Şimdi Ara

Buda mı Gol Değil Arkadaşlar Bi Yardım Edin Sistem Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar;Uzun zamandır sistem toplama çalışıyorum ama aklım başımdan gitti.3000-3500 TL arası monitör dahil sistem toplama çalışıyorum ama bir türlü yapamadım.

İntel topladığım zaman çok pahalı oluyor. Bu yüzden amd topladım. İnceleyip yorum yaparsanız sevinirim

Amacım youtube üzerinden yayın yapmak oyunların videosunu çekip ve yayınlamak.

• 5 yıl önceki mimari kardesim intel toplamalısın. İ5 6500 b150m veya h110 anakart 2133 mhz ddr4 ram almalısın. O işlemciyle olacak is değil. Oynarsın ara ara fps drop yersin videoda ses kayar kötü olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorgulayıcıyım kullanıcısına yanıt
    Peki hocam senin tavsiyen nedir ?
  • Öncelikle benim tavsiyem youtube da gerekli gereksiz bir suru kanal var zaten oyun kanali aşırı var farklı birşey yapmayacaksan boşuna zaman kaybedersin. Sistem olarak i5 6500 h110 veya b150 serisi bi anakart ddr4 ram al 3500e sigdirirsin

• Sorgulayıcıyım kullanıcısına yanıt
    2 Yıldır youtubedeyim.yeni başlamadım hocam cs go ile devam ediyordum şimdi farklı oyunlarada geçeceğim abone sayımda fazla.eğer uygun birşey toplarsan seviirim.

hepsiburada veya vatan üzerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaaos

2 Yıldır youtubedeyim.yeni başlamadım hocam cs go ile devam ediyordum şimdi farklı oyunlarada geçeceğim abone sayımda fazla.eğer uygun birşey toplarsan seviirim.

hepsiburada veya vatan üzerinden
    intel sistem topla
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    topla başkan :) ne toplayım 1 aydır toplayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Khaaos K kullanıcısına yanıt
    bir zahmet internetden araştır skylake sistem topla işte daha ne diyeyim
    i5 6500 h150 anakrt falan filan işte
  • Gol olmamis bariz ofsayta dusmussun hatta durumun kirmizi kartlik

Ram pompalamissin hazir kasa ureticiler gibi

Gitmis amd de en alinmaz asus ekran kartini secmissin

Yetmemis analog monitor koymussun

Kasada everest copunu koymussun

Birde sistemi 5 senelik fx mimarisi ile kurunca son hata olmuş.

Bunu açıklamakta fayda var Stok haliyle bu işlemciler zayıf bir oyun performansı sunuyor Overclock yaptığında bir çok yapımda kendini toparlayabilir fakat burda anakart faktörü ve soğutma faktörü ön planda bunlara yatırım yapılması anlamına da geliyor.

Günümüz sistemleri için 8 gb yeterli bir ram miktarı fakat ekstrem uygulamalar ile uğraşıldığında (after effects vs vs ) ve yazılımlarda ki bazı memory leak sorunları olduğu zaman kullanıcıya yetersiz gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Şubat 2016; 14:03:31 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Güzeldi ama toplayamadım işte kaldık öylece bakalım ne toplayacağız yada bi bilgisayarcıya gideyim toplatayım en iyisi
    Aklıma ahmet çakar geldi hekimdi hakemdi spor yorumcusu oldu şimdide donanım habere mi sardı acaba diye düşündürdün. ☺☺☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 19 Şubat 2016; 13:29:20 >
    Şunun üzerinde ufak oynamalar yaparak sistem yapılabilir

Ekran kartı sana fazla geliyorsa düşürüp yine başka bileşenlere yatırım yapabilirsin.

Ssd alman lazım faydası baya oluyor stream yaparken özellikle openworld oyunlarda kaplamaların geç yüklenmesi gibi absürt bir durumu engelliyor.

3500 -3000 arası dediğin için monitöre de bütçe kalıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Şubat 2016; 13:53:43 >

hocam cidden çok beğendim bu sistemi.Hemen araştırmaya başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaaos

hocam cidden çok beğendim bu sistemi.Hemen araştırmaya başlıyorum
    ayrıca hocam ssd olarak 120 gb yeterli mi bana
    Stream yapılacak oyunların boyutu önemli olur bu durumda windows ve uygulamalar da ssd ye atılacağı için yükseltmek faydalı olabilir.

Eğer elinde harici hdd varsa depolama amaçlı kullanabileceğin 1 tb wd yi de çıkarırsın listeden ssd yi 240 250 gb seviyesine çekersin

Hatta belki ufak trickler ile (2 ci elden yakalamak vs vs ) direk haswell i7 sistem bile kurulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Şubat 2016; 14:12:06 >
    hocam çok teşekkürler son olarak ekran kartı evga olarak çok problemler dile getirildi. hatalardan vs bahsedildi.evga yerine Asus Nvidia GeForce GTX 970 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5) bunu almam sorun olur mu zaten fiyat olarak çok fark yok.
    Coil whine ve 3.5gb muhabbeti ise o gtx970 lerin hepsinde var malesef Evga ya has bir sorun mevcutsa tercih etmeyin derim

Ayrıca bana kalsa aynı gpuya fazla para vermem en uygununu alırım bu koşulda 970 galax ex oc alırım en uygun fiyatlısı o galaxy de gayet iyi markadır.

Başka arkadaşlar da yardımcı olsun güzel bir iş ortaya çıkacaktır.

Eğer işlemciye yüklenen bir iş yürüteceksen şöyle bir sistemde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Şubat 2016; 14:28:13 >

evet hocam o muhabbet.onu geçtim bu ikisinden biri hangisini uyguna bulursam onu alacağım.

Galax Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) http://www.hepsiburada.com/galax-nvidia-geforce-gtx-970-oc-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-97nph6dt8rvz-p-BD803204

Asus Nvidia GeForce GTX 970 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E http://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-geforce-gtx-970-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-strix-gtx970-dc2oc-4gd5-p-BD304930

Bu ikisinden birine karar vereceğim.fiyatı en uygun hangisini bulursam onu alacağım hocam.çok teşekkürler

Teknobiyotiğinde fiyatları uygun sanırım birde oraya göz gezdirebilirsin.

YUkarı bir sistem daha yazdım ram ve işlemcisi fazla tutulmuş monitör dahil eğer işlemciye çok yük biniyor dersen onuda gözden geçirebilirsin.
    Hocam işlemci bana yeterli zaten şuan i5 fazlasıyla görür işimi

bu resimdeki sisteme ssd aldığım zaman olay biter benim için yeterli gelir KINGSTON HYPERX FURY 2.5" 120GB SATA3 500/500 SSD SHFS37A/120G ssd olarakda bunu eklerim.

ekran kartı olarakta Galax Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) veya Asus Nvidia GeForce GTX 970 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E seçerim işlem tamamdır.ben beğendim açıkçası.

Ayrıca teknobiyotik bazı ürünlerde pahalı.uygun bir kaç yer olarak n11 gittigidiyordada sıfır uygun fiyatlara var ordan temin ederim.

çok çok teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.