Şimdi Ara

Budapeşte, Macaristan ve Erasmus hakkındaki sorularınızı alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçtiğimiz dönem 5 ay Erasmus programı dahilinde Budapeşte'de yaşadım. Bu tarz konularla ilgili meraklı olan arkadaşları gördüm ve onlara yardımcı olmak istedim. Macaristan, Budapeşte ve Erasmus ile ilgili sorularınızı alabilirim.

• Hibe aldın mı, aldıysan sana tek başına yeterli oldu mu? Hibeyi kime veriyorlar herkese mi veriyorlar bunları da cevaplarsan sevinirim tam bir bilgim yok.
  • Jeffrey Dahmer kullanıcısına yanıt
    Hibe aldım, aylık 300 euro veriyorlar Macaristan için eğer İngiltere, Almanya gibi daha gelişmiş ülkelere gidersen bu fiyat artıyor. Hibe tek başına yeterli olmuyor, benim kirayı karşıladı hibe geri kalan masrafları cebimden ödedim. Hibeyi herkese veriyorlar genelde okuldan okula değişir o durum.
  • normal veya kaçak çalışma mümkün mü hibe yetmez çünkü, okul uzama durumu oluyor mu?
  • Erasmus öğrencilerine çalışma izni verilmiyor, kaçak çalışma hakkında da bilgim yok. Okul uzama durumu olabiliyor ancak benim uzamadı, gittiğin okuldan saydırabildiğin derslere bağlı o durum.
  • Hocam erasmus'ta üniversitelerin hiçbiri yurt,ücretsiz kalacak yer sağlamıyor sanırım doğru mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Hocam erasmus'ta üniversitelerin hiçbiri yurt,ücretsiz kalacak yer sağlamıyor sanırım doğru mu
    Evet hocam ücretsiz kalacak yer sağlamıyorlar, kalacağın yeri kendin buluyorsun bazı okulların yurdu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.