< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllnz -- 14 Şubat 2020; 18:9:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllnz -- 14 Şubat 2020; 18:9:8 > |
Fiyat garantisi veriliyorsa ve 1 ay araçsız kalmak sıkıntı değilse c5 alınır.
|
Engelli raporu olduğunu sonradan okudum. Bir an bende mi alsam falan kredi hesapladım. Vay arkadaş ilk bakışta anlaşılmıyor raporlu fiyat olduğu gerçek fiyatlar ne hale geldiyse artık.
|
Kia sportage güzel hocam hem de prestige harika, ben 2019 elegance konfor aldım o fiyatın çok üstüne ama şimdilik memnunum, hayırlı olsun
|
Merhaba arkadaşlar tüm önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bugün tekrar gezdim bayileri Tucson,3008,Spo ve C5' in tabiri yerindeyse mıncıklamadık yerini bırakmadım.
İçine oturduğumda bana en fazla güven veren araç Sportage oldu. Evet diğerleri belki daha donanımlı daha yakışıklı vs. ama Sportage de hepsinden daha oturaklı bir hissiyat vardı bana göre. Hele C5 alan arkadaşlar sakın bana kızmasın ama o nasıl malzeme kalitesidir öyle hayalet ekran eat8 felan tamam eyvallah da içine oturunca öyle hiç suv havası yoktu bana göre. Beğenip alan arkadaşlara hayırlı olsun. Sonuçta Sportage Prestige paket + ön arka difrizör, kauçuk paspaslar ve bagaj havuzu+ yan basamaklar+ cam filmi+ boya ve döşeme koruma gibi eklentileriyle beraber kaporasını verdim. Tüm araç alan arkadaşlara hayırlı olsun arayanlara da gönüllerine göre araçlara binmek nasip olsun temennisiyle. Saygılarimla... |
Aircross tercih ederim.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espanyol55 -- 13 Şubat 2020; 21:25:9 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|