Bildirim
BUJİ YAĞLANMASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bujilermi yağlanmış? Nasıl bir hata bu? Açıklarsan yardımcı olabiliriz. -
aracın yağ yakmıyor değilmi? -
Bundan yaklaşık 2 ay önce aracıma peryodik bakım kayışlar yağ,buji vs 1400 km yol sarf ettikten sonra arcım teklemeye ve yüksek vitesde gaza bastığımda patlama yapmaya başladı servise gittim bana bujiler eskimiş dedi durumu izah ettim daha yeni değiştirdim diye ama usta bu anlamadı.neyse bujiler değişti.sorunum da çözüldülakin aracımla 300 km yaptım yine aynı hatayı verdi.tekleme patlamaya devam.şimdi 4 adet GM marka çift tırnak buji aldım.Buji yağlamasına gelince usta dedi bujin yağlanmış dedi.Yardımlarınızı bekliyorum -
Aracım 5000 km de yarım litre yağ eksiltiyor.O da normal sanırım -
o kadarı pek problem değil bildiğim kadarıyla
1000 km de 1 litre yag eksılten aracların bujılerı senınkı gıbı yaglanıyor ve arac yolda kalıyor
senınkı 5000 km de yarım lıtre eksılttıgıne gore baska bır arıza olmalı
ama yag eksıltmedıgı halde boyle arıza yapan arac ılk defa goruyorum, ilginç -
Telefola Opel servisinde calışan bir arkadaşımı aradım Durumu izah ettim bana Buji kablosu veya ateşleme bobini arızası dedi.Zaten bujileri aldım Gm Marka çift tırnak birde Buji kablosu ve Ateşleme bobini sipariş verdim -
Trigeri yeni değiştiysen yada uzun zamandır değişmediysen TRİGER sorunu derim. SENTE ayarın bozuk. tek sebeb bu.. -
TRİGER setini 2 ay önce değiştirdim.Subap ayarını araç zaten otmatik kendisi yapıyor.Sente ile subapların alakası var dimi. -
Var tabi. Sonuçta egzantirik miline hareketi veren triger kayışı. Bir baktır bence sente ayarına.
quote:
Orjinalden alıntı: efekaancan
TRİGER setini 2 ay önce değiştirdim.Subap ayarını araç zaten otmatik kendisi yapıyor.Sente ile subapların alakası var dimi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X