Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Dedemin mekanı Çok erken yaşta gelmişler İstanbul'a.Sözde kökenim orası ama hiç gitmedim.Akraba vs.de yok galiba zaten.Tek soru sorucam.Kızları nasıl? Şöyle yolda gezerken 10 kızdan kaçını beğeniyorsun? Birde bir arkadaş Sofya dışında iyi şehirleri yok diyordu.Şehirlerde durum nedir? İst. gibi semt olarak mı değişken? Yoksa il olarak mı?

Hocam kızlar 10 numara gerçekten yolda gezerken her 10 kızdan en az 7 tanesi kabul görecek cinsten ve bakımlılar, çoğu makyaj yapmadığı halde kendine baktırıyor Arada çirkinleride var tabi ama az Türkiyedeki gibi değil.

İyi şehir konusuna gelince bence en iyi şehir Burgas, nüfusu az, ve yazın Turistler akın ettiği için gelir düzeyi yüksek, tabi belediyede elde ettiği bu geliri şehire yatırım olarak kullandığı için çevre oldukça temiz ve bakımlı. Sofya daha çok istanbula benziyor. Şehirler belediyelerin gelir düzeyine göre değişkenlik gösteriyor

• ne iş yapıyorsun orada araba alacaksan tabi ki de 5.30d hocam kararsız kalmayın bende geçen sene gitmiştim varna burgas falan
  • runx89 kullanıcısına yanıt
    Vay anasını.Sanki Türkiye'de 3-5 ayrı şehirde yaşamış gibiyim.Anladım olayı.Aslında yaşanır orada.Peki Sofya ve Burgas'da Türkçe ne durumda? Yani Bulgarca öğrenmek şart olur mu? Türkiye'de yaşayan birisi oraya gidebilir mi direkt? İş imkanları vs. nasıl? Örneğin ingilizce bilen turist rehberi lazım mıdır? Teşekkürler cevaplar için şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Çekoslovakyaya gitmeye niyetim var

hacı abi hayırlı işler beline kuvvet birde "Çekoslavakyadan" jawa motor alırsın yolların kralı olursun

BENİM VAR 68 MODEL

• quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

ne iş yapıyorsun orada araba alacaksan tabi ki de 5.30d hocam kararsız kalmayın bende geçen sene gitmiştim varna burgas falan

Burada henüz bir iş yapmıyorum hocam, gelirim ülkeye bağlı olmadığından buraya geldim, serbest grafik tasarımcısıyım, Türkiye ve Avrupa ülkeleri ile çalışıyorum, dil eğitimim tamamlanınca yüksek yapacağım seneye burada

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Vay anasını.Sanki Türkiye'de 3-5 ayrı şehirde yaşamış gibiyim.Anladım olayı.Aslında yaşanır orada.Peki Sofya ve Burgas'da Türkçe ne durumda? Yani Bulgarca öğrenmek şart olur mu? Türkiye'de yaşayan birisi oraya gidebilir mi direkt? İş imkanları vs. nasıl? Örneğin ingilizce bilen turist rehberi lazım mıdır? Teşekkürler cevaplar için şimdiden.

Sıfır bulgarca ile yaşamak zor hocam, ne ev kirayabilirsin, ne faturalarını ödeyebilirsin, zamanında yabancı dil eğitimi rusça üzerine ağırlıklı olduğu için ingilziceyi gençler ağırlıklı olarak biliyor, Eğer sıfır bulgarcayla bulgaristana gelirsen iş imkanı sıfır, bulgarlar kendilerine bile iş bulmakta zorlanıyor çünkü. Turist rehberine illaki ihtiyaç olur ama hem bulgarca hem ingilizce bileni tercih ederler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 12 Aralık 2013; 16:23:27 >

• internet 10 € olduğu için seni blokluyorum
  • şumen gitmeden burgas ta dururum misafir edersen
  • Türklere karşı bakışları nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can alıcı soru...
    Yere düşen Bulgarları ne yapıyorsunuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yere dusen bulgurlari ne yapiyorsunuz

• dim da me nyama
  • Biride dememiş çek cumhuriyeti ile slovakya ayrı iki devlet diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Tam yazacaktim sen yazmissin. Senin iletilerini begenerek okuyorum guzel kardesim tanisalim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyButcher

Türklere karşı bakışları nasıl

Bazıları ırkçı ama şehir yapılanmasında kimsenin umrunda değil, ırkçılık köylerde yaygın genelde

quote:

Orijinalden alıntı: panter20

yere dusen bulgurlari ne yapiyorsunuz

Sabah gün ağarmadan belediye süpürüyor

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Biride dememiş çek cumhuriyeti ile slovakya ayrı iki devlet diye.

Ayrılmalarına hâla alışamadık hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 12 Aralık 2013; 17:16:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Burgas merkez hocam tam olarak

Burgas'ı netten izlemedeyiz

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım
  • hocam grup partileri oluyormu cağrılıyormusun?
  • runx89 kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsan balkanlar ve baltık ülkeleri halen yugoslavya'nın dağılmasına alışamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Tam yazacaktim sen yazmissin. Senin iletilerini begenerek okuyorum guzel kardesim tanisalim mi?

sağolasın dostum. NAsıl tanışacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

hocam grup partileri oluyormu cağrılıyormusun?

Olmaması imkansız hocam ama yakın çevremde partilere katılan veya çağıran biri olmadı
  • orası telefon dolandırıcıların ülkesi değil miydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.