Şimdi Ara

Bu yıl 12.sınıfım ve çok stres yapıyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu stresi nasıl azaltabiliriz? Sanki hiçbir şey kazanamayacakmış gibi hissediyorum. Hedefim o kadar yüksekte değil 50-110K arası. Son 5 aydır ne kadar stres yapıyorsam, her elimi saçıma götürüşümde bir avuç saçım dökülüyor. Stresten gözüm titriyor, okuldan da kopmak üzereyim.

Dershane için İTÜ' ye gidiyorum, İTÜ'de ders alıyorum. Oradaki insanların rahatlığını görünce daha da strese giriyorum. Üniversite ortamı beni daha da strese sokuyor. Benim yırtındığım integral sorusunu bakarak çözüyor adamlar. 30 dk uğraşıp çözemediğim trigonometri sorumu 6-7 saniye bakarak çözdüler hemen. Ben bu halimle nasıl üniversite kazanacağım diye kendimi sorguluyorum

Bu stresi nasıl azaltacağım lütfen bir şeyler söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frenchis -- 10 Ocak 2018; 20:38:19 >

• kendini germe sonunda ölüm yok altı üstü asgari ücrete ömür boyu çalışırsın
  • aynı sıkıntı bende de var 2 aydır aynı netleri yapıyorum defalarda çalışma stili değiştirmeme rağmen
  • yukarı
  • Kardeşimde 12 adam benden rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölümü düşün rahatlarsın hocam.Bir şekilde ölücez ve bu hayatı kendimize zindan edip etmemek bize bağlı.Ha tamamen boşver demeiyorum.Stres iyidir insanı tetikler ama fazla abartma.Elinden geleni yapıyorsan gerisini önemseme takma kafana.En kötü ihtimal seneye girersin kötü geçerse olmadı diğer sene ama bir şekilde halledersin.Yaşıyorsan nefes alıyorsan sağlığın yerindeyse gerisinin önemi yok.Bu tür sınavları hayatının merkezine koyma.
  • Bende öyleydim o dönemde hayata çok dar bi açıdan bakıyosun biraz geri çekilip büyük resmi görmek lazım şu an o günlerime bakıp gülüyorum yani ne çok abartıp saçmalamışım diye sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak. Üniversite sınavı büyük bi şey değil gerçek hayat ordan sonra başlayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stresi azaltmanın tek yolu umursamazlığı arttırmaktır.sınavı gözünde büyütmeyi bırak.sal demiyorum kesinlikle.ama sınava kadar çözeceğin binlerce soruyu,sınavdaki 200 soru için çözüyorsun.ağır siklet boks şampiyonasına hazırlanırken birden kendini orta siklet amatör maçında bulmak gibi düşün.

Kaldı ki bence bu sene tüm sistemi allak bullak ettiler,üstüne bir de zor sorup başarının düşmesi riskini göze alamazlar.sistem yüzünden başarı düştü dedirtmezler kendilerine bu yüzden soruların %70 inin kolay geleceğini düşünüyorum.bu fırsatı iyi değerlendirin yani.şu an tek korkum hedeflediğim sıralamada yığılma olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.