< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 19 Şubat 2020; 14:47:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 19 Şubat 2020; 14:47:49 > |
2005 yılında babamın aldığı salcano bisiklet
2015 senesinde amelelik yaptığım dükkandaki yaparlar marka el arabası |
Küçüklüğümden beri bizim aile hep Focus kullanırdı . Ben de yaşım gelince ilk talip olduğum araba 2012 model dizel bir Focus oldu.
Aklımda kalanlar: Araç şirket cikmasiydi. Bana hiç sorun cikarmadi. Uzun yol da yaptım. Araba kullanma tecrübesini bu araçta edindim. İçi biraz dardı ama fena yola giderdi. Müzik sistemi iyiydi. Sonra Egea çıktı ve babam görür görmez hasta oldu. İkinci araç 1.3 mj Egea Lansman rengiydi. Kahverengi. Focustan sonra işçilikte bariz kalite düşüşü gözlemledim. Yakıtı çok azdı. Vergisi yok gibi bir şeydi.bakimlarini hep yetkili serviste yaptırdım. Niyeyse sanayiden ucuza geliyordu bakımları. Sonra bir Leon gördüm.... Seat Leon 1.4 TSI FR Egea'ya bakım yaptırırken benzinlikte durdu bu siyah melek. Gördüğüm gibi vuruldum. Egea acilen satıldı babadan para dilenildi ve FR alındı. Hayatımın en güzel zamanlari bu arabayla geçti.Cok sevdim bu arabayı bana hiç masraf açmadı ama tek sorunu çok yakıt yakardı. Çünkü ben dayanamaz gazlardim. Kırmızı ışıklarda beni kimse gecmemeliydi. Gün geldi yakıt parası canıma tak etti. İyi fiyat verdiler sattım. İlk aşkıma dönme vaktiydi Focus... Ford Focus mk2.5 Beyaz Hatchback Tekrar dizele döndük. Bu Leon gibi keyifli bir araba değildi. Leon gibi şekli yoktu ama cebimi çok az yoruyordu. Çok sıradan gelmişti bana Leon'dan sonra tabi bununla da macera uzun sürmedi. Honda Accord 2.4 Executive Şimdiki aracım ve göz bebeğim. Leon gibi hızlı giden ama onun kadar tuketmeyen bir araba. LPG saolsun . Müzik sistemi şahane ötesi. Arada bir sanayiye ugruyoruz ama ufak masraflar. Donanım olarak bindigim en dolu ve ilk D segmenti aracım. Çok şey yazarım ama dururmum yok.. Benim de maceram böyle. Sıradaki hedefim W140 S320 asıl film o zaman başlayacak :) |
Konuyu maliye görse ellerini kavuşturacak
![]() |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcsf -- 19 Şubat 2020; 18:58:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 19 Şubat 2020; 0:59:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 19 Şubat 2020; 2:4:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|