Bugün Sıkıntıdan ve Eksikliğini Hissettiğimden Dolayı AYT Matematik Branş Denemesi Çözdüm (no joke)
-
-
Hacı sen bu yıl çalıştın mı la? Yoksa molalarda falan mı forumdaydın? Kalan zamanda falan mı yani çalıştın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
depreme kadar çalışmadım doğru düzgün, depremden sonra da düzen oturtamadım. son düzlükte biraz deneme falan bastım, kurumda da haftada 2 defa giriyodum denemelere senenin başından beri. aytde her branştan sadece 1 soru bankası çözdüm öyle diyim sana tüm sene boyunca
-
Hocam biraz erken değil mi ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oğlum bu kadar az çalışarak böyle yaptıysan cidden çalışsan ilk 10k rahat girerdin la. Hiç üzülmüyor musun? Yoksa bu bana yeter mi diyin?
yok hocam kasmaya gerek yok pişman değilim, rahat bi mezun senesi geçirdim. 10k'ya giremememin sebebi ayt biyolojideki 2 dikkat hata ve ayt mattaki 2 dikkat hatam. sene boyu hardcore çalışsaydım da onları yanlış yapardım, sonuçta dikkatten kaçırdığım için yapamadım. olacağı böyleymiş diyorum, zaten tıp yazacağım için ister 10kda olsun ister 20k'da. sadece ankarada okuyamayacağım için üzülüyorum
-
birkaç 2024'lü eleme zamanı gelmiş
-
Boşver Ankara yi hocam. Senin için hayırlısı oymuş. Yapacak bir şey yok. Tekrardan tebrik ederim
teşekkür ederim hocam, belki bi ihtimal ankarada burslu tıp yazarım gtüniversitem yerse eğer
-
Doğru düzgün çalışmadımdan kastın hedefini göz önünde bulundurarak mı yoksa harbiden günde 1 saat falan mı baktın hepten bir de geçen sene nasıl çalışmıştın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01471AD0E -- 25 Haziran 2023; 22:0:7 > -
masa başına oturuyodum, agario giriyodum, sıkılıp ders çalışıyodum sonra foruma giriyodum sonra agario giriyodum sonra ders çalışıyodum böyle geçti tüm senem. geçen sene, sene başında çalışmıştım. ayt netlerim kötüydü tyt de pek iyi değildi çalkantılı bir dönemden geçiyordum. msüye girip 530k kişiden genelde 83k yapınca dünyam başıma yıkıldı depresyona girdim çalışmayı bıraktım hiçbir şekilde kitap açmadım 3 ay. sadece son ay dershanenin seri denemelerine girdim günde 1 tane işte ama onların da analizini yapmadan atıyordum. ayt hep 45-50 geliyodu, tyt de 80-85 falan. sınavda da şansıma tytde 93 yaptım 38k geldi ama ayt çalışmadığım için yapamadım 53 netle 56kya attı geriledim mezuna kaldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X