Şimdi Ara

Bugün psp alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bakırköy civarında güvenilir alabileceğim yer varmıdır.Bilgisi olan arkd beni bu konuda yönlendirebilirse sevinirim. Bide sony orjinalde sade paket diye bir seçenek var (450 ytl) bu nasıldır uygunmudur.Aslında hala garantili olması konusunda kafamda soru işaretleri var.Orjinalmi alsam diye.Ama bu sade paket özellikleri itibariyle nasıldır.Kusura bakmayın bu konuda fazla bilgim yok.Ondan sizlerden bilgi bekliyorum.Ve sizce hangi versiyon ve slim mi alayım.Öğlene kadar bana dönüş yaparsanız yanlış tercih yapmam herelde

• Arkadaşlar yokmu hiç tavsiye
  • Benim tavsiyem DH nın 2. el sayfasından alman. Slim çıktığı için normal psp ler daha ucuza gidiyor. Slimde var eski psp lerde.

Daha ucuza extraları ile alırsın.
  • Valla arkadaşım bi ara forumda slim psplerin 199 dolara satıldığını söylüyorlardı.Artık ne kadar doğrudur bilemem.Bence biraz pahalı 450 ytl...
  • khalkedon nikli arkadasımızdan güvenerek alabilirsin.. 320 ytl die hatırlıyorum slim versiyonu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdeMmM206

khalkedon nikli arkadasımızdan güvenerek alabilirsin.. 320 ytl die hatırlıyorum slim versiyonu..

khalkedonu ben de tavısye edıyorum guvenılır bırı odlugunu bılıyorum

bır de dragonstory dıye bır arkadas var onun ıcın de aynı seyler soylenıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_18259238/tm.htm
  • Atik Elektronikten fiyat almanı öneririm, bide alırken mutlaka ölü piksel olup olmadığını kontrol ettir, ben psp slim aldım yeni Atik'ten, bana ulaştığında 2 ölü piksel vardı, ulaştım kendilerine, hemen geri gönder, değiştirelim dedi. O nedenden dolayı ya müşteri memnuniyeti iyi olan bi dükkandan al, ya da ölü piksel olup olmadığını kontrol et uygun bulduğun biyerden al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sky_walker atikten aldığın slimin bölge kodu nedir 2006'mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.