Şimdi Ara

BUGÜN FİAT EGEA'YI İNCELEDİM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze merhaba Yaklaşık 1 saat önce egea'yı inceledim.Araç genel olarak beklediğimin çok altında çıktı.Linea'dan genel olarak 1 tık kaliteli ve arka diz mesafesinin linea'dan daha kısıtlı olduğunu gördüm.
    Konsol Güncel corolla gibi berlin duvarı olmuş.Kısacası Aynı donanım aynı kombinasyon linea ile arasındaki 13.000 tl'lik farka değecek birşeyi yok.Düşünenlere tavsiye etmem.Ama alacaklara hayırlı olsun.

Son olarak bayii oldukça ilgisiz idi araç yerleşim planı yapıyorlardı galiba ama Sadece içeri girince bir hanfendi hoşgeldiniz dedi onun haricinde ne bakıyorusunuz diye birşey soran ne başka birşey

• Bende dün inceledim. Samsun bayisinde içeri girdim kimse orali değil (içeride müşteri de yok) 10 dakika arabayi mincikladim yine gelen giden yok çıkarken danışmaya fiyat listesi varmı diye sordum lütfedip kafasını kaldırdı ve yok daha fiyatlar belli değil dedi. Sağolun diyip çıktım. Sonuç lineadan daha kaliteli ve güzel olmuş. Alinirmi alınmaz mi birsey demiyorum sonuçta herkesin bakışı zevkleri ihtiyaçları ve tercihleri farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada sende samsun bayisin de inceledi galiba.

• fiat ı yıllardır biliyoruzşaşıracak birşey yok,daha doğru dürüst isim vermeyi bilmeyen firmadan birşey beklenmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bu arada sende samsun bayisin de inceledi galiba.

Evet abi hatta Egea girişin hemen sol tarafında Urban paket 1.3 dizel idi.Birde anlamadığım nokta neden 1.6 Mjet lounge getirmezler
    Sonuçta bu showrom aracı Utanmasalar easy getireceklermiş dedim içimden.Arka kol dayaması bile yoktu

Yalnız babam 500l'yi fena sevdi 40 yıllık jetta'cı adam İlk defa bir fiat'a GÜZEL dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 21 Ekim 2015; 13:15:16 >

• FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı kullanmadan tavsiye etmemde nedemek?Sizingibiler yüzünden aslan gibi Golfden daha kaliteli STİLO tutmadı zaten..Daha arabayı yolda görmedik ki,gidp bayiiden bakıp nasıl tavsiye edilmiyor anlamak zor,daha iyisini siz yapında onu. Alalim

• Bu arada forma,yaş kısıtlaması gerekiyor admin.Halen daha yüzü sivilceli aklı sadece uçkuruna çalışan ERGEN arkadaşların konu açması ve yorum yapmasindan nefret ediyorum,insanları yanlış yönlendirmeleri ne sebep oluyorlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yollarda en çok göreceğimiz araç olacak ama linea gibi demedi demeyin.
  • Aracın iskeleti alt yapısı en baştan yapıldı. Aktarma organları hafifletildi ve daha etkin hale getirildi. Daha ergonomik ve ekonmik bir araç ortaya kondu. Sedan, bagajı büyük, 1.3 sağlam motor, az vergi, yeni nesil tasarım, fiat sorunsuzluğu (tartışabiliriz) varken aracı beğenmemek, A6 kalitesi beklemekten kaynaklı olsa gerek...
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Yavv abicim şu kafadan bir çıkamadınız.Neymiş?Sen daha iyisini yapda onu alalım
    Benim işim araç üretmekmi?Banane ben bindim malzeme kalitesine,Donanım'ına fiyat'ına yani genel olarak alınabilirliğine baktım.ALINMAZ DİYORUM.
    Marka fanatikliği veya fiat'ı kötülemeye çalışsam bunun yerine linea alın demem.Ben sadece aradaki farkı hak edecek birşey yok diyorum.

Bu arada yaş kısıtlaması neden getirilsin ki?Varmı böyle birşey?17 Yaşındayım ama arabada kullanıyorum,inceliyorumda ama 30 Yaşında olup eline direksiyon değmemeiş arabanın a'sından anlamayanlarda var.Onlar gelsin bu foruma sırf ben yaşım 17 diye girememeyimmi?Bu nasıl kafadır?

Ayıca sürekli böle uçkur,uçkur dediğinize göre aklınızdan şeyiniz hiç çıkmıyor galiba

Ben hafta sonu okula hafta içide çalışma ve spor hayatı olan bir insanım Diğer ergenler gibi Sabahtan geceye kadar kız kesen apaçilere benzetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 21 Ekim 2015; 14:07:15 >

• ortada gezen fiyatlar doğru ise ve gerekli düzeltme yapılmazsa ölü doğmuş olur . ayrıca iç dizaynını beğenmedim. Linea daha hoşuma gidiyor halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Bu arada forma,yaş kısıtlaması gerekiyor admin.Halen daha yüzü sivilceli aklı sadece uçkuruna çalışan ERGEN arkadaşların konu açması ve yorum yapmasindan nefret ediyorum,insanları yanlış yönlendirmeleri ne sebep oluyorlar..

Hocam arkadaşın yaşı küçük olabilir ama yazdıkları gayet de doğru.. Egea beklentinin altında kalmış.. Artı çöpe atın yeaaahh bir halta yaramaz da dememiş güzel güzel aracın kendince eksik yanlarını yazmış.. Arka diz mesafesi konusunda da çok haklı benim de dikkatimi çekti.. Dış tasarımı gayet hoş ama konsol biraz vasat geldi bana.. Belki de fazla beklentiye girdim..

• @ah güzel istanbul İç dizaynı aynen bende beğenmedim linea'nın konsolu bence daha tatlı duruyor.

@AkifKarabulut Abi ben kendi fikrimi,gözlemlerimi yazdım.
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    Film eleştirmenlerinin hepsi önce kendileri bi film çekiyor sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Yavv abicim şu kafadan bir çıkamadınız.Neymiş?Sen daha iyisini yapda onu alalım
    Benim işim araç üretmekmi?Banane ben bindim malzeme kalitesine,Donanım'ına fiyat'ına yani genel olarak alınabilirliğine baktım.ALINMAZ DİYORUM.
    Marka fanatikliği veya fiat'ı kötülemeye çalışsam bunun yerine linea alın demem.Ben sadece aradaki farkı hak edecek birşey yok diyorum.

Bu arada yaş kısıtlaması neden getirilsin ki?Varmı böyle birşey?17 Yaşındayım ama arabada kullanıyorum,inceliyorumda ama 30 Yaşında olup eline direksiyon değmemeiş arabanın a'sından anlamayanlarda var.Onlar gelsin bu foruma sırf ben yaşım 17 diye girememeyimmi?Bu nasıl kafadır?

Ayıca sürekli böle uçkur,uçkur dediğinize göre aklınızdan şeyiniz hiç çıkmıyor galiba

Ben hafta sonu okula hafta içide çalışma ve spor hayatı olan bir insanım Diğer ergenler gibi Sabahtan geceye kadar kız kesen apaçilere benzetmeyin.

17 yaşındasın ve araba kullanıyorsun...Umarım akan trafiğe çıkmıyorsundur...

• Focus Fluence ve Jettaya güle güle.

Eleştirilecek yanları var ama Tofaş ve Fiat tecrübesini konuşturup F/p oranı açısından açık ara lider bir model üretmiş. Evet iç mekanı süper olmayabilir , evet opsiyon listesine dalga geçer gibi metalik boya yazılmış olabilir, evet atmosferik motora klasik otomatik konmuş olabilir ama unutmayın kimse çok kaliteli çok donanımlı araç üretme peşinde değil, tek bir amaç var o da çok satmak çok kar etmek...

• yaş cidden 17 ise yorum yazmaya bile gerek yok. bir an ciddiye alıyordum nerdeyse.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Aynen o zaman gurmelerde eleştirdiği yemekten daha iyisinimi yapması gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 21 Ekim 2015; 15:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hocam arabayı kullanmadan tavsiye etmemde nedemek?Sizingibiler yüzünden aslan gibi Golfden daha kaliteli STİLO tutmadı zaten..Daha arabayı yolda görmedik ki,gidp bayiiden bakıp nasıl tavsiye edilmiyor anlamak zor,daha iyisini siz yapında onu. Alalim

Stilo golf ten ne açıdan daha iyidi? Performans? İşçilik?,konfor? ..

• konsol ve kapı içi plastik malzemesi nasıl. yumuşak kalite hisli mi almanlarda olduğu gibi, yoksa linea gibi sert plastik mi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.