6 GB 30 TL ödüyordum bugün son gün. Türk Telekom kullanıyorum. 8-10 gb 1000 dk 30-35 TL ye alacağım tarife var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 8 Ağustos 2021; 12:1:58 > |
Bugün Faturalı Taahhüt Bitiyor. Acil Yardım Hangi Faturalı Tarife?
-
-
https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturasiz/her-sey-dahil-paketler/ suan en uygun tarifeler bu -
Teknosacelle geçiş nasıl yapacağım? Cevabın için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 8 Ağustos 2021; 14:13:54 > -
vodafone 15 gb 42 tl faturali -
tenosa magzalarindan yapabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: FieldTeam
vodafone 15 gb 42 tl faturaliTarifenin ismi nedir bulamadım?
-
Kirmizi firsat paketi 13 gb 42 tlye dusmus 15 gbdi ve arti olarak durma paketi 7 lirayken 3 tl olmus gecenlere ozel -
quote:
Orijinalden alıntı: FieldTeam
Kirmizi firsat paketi 13 gb 42 tlye dusmus 15 gbdi ve arti olarak durma paketi 7 lirayken 3 tl olmus gecenlere ozelilk 3 ay 42 TL sonra 49 TL hocam. Yine iyi fiyat mı?
-
www.turkcell.com.trRahat Gülümseten 8GB Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler/rahat-gulumseten-8gb-paketi
-
Bu zaman kadar aklınız neredeydi?
Yumurta kapıya dayandı konu açıyonuz -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Bu zaman kadar aklınız neredeydi?
Yumurta kapıya dayandı konu açıyonuz2 gün var daha da 10 u gecesi bitiyormuş. şuan Türk Telekom 8gb 1000 dk 1000 sms 40.15 TL teklif etti aslında da emin olamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 8 Ağustos 2021; 15:52:14 > -
Kolay Gani 1500DK Paketi (Vodafone)
30 GB'a kadar 1500 DK internet veya arama süresi ve 100 SMS
28 Gün Geçerli, Vergiler Dahil
₺40 -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Kolay Gani 1500DK Paketi (Vodafone)
30 GB'a kadar 1500 DK internet veya arama süresi ve 100 SMS
28 Gün Geçerli, Vergiler Dahil
₺401 ay sonra yine paket bakmam lazım doğru mu hocam? 12 ay boyunca fix bu paketi kullanamıyor muyum, 40 TLye?
-
6 Ay sabit fiyat garanti diye biliyorum hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A6 Ay sabit fiyat garanti diye biliyorum hocam
28 gün geçerli yazıyor, acaba linki gönderme şansınız var mı?
-
Bunun linki yok hocam, kolay paket alma linkini gönderiyorum, pakete oradan bakabilirsiniz.
www.vodafone.com.trFatura Öde | TL Yükle | Kolay Paket Yüklehttps://www.vodafone.com.tr/yanimda/kolay-paket-yukleOradan 0540'lar da başlayan rastgele numara sallayın, Kolay Gani 1500'ü görebilirsiniz liste de
-
9 u gecesi biter ayın 10 unda yeni fatura dönemine girersin
yarın mesai saatlerinde ara faturasıza geçmek istediğini belirt seni başka birime aktaracaklar oradan farklı tarife indirim koparabilirsen koparırsın anca
-
size kalmis
yoksa telekom 20 gb 55 tl var -
8 GB 40 TL'yi kabul edeceğim sanırım. Teşekküler herkese.
-
15 GB 43₺ BİMCell de, daha fazla internet alabilirsin 3₺ fazla vererek hocam, ama tercih senin tabii.
Benzer içerikler
- gr cosmote ne demek
- 9520 mesaj gitmiyor
- türk telekom e dergi iptal
- whatsapp görüntülü konuşurken telefon meşgul çalar mı
- bimcell borç sorgulama
- telsiz kullanım ücreti 2024
- mobil veri çekmiyor
- mobil imza nasıl alınır
- gizli numara
- wifi araması nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X