Bugün yapmak istediklerim Türkçe tekrar videosu Mod ve mantık soru çözüm videosu Fizikte unuttuğum tyt dalgaların bir bölümü Ve sayısal olduğum için çok üstünde durmamıştım tarih ve felsefe konu çalışma. Sizce çok mu yoğun? Dün çok çalıştım ama ayt için kafam davul gibi oldu ama bunları yapmadan sınava girmekte istemiyorum. Ayrıca 2 gündür tyt denemesi çözmüyorum bs. Deparın 3. Denemesi duruyor sadece onu da çözsem sınava ısınmış olur muyum? Bilen bu günleri güzel şekilde geçiren başaranlar varsa yorumu benim için kıymetli olacak.
deneme yoracaksa elleme çözme bide canın sıkılabilir düşük gelirse falan tekrar daha iyidir bende senin gibi yapacağım minik tekrarlar iyidir hemde zaman geçer ders çalışmazsak yapacak bir şey yok kendini yormadan güzelce minik tekrarlar yapılabilir tyt türkçe adına ben de yazım kuralına bakacağım tyt sosyal din felsefe göz gezdiririm bide kimya fizik sözel kısımlar ama en önemlisi kendini yorma iyi çalışmalar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme