Şimdi Ara

Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hangi builde seçeçeğime karar verdim karar verdiğim build glavie fakat aklımda bişi var ben şöyle yapmayı düşünüyorum
    Heuksal/Lightining/Cold
    El yakma olarak coldu kullanırım lightining de bufflarda cok yarar sağlıyo ama firede ben yararlı olan bisi göremedim sizce bu buildimi açayım? Bu değilse hangi build?

• Yararlı bir şey göremedin Fire da glaive (full strength) karakter için!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airmemoli -- 14 Haziran 2011; 9:46:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antlaşma

Ben hangi builde seçeçeğime karar verdim karar verdiğim build glavie fakat aklımda bişi var ben şöyle yapmayı düşünüyorum
    Heuksal/Lightining/Cold
    El yakma olarak coldu kullanırım lightining de bufflarda cok yarar sağlıyo ama firede ben yararlı olan bisi göremedim sizce bu buildimi açayım? Bu değilse hangi build?

Dikkatli oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFou -- 14 Haziran 2011; 9:45:13 >
  • Fire/Cold/Heuksal
  • Lightın sana hiç bi katkısı olmaz, fire da phy attack arttıran buff var ve fire ı açmıyorsun :S
  • En çok hasarı fire imbue ile verirsin + mag defans ve sen bi strsin + phy atack sen bir phy atacksın. Fire / cold / Heuksel yap daha ii
  • Fire&Cold&Heuksal ideal yapılandırma bu bence. 90 dan sonra kasması zor oluyor glavie buildini.Başladığın serverda yüksek level arkadaşların yoksa solo kasması çok çok zor bi build.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Aion ranger stigma build
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.