Şimdi Ara

Bu X Y Z nesil muhabbetini sacma bulan tek benmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • matematik formulu gibi insanlari siniflandirmislar herkes birbirini sucluyo. Balik burcu olanlar cok duygusal ekonominin sorumlusu onlar demek gibi bisey bu ne anlamsiz bisey ya. 10 yil sonra da Ğ kusagi gelip diyecekki hersey z kusaginin sucu madem ulke o haldeydi niye bisey yapmadiniz falan. bu konunun sonu gelmez yani bos isler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 10 Ekim 2024; 1:56:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Knk olay su

Z neslinden onceki baby boomer kusagi ve onlarin cocuklari var ya

Baby boomerlardan onceki her nesil dunyayi ileri tasidi ben yasamadim cocugum yasasin daha iyi bir dunya yaratayim dedi

Baby boomerlar bu refah dolu pik haldeki dunyaya geldi

Geldiler de noldu anca urediler 60 sonlari 70ler 80ler kusaklarini yaptılar

Bu kusaklar bencil ana babalari yüzünden karga tulumba büyüdü ama onlardan kalan mirasla yardimla falan bi hayat kurdu

Heh iste onlarin cocuklari yani 95 sonrasi nesiller şuan SÜRÜNÜYOR ve suclu dedeleri ve babalari en cok dedeleri ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X Y Z nesli diye birşey yoktur.

zamanında biri bunu ortaya attı. ortaya atan kişi bile iddialı şekilde ortaya atmadı. sonra bi patladı sanki kuran ayetiymiş gibi.

40 yıldır TV başında, ya da kıraathane'de ömür tüketen anne babalarımız dolu nesil miş de Z jenerasyonu boş nesilmiş. oldu.

tüm herkes aynı bunun genci yaşlısı yok. herkes duruma ayak uyduruyor. 80 yaşındaki akrabam bile hergün Face'de hatta 50 yıldır TV başında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesillerin birbirinden çok farklı olduğu doğru, fakat bahsedildiği gibi 96 yılında doğan herkes Millenial, 97 yılında doğan herkes Gen Z değil. Arada bir geçiş dönemi de var.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Z kuşağıyla birlikte teşhirciliğin etkisiyle artık bu devirde yeni nesil sosyal medyaya her şeyden çok değer veriyor bu da toplumu insani değerleri alt üst etti ve yozlaştırdı bunun etkisiyle suçlar arttı acılar çoğaldı her gün bu kadar olmaz dediğimiz suç haberleri karşımıza çıkıyor bu dönemde sosyal çürüme arttı insanlar tık beğeni almak için birbirini ezip geçiyor eskiden böyle değildi

Adalet Bakanı Tunç: Suçların işlenmesinde sosyal medyanın çok büyük etkisi var.

Ben bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim. Cahit Zarifoğlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.