtdışında çok daha refah bir hayat sürdürme vs bu konulara hiç girmiyorum bile.
    Siz herşeyden memnunsanız size de buradaki hayatınızda mutluluklar dilerim.

Alıntıları Göster
    Halime sukrederim. Sizin karşılaştığınız tayfa ile benim karsilasmayacagim asla garanti değil. Demek istediğim sadece her yerde bu tipler var. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Çalışma iznini o ülkeden bir isverenmi gondermesi gerekiyor yoksa izni alip kendimiz gidip istedigimiz iste calisabiliyormuyuz?
    Her ülkenin kendine Has kuralları var

Benim durumumda olay şöyle işliyor

X firma ABC ülkesine yatirim yaparak fabrika açıyor(tr de çalıştığım firma)

ABC ülkesi diyor ki,ise aldığın her 10 ABC vatandaşı için tr den getireceğin bir kişiye çalışma ve oturma izni veririm

Şu an işçi kadromuz 12, firmada işletme müdürü olarak orada avukat tarafından tüm evraklarım tamamlandı,tr de hazırlanacak diğer evraklar ile vizem dolduğu gibi başvuru yapacağız.

Beklentimiz 30 işçi orada, böylece 2 şirket sahibi de orada çalışma ve oturma izni alacaklar, plan böyle

Onlara ticari vize bile yetiyor, 6aya 90gun vize bile kafi aslında ama oturma izni almak demek tüm ab ye vizesiz seyahat demek,yeni iş bağlantıları demek

Orada kurulan firmanın tr deki firma ile hiç bağlantısı Yok tamamen bağımsız. Yanı ABC yasalarına göre tamamen o ülkeye ait bir firma, o yüzden sahibi ABC vatandaşı olan menşei o ülke olan firmalarda da aynı durum geçerli diye biliyorum

Yani 10kisi çalıştıran bir firma çok rahat seni orada işe alıp çalışma ve oturma izni çıkartabilir.

Böyle bir şirket bağlantın ve davetin yoksa Kendi kendine çalışma izni çıkartmak gibi bir olay sözkonusu değil maalesef.

Bir de tr deki şirketin orada temsilcilik açma durumu var, orada şirket temsilcisi olarak çalışma izni alma durumu da var,onu araştırıyoruz.

• Kusura bakma sırf bu olay kendine güvensizliği gösteriyor hocam, kendin diyorsun apaçi diye... Avrupa'da da yaşayabileceğin bir durum, apaçi her yerde var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.