Bu zamana kadar en çok hoşlandığınız, en çok haz aldığınız 'şey' nedir?
İlk defa bir kızla öpüşmek. O zamanlar ergendim de, beynim uyuşmuştu resmen, damardan uyuşturucu versen öyle etki yaratmaz. Tabi aylar süren hoşlanma sonucu doruk noktasıydı. Güzel günlerdi, bir daha öyle bir his olmaz herhalde.
Dolarin artmasi orgazm gibi zevk verio.
quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
İlk defa bir kızla öpüşmek. O zamanlar ergendim de, beynim uyuşmuştu resmen, damardan uyuşturucu versen öyle etki yaratmaz. Tabi aylar süren hoşlanma sonucu doruk noktasıydı. Güzel günlerdi, bir daha öyle bir his olmaz herhalde.
Haz aldığım şey hmm. Bir ara arkadaşlarım vardı küçükken. Onlarla konuşmak, gecelere kadar takılmak o kadar hoşuma gidiyordu ki. Arkadaşlık güzel şeydi.
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
Dolarin artmasi orgazm gibi zevk verio.
Ararın bak 155'i...
Prostat orgazmıydı.
Kilom var ama kilomun altında yatan kaslarımın verdiği o enerji, o patlayıcı güç hissi, en büyük orgazmdan daha büyük bir haz. Güçlü arkadaşlar dediğimi anlayacaktır. İnanın bundan öte haz yok.
Osbir
Hayal kurmak
metin2de dolunay düşürdüğüm an
Biri de dememiş ki; Senin en çok haz aldığın şey nedir? Kim bilir bu bbasligi açarken neyden haz almıştım ki, bu başlığı açmıştım.. Hatırlamıyorum..
Ezilmek (Cidden kemiklerim rshatladı)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme