Şimdi Ara

bu yıl sadece tyt hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar noramlde 2 aylık plan yapmıştım her türlü yetiştiriyodum ayt dahil ama maleesef sınav 1 ay erkene çekince aytnin %50 sini bitirmem çok zor görünüyor bitirsem bile soru çözümleri yetişmiyor benim sorumda şu yönde ayt çalışmayı bırakıp tyt problemler dahil hepsini bi tekrar etsem soruları çözsem kısacası tyt bitirmek için çabalasam şuan +70 net yapıyorum 90-100 arası bişey yeter bana. 1 aylık bu süreçte önerir misiniz ? seneyede ful ayt çalışıcam

• çok riskli
  • neden ?
  • Mohinka M kullanıcısına yanıt
    Çok riskli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CIgnPaSoRs kullanıcısına yanıt
    neden
  • Çok riskli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt koruma olayı kalkabilir. Çok riskli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene bile hiç tahmin edilemeyecek şeyler olmuşken seneye nelerle karşılaşacağını bilemezsin bu sene yerleşmeye bak bence dostum

• bu sene yerleşme imkanım olsa 1 ayda yapıcam ama istediğim yer 10 k yetişmiceğine eminim şu saaten sonra + geçen sene 135 dk girip bu sene 165 dk girenler içinde bu sene geçen seneyi kullanma kalkması lazımdı ozaman
  • Hocam bu ülkede bir gecede (teog) sınav sistemi değişti. Hiçbir şeyin garantisi yok, bir gecede emeklerin yok sayılabilir. Ayrıca seneye tyt koruma olayı (165dk olayı yüzünden) büyük tepki alırlarsa kalkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 21 Mayıs 2020; 12:4:52 >
  • çok riskli
  • peki ne önerirsiniz yetişmicek birine ?
  • Bu artık yapılmaz, süreyi uzattıkları için seneye tyt korunmasını kaldıracaklardır

• benim işime gelir çünkü sistem seneye kesin kesin kesin değişecek
  • günde 13-14 saat ders çalışıyorum olmuyo aga konular bitmiyo kafayı yedim 30 gündür ramazanda mat ayt bitirdim 0 geosuz dan ama fen dersleri canımı sıkıyo
  • inşallah bu sene geçerli olmaz puan koruma . sizin gibi hak yiyicilere ders olur umarım
  • senin elinden alan yok bu hakkı. Kimsenin ne yaşadığını bilemezsin korona geçirdim bu süre zarfında çalışamadım yeterli sebep mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.