Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmem abazalıktan ölen çok olunca dolandırıyorlardır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 12 Aralık 2013; 18:33:53 >
  • runx89 kullanıcısına yanıt
    Oraya gıtmek ıcın ne şartlar gerekiyor okumakmı iş güç ? bankadaki para vs ne lazım ve mesela bi s2000 fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Oraya gıtmek ıcın ne şartlar gerekiyor okumakmı iş güç ? bankadaki para vs ne lazım ve mesela bi s2000 fiyatı ne kadar ?

Oturum sonrada vatandaşlık almak için 15-20 kişi çalıştıracak büyüklükte bir şirket kurmak gerekiyor diye biliyorum ben çifte vatandaş olduğum için araştırmadım, pek bilgim yok

Bir s2000 'i türk parasıyla yaklaşık 30.000 liraya alabilirsiniz ama muadili olan mazda RX8'i 10-12.000 türk parasına denk gelen fiyata alabilirsiniz. Otomobil fiyatlandırmaları biraz saçma mesela 2006 model doblo-kangoo tarzı bir araçla 2005-2006 model bir Mazda RX8 aynı fiyat
  • içindenmi
  • iphone 5s ucuzmu orada?
  • işssizlik çok fazla, çoğu bulgar erkek farklı ülkelere kapak atmış durumda. bizimkiler 89 göçmeni, bende vatandaşım. ama türk parasından değerli leva şuan, bu yaz tatil için gittim geri döndüm hesaplar tutmadı ırkçılık var diyen sallar bence, eskidendi o. bizim bulgar damat-gelin birsürü var, yaşlılara bakmayın siz. ++
    denklik kalktı diye biliyorum ? gerçi sen başka ülkeye gidicem demişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoapGhost -- 12 Aralık 2013; 19:30:34 >
  • Kro manaflar yuzunden bgnin cilki cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen bulguları ne yapıyorsunuz peki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulgaristanın eğitim kalitesi nasıl üniversite okumaya oraya gidilir mi
  • runx89 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle farklıymış gerçekten ama ucuzmuş sanırım marka imajı yüzünden tutulmuyor ama orada olsam rx8 alırdım yada gt86
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_krky

iphone 5s ucuzmu orada?

Değil hocam anca 200 lira ucuza gelir onuda pasaport kaydına falan verirsin zaten

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

işssizlik çok fazla, çoğu bulgar erkek farklı ülkelere kapak atmış durumda. bizimkiler 89 göçmeni, bende vatandaşım. ama türk parasından değerli leva şuan, bu yaz tatil için gittim geri döndüm hesaplar tutmadı ırkçılık var diyen sallar bence, eskidendi o. bizim bulgar damat-gelin birsürü var, yaşlılara bakmayın siz. ++
    denklik kalktı diye biliyorum ? gerçi sen başka ülkeye gidicem demişsin.

Denklik olayını pek araştırmadım hocam zaten Türkiyeye dönmeye pek niyetim yok ha ölüm kalım olurda dönersek yaptığım yüksek boşa gider en fazla.

quote:

Orijinalden alıntı: feelfree

bulgaristanın eğitim kalitesi nasıl üniversite okumaya oraya gidilir mi

Devlet üniversiteleri beş para etmez hocam özeller iyi ama yaşam masraflarınıda kattınmı sana Türkiyedeki özelden pahalıya patlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 12 Aralık 2013; 20:59:23 >

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Pm ile sohbet ederiz onu diyorum :) Hem ben de yari trakyaliyim, kesan. Sopar degilim ama :P

• lethalforce kullanıcısına yanıt
    haa iyi sana iyi günler sopar olsan insanlıktan mi çıkıyorsun faşistmisin hadi takıl kafana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload hızı kaç, saniyede kaç GB/s torrent seed, peer yapıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Upload hızı kaç, saniyede kaç GB/s torrent seed, peer yapıyorsun?

Gordugum en yuksek hizlar indirme 9.5 mb/saniye upload 8 mb/ saniye

Internet paketim 50 mbit ama 50-70 arasinda oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 13 Aralık 2013; 12:28:08 >
  • Usta sıkılmıyomusun orda ben Varnaya gidince İstanbulu özlüyorum İstanbula gelince Varnayı özlüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Evet beyler 8 aydır burada yaşıyorum eğitim, gezi, kızlar v.s. hakkında merak ettiğiniz sorularınız varsa alabilirim

Temelli burada kalmayı düşünüyorum Türkiye'de LPG 3 lirayı geçmiş diyorlar

Birde Türkiye'den buraya taşınırken Hyundai Getz marka otomobilimi satıp parayı Euro'ya basmıştım, şuanda o parayla BMW 530d E60 kasa veya W211 Kasa Mercedes E serisi alacağım henüz karar veremedim

niye zırt pırt bizim erkekleri arıyor sizin kızlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

internet 10 € olduğu için seni blokluyorum

Ben 10 dolar veriyorum 20mbps

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulgar kizlar cok guzel diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Los Borrachos

quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Evet beyler 8 aydır burada yaşıyorum eğitim, gezi, kızlar v.s. hakkında merak ettiğiniz sorularınız varsa alabilirim

Temelli burada kalmayı düşünüyorum Türkiye'de LPG 3 lirayı geçmiş diyorlar

Birde Türkiye'den buraya taşınırken Hyundai Getz marka otomobilimi satıp parayı Euro'ya basmıştım, şuanda o parayla BMW 530d E60 kasa veya W211 Kasa Mercedes E serisi alacağım henüz karar veremedim

quote:

Orijinalden alıntı: biricikömer

Usta sıkılmıyomusun orda ben Varnaya gidince İstanbulu özlüyorum İstanbula gelince Varnayı özlüyorum.

İstanbulu bir gram özlemedim hocam, istanbul parası çok olana iyi , burada da her türlü imkan var, ayrıca bir kafe v.s arkadaşlarınla oturduğunda eşşek yüküyle hesap gelmediği için benim için daha iyi

quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

bulgar kizlar cok guzel diyolar

Sadece kızları değil hocam çok fena milflerde var öyle böyle değil

quote:

Orijinalden alıntı: Los Borrachos

sizin erkekler kadar kazıklaması kolay abaza başka bi millet yokta ondan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.