Şimdi Ara

buda benim oynayışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buda benim oynayışım çok iyi sayılmaz ama kendime göre 2 yenilirim 1 yenerim 2 yenerim 1 yenilirim öyle yani

http://r-apidshare.com/files/54174088/Gunz027.gzr

link bozulmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanch -- 11 Eylül 2007; 13:08:12 >

• aslında cok ta fena değil ama çok aşırı iyi de değil normal diyebilirim

bende alısıyım oyuna az bende koyucam video :P daha lv 6
  • ya ijjide adın ne bende 17 oldum ijjide clan fln kuralım bu arada haklıymışsın ijjide türkler çoğalmış ama arka arkaya 2 kere kestiim adam ben proyum dio öle salaklıklarda var

he bide birinin selamını sölicekmişim sana ijjide adı türküm_ben fln gibi bişeydi lgdede Mrs.Smith bi işaret yapmamı söledi o zmn onu hatırlarmışsın ama işareti unuttum [*_*] bunun gibi bişey ama 5-10 kat uzun versionu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 10 Eylül 2007; 10:44:23 >

• hehe kendimizi gelistirecez.sunu gördümki ijjide bazı türkler varki knight cocukları gibi abi lvl düstüm kesebilirmiyim diyen.yabancıları onlara tercih ederim.En azından savasıp yenersede yenilirsede gf yazıp öyle oynayanlarda var.ki türklerdende acayip iyiler var:)
  • a.s tanıyorum onu yaw :P

su ara pek gunz oynamıyorum niyeyse blemiyicem

ve kivanch dogru diyo.. adamı kesersin ana bacı sayar... gerçekte kesmeye kalkısıyoz sanki
  • cok iyi değil cok kötüde degil orta
  • kötüde degil iyide
  • önce cok iyi değil cok kötüde degil orta
    dedin sonrada
    kötüde değil iyide dedin aynı şey diilmi post kasmaya çalışma lütfen
  • ewt benim yaptıgımı yap her konuya 1er kez mesaj at
  • selim senden 2 yıl 15 gün önce bu foruma katılmışım ama yakında mesaj sayımı geççeksin
  • hepinizden eski üye olmama rağmen bide benim msj sayıma bak :)
  • dalgamı geçiosun senden tam 2 yıl önce üye olmuşum kıvanch bide hepinizden eskiyim dion ayrıca eski olsak nolcak olmasak nolcak
  • erayyirik sen ne diyosun olm :) ben 10.000. üyeyim sen 30.000 cisin ? dalgamı geciyon benle :) nerden bakıyon sen üyelik tarihine :D
  • senin : Katılım zamanı: 16 Ocak 2005

benim : Katılım zamanı: 17 Temmuz 2004

neymis sende 1 yıl eski üyelik .

eski olmanınn bi önemi yok laf lafı acıyo :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

he bide birinin selamını sölicekmişim sana ijjide adı türküm_ben fln gibi bişeydi lgdede Mrs.Smith bi işaret yapmamı söledi o zmn onu hatırlarmışsın ama işareti unuttum [*_*] bunun gibi bişey ama 5-10 kat uzun versionu

firefox sensin demek ben dedim onu söylemeni bir o [*_*] böyle değil ,,!,,(--.--),,!,, böyle :D

arkadaş sana pro demişti selim ondan selam söyle demiştim neyse ben konuyu saptırmıyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.