Şimdi Ara

Bülent Arınç: 1 Sene Evvel 7000 TL’ye Doldurduğum Market Poşetini Şimdi 17.000 TL’ye Dolduramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bülent Arınç: 1 Sene Evvel 7000 TL’ye Doldurduğum Market Poşetini Şimdi 17.000 TL’ye Dolduramıyorum
    Bülent Arınç: 1 Sene Evvel 7000 TL’ye Doldurduğum Market Poşetini Şimdi 17.000 TL’ye Dolduramıyorumensonhaber
    Bülent Arınç'tan ekonomi değerlendirmesi: Et fiyatı almış başını gitmiş
    https://www.ensonhaber.com/gundem/bulent-arinctan-ekonomi-degerlendirmesi-et-fiyati-almis-basini-gitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 sene önce 70 tl ye ne dolduruyormuş poşete

Şimdi 170 tl ye dolduramıyormuş acaba marketten ne alıyor merak ettim 170 tl yi çocuğa harçlık diye versen beğenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 3 Temmuz 2024; 20:42:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 170 liraya poşet makarnayla dolmaz, ne ile besleniyorlar acaba.

• Hep chp yuzunden ama iktidarda 22 yildir kendileri var

• Bayramda 50’şer TL harçlık verdim de sonradan da utandım. Bir tane soslu dürüm tavuk döner dahi vermiyorlar o paraya. Ekonomi kurtarılabilirdi yapışkan olan enflasyon bu kadar başımıza bela olmazdı. Faize karşıyım denildiği zamanlarda faiz düşürmek yerine faizler arttırılsaydı bugün çok daha farklı bir ekonomiye sahiptik. Ekonomide bişey deniycez dediler denediler ve sonuç olarak hiç kimse memnun değil. Amerika’da yaşayan Türk profesör felan çıkarmışlardı tv’lere yeni ekonomi modelini anlatırken. Görüyoruz sonuçlarını..

• halktan kopuk olduğunun kanıtı.

• Bülent Arınç gibiler sayesinde bu ülke ayakta dim dik duruyor diyecektim bi gülme aldı ;))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Sene Evvel 7000 TL’ye Doldurduğum Market Poşetini Şimdi 17.000 TL’ye

Bülent Arınç: 1 Sene Evvel 7000 TL’ye Doldurduğum Market Poşetini Şimdi 17.000 TL’ye Dolduramıyorum

• başlıkla haber arasında yalanlar var yaz siz ya haber yalan yazıyor.

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Ekonomi o kadar kötü ki sen bile mesajında 2 sıfır birden atmışsın konu başlığındaki tutarları yazarken. Buradan anla bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Temmuz 2024; 17:51:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen haberin içeriğini okudun mu

Konu sahibi bülent arınçın söylediği tutara iki sıfır fazla yazmış olmasın

Ayrıca çok doğru söylüyorsun ekonomi o kadar kötü ki bülent arınç'ın söylediği rakamlar bile gerçeği yansıtmıyor ekonomiden haberleri olmadığı söylediği rakamlardan belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 4 Temmuz 2024; 18:1:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.