Şimdi Ara

Bu viskiden içipte yaşayan varmı (blackstallion )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar blackstallon diye kutu kola tipinde bir viski var elimde içimde endişe yaşıyorum test edicegim bi ortamda yok malesef kullanan varmı 33cc lik kutu kola büyüklügünde
     Bu viskiden içipte yaşayan varmı  (blackstallion )

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bu Viskiden İçipte Yaşayan Varmı (BlackStallion)?

BlackStallion viski, King Crown markası altında üretilen, teneke kutuda sunulan bir premium deluxe viskidir. Rakipsiz lezzeti ve uygun fiyatlı olmasıyla öne çıkan bu viski, viski severler arasında büyük ilgi görmektedir.

King Crown BlackStallion viski, 330 ml'lik teneke kutularda satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli tahıllardan üretilen bu viski, özel olarak harmanlanarak eşsiz bir aromaya kavuşturulmaktadır.

BlackStallion viski, özel günlerde, kutlamalarda veya arkadaşlarla keyifli sohbetler eşliğinde tüketilebilir. Uygun fiyatı sayesinde, hem viski deneyimini yeni keşfedenler hem de deneyimli viski severlerin favorisidir.

Dünyanın birçok ülkesinde, özellikle Irak'ta büyük talep gören BlackStallion viski, deluxe viski kutu fiyatları açısından da oldukça avantajlıdır. 330 ml'lik teneke kutu, premium deluxe viski kalitesini uygun bir fiyatla sunmaktadır.

Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:

• BlackStallion viski, King Crown markasının premium deluxe viskisi olarak teneke kutularda sunulmaktadır.
    • King Crown BlackStallion viski, 330 ml'lik teneke kutularda satılmaktadır.
    • Uygun fiyatı, BlackStallion viskiyi hem viski severler hem de yeni başlayanlar için çekici kılmaktadır.
    • Irak'ta yüksek talep gören BlackStallion viski, deluxe viski kutu fiyatları arasında da oldukça avantajlıdır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 8-10 kutu içtim çakırkeyf bile olmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 19 Ekim 2015; 12:32:26 >
  • 20 kutu içtim eh birazcık döndürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün arkadaş içti helvasini yedik

• ''teneke kutuda, 'kara aygır' isimli, imal yeri belirsiz, 10 liraya satılan viski! içtik, hayata devam ediyoruz...''
    [makinedeki hayalet]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 19 Ekim 2015; 12:35:31 >
  • Alkol içme, haram.

• Bildiğin beygir lan bu. Blackstallon cool ismi miymiş ilk defa duyuyorum.

Şaka bir yana kuzenim bunu içip hastanelik oldu zamanında. Kalp krizi filan geçiriyor sandık. İçecekseniz küçücük şişeden ne olacak diyerek çok hızlı gitmeyin. Tadı da viskimsi gibi bir şeydir. Tam olarak diğer viskiler benzemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Hyde -- 19 Ekim 2015; 12:47:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben içtim bisey olm

• orada prestige paketleri mi var yanlış görmüyorum dimi,bu şekilde mi geçti elinize bunlar kaçak viskiler ne olduğu belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 19 Ekim 2015; 12:42:33 >
  • tadı hafif degişik öle jonylere benzemiyorda ucuz olunca bi deneyelim dedik sonra döt korktu
  • O kadar miktarda kaliteli viskiyi alkolik olmayan arada arkadaşlarla toplanıp içen tipte insanlar o viskiyi 3e bolup 2sini hızlı içerse 3. Bardağı hatırlamaz o gecesini hiç hatırlamaz.

Kaynak surfer rosa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icmistim sanirsam ve ole alkol orani yuksek bir sey degildi carfeur da vardi ordan almistim istersen 5 10 tane ic ama gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

orada prestige paketleri mi var yanlış görmüyorum dimi,bu şekilde mi geçti elinize muhtemelen çakma viskidir

fotoyu netten alıp yükledim ben cekmedimde kaçakçılardan alınmış bi foto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

O kadar miktarda kaliteli viskiyi alkolik olmayan arada arkadaşlarla toplanıp içen tipte insanlar o viskiyi 3e bolup 2sini hızlı içerse 3. Bardağı hatırlamaz o gecesini hiç hatırlamaz.

Kaynak surfer rosa.

kullandınmı hocam sen bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

O kadar miktarda kaliteli viskiyi alkolik olmayan arada arkadaşlarla toplanıp içen tipte insanlar o viskiyi 3e bolup 2sini hızlı içerse 3. Bardağı hatırlamaz o gecesini hiç hatırlamaz.

Kaynak surfer rosa.

kullandınmı hocam sen bundan

yhoq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.