Şimdi Ara

Bulaşık makinesinde kaşık çatal bölmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Çalışan bir çiftiz ve dolayısıyla zaman da bizim için daha da önem kazanıyor. Çatal kaşık sepetli mi yoksa çatal kaşık çekmeceli makineler mi daha pratik ve verimli sizce?

• Çekmeceli modellere çatal-bıçak-kaşık dizmesi zahmetli oluyor. Ayrıca üst sepetin yükleme kapasitesini yukarıdan kısıtlıyor. Her iki tip makineyi de aktif kullanan biri olarak yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üç çekmeceli aldım ama b planı kaşıklık alıp üst çekmeceyi kaldırmak. Eğer kullanamazsanız servisten kaşıklık alabilirsiniz ama 3.çekmece alamazsınız ben bu şekilde düşündüm. Zor konu ben de epey düşündüm.

• Benim makinenin 3.çekmecesi vardı. Memnun kalmadım. Hem tek tek dizmesi eziyetti hem de iyi temizlenmiyordu. Servisten alt sepete koymak için klasik çatal jaşık sepeti aldım. 3.çekmeceyi de çıkarttım, kullanmıyorum. Bu şekilde kullanıyorum yıllardır.

• Bunlar ilk çıktığında çizmediği ve iyi temizlediği reklam edilmişti. Tamam da çizilse ne olur, sanki klasik Gerlach kullanıyorum. Ama kullanılıyor, yani çizilmesini isteyenler de rahatlıkla kullanabilir.

Zaman alıyor gibi görünüyor ama eğilmek olmadığı için aşağı yukarı aynı zahmete geliyor bence, ve eğer düzenli biriyseniz, benzer şeyleri yanyana koyarsanız toplarken zaman kazanıyorsunuz. Hatta ankastre bir mutfaksa çatal kaşık çekmecesini yanına ayarlayın.

Ofisteki makinada ise her ikisi de var ve yavaş yavaş kazanan üst sepet oldu. Alt sepet boş kalıyor. Sanıyorum şüpheye düşerken şunu hasaplayamıyoruz... alt sepet biraz dolunca alt çekmece de çekilmek zorunda kalınıyor. Sepetin fotografı göze daha "free", daha umarsız gibi görünse de onu da kullanmak için bayağı bir pozisyon ayarlaması yapılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.