Şimdi Ara

bugün kızla tanışmam daha doğrusu tanışamamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bugün arkadaşımla geziyoduk sevgilisinin yanına gidicekmiş sende gel dedi tamam dedim gittik sevgilisininde yanında kız arkadaşı varmış neyse yanlarına gittik benim arkadas yanındaki kızı tanımadıgı için selam vermedi bende vermedim ama kızı tanıyorum bizim burda oturuyo facebookta ekli bende ama hiç konuşmuşluğum yok kızla sadece yüz olarak tanıyorum neyse gittik oturduk arada bana baktı ben hiç bakmadım ona cafede otururken wifiden dh konu dışına girdim takıldım sonra arkadas ayarlayalım sana dedi muhabbet değişti orda güzel kız aslında ama bugun hiç konuşmadım sessiz sakin salak gibi durdum kız ne düşünmüştür acaba ne yapsam size içimi döktüm dostlar

• arkadaşların varken niye dh ye giriyon la? ortamda konuşmak yerine neden dh ye girdin
  • Bencede arkadaşlarınla otururken atılgan olup kızla birkaç muhabbet etseydin ilerletirdin kendin sonra. Susunca cool oldun aa pardon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

arkadaşların varken niye dh ye giriyon la? ortamda konuşmak yerine neden dh ye girdin

hocam arkadaşım sürekli sevgilisyle konuşuo dier kız karşımda duruyo bende sıkıldım mobilden girdim dhye
  • yaptığın çok malca olmuş. facede arkadaş listende ekli birine en azından merhaba diyebilirdin. hadi onu yapmadın telafi etmek için dh ye girmek yerine kızla muhabbet kurabilirdin. 1-0 mağlup başlamışın
  • büyük odunluk yapmışsın en azından muhabbete girecek bi kaç soru sorabilirdin. 1 2 sorudan sorsa baktın soğuk davranior knuşmazdın daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekman Pistonu

yaptığın çok malca olmuş. facede arkadaş listende ekli birine en azından merhaba diyebilirdin. hadi onu yapmadın telafi etmek için dh ye girmek yerine kızla muhabbet kurabilirdin. 1-0 mağlup başlamışın

hocam listemde eklide tanışmıyoruz sadece bizim burda oturduğu için görmüşlüğüm var işte arkadaşım tanımadıgı için selam vermedi bende vermedim sonra oturduk kızda oturdu arkadasım hep sevgilisyle konuştu fln fln o kızda sessiz sessiz durdu bende sessiz sessiz durdum işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olayın ayrıntılarına, yaşlarınıza, kızın sosyal zekasına, kızın gözlem gücüne göre değişir nasıl izlenim bıraktığın.

• bir türlü aşamıyorum sorunu lanet olsun beyler çok sessizim tanımadığım ortamlarda muhabbet edemiyorum en son ayrıldığım sevgilimle hep tartışırdık bu konuda açılmam lazım
  • Ona facebookdan mesaj at ve o gün işin olduğu için onla konuşamadığını söyle.
  • Orda arkadaşının selam vermesine gerek yok ki. Bizim burda oturuyor diyorsun Merhaba seni bir kaç kez görmüştüm diyip muhabbete girebilirdin.
  • Bizim bi arkadaş vardi rahmetli kızlarla buluşmaya gidelim der kafamın etini yerdi giderdik gecer kenarı hic konuşmaz trip atardı hikayeni okuyunca bu geldi aklima. Sana bi arkadaş tavsiyesi bence karsi cinse pozitif ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shotzdown

Orda arkadaşının selam vermesine gerek yok ki. Bizim burda oturuyor diyorsun Merhaba seni bir kaç kez görmüştüm diyip muhabbete girebilirdin.

hocam büyük odunluk işte diyorum ya yabancı ortamlarda hep sessizim aşmam gerek bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavutşevket -- 17 Haziran 2013; 23:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy5961

quote:

Orda arkadaşının selam vermesine gerek yok ki. Bizim burda oturuyor diyorsun Merhaba seni bir kaç kez görmüştüm diyip muhabbete girebilirdin.

hocam büyük odunluk işte diyorum ya yabancı ortamlarda hep sessizim aşmam gerek bu sorunu

Ona facebookdan mesaj at ve o gün işin olduğu için onla konuşamadığını söyle.
  • quote:

keşke orda kızla sohbet etseydim naber fln diye gerisi zaten gelirdi hocam belkide hoşlanırdı kız benden ama yapmadım işte şu da gözümden kaçmadı yürüken felan kız hep ya geriden gitti ya önden gitti felan o da çekindi heralde
  • quote:

quote:

Hocam bu sorunu aşman için gidip yabancı bir ortamda konuşman gerekiyor 1 kere olsa bir daha rahat edersin rezil olmayacaksın sadece konuşacaksın ki ne var bunda
  • quote:

quote:

keşke orda kızla sohbet etseydim naber fln diye gerisi zaten gelirdi hocam belkide hoşlanırdı kız benden ama yapmadım işte şu da gözümden kaçmadı yürüken felan kız hep ya geriden gitti ya önden gitti felan o da çekindi heralde

merhaba diyeydin belki çeknmezdi :D
  • olan oldu beyler lanet olsun işte böyle bi huyum var bugün 1-0 yenik düştük zaten artık olmaz bu iş kızın gözünde - aldık
  • Bravo sana kız gitti.Bundan sonra böyle çekingen olmazsın umarım.
  • olayda aceleye geldi bizim işimiz vardı zaten hani kızla tanışma amaçlı felan gitsem belki olurdu birşeylerde neyse beyler artık çekingen olmamam lazım ortamlarda bu huyumdan vazgeçmem lazım bu çekingenlik yüzünden geçen yaz 2 kızdan teklif aldım ya beyler erkekler eder ya normalde kız seviyorum seni dedi çok güzel birisin vsvs kaçkere buluşalım dedi gitmedim vurun beni taşlayın 1ay öncede ayrıldım başka bi kızdan onuda bu arkadasımın sevgilisi bulmustu zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.