Şimdi Ara

Bulk donemı ıçın Supplement

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 aydır yapıyorum gelışımı hızlandırıcak bı kombın yapmak ıstıyorum hangı supplementlerı onerırsınız ? Bulk donemı ıçın ( bcaa xtend gıbı ornek verırsenız sevınırım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eISgood -- 15 Şubat 2014; 12:19:32 >

• protein
    kreatin
    bcaa
    gainer
    amino

çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

protein
    kreatin
    bcaa
    gainer
    amino

çok var

en ıyı kombın olarak 3 tane almayı dusunuyorum gaınere ıhtıyacım yok ve marka onerırsen guzel olur :)
  • Bulk için bence gerek yok pek supplemente. Antremanda kas kaybını önlemek için kompleks amino bir de creatine al, gerisini doğal yardır gayet yeterli olur zaten. Yok illa alacağım dersende dymatize iso 100, universal amino 2700 yada 3001, creatine pek farketmez hepsi aynı zaten ucuzunu al.
  • Ben bcaa protein tozu glutamin kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece iso 100 whey gerisi para tuzagi
  • Bulk dönemindeyken bukadar fazla supplemente gerek yok arkadaşlar? Antrenman sonrası için Whey ISO (markasına bile önemli değil) belki Creatine yeterli..

Bcaadır,Glutamindir ne biliyim Aminoasittir bunlara ihtiyacınız yokki bulkta? BULK bu arkadaşlar lapa pirinç,0 yağlı beslenerek bulk olmayı planlamıyorsunuz herhalde? Yediğiniz besinler Recovery için zaten yeterli olucak ve gelişmenize etki edicektir

Cut döneminde olsanız belki BCAA veya Kompleks Amino önerilir oda Kastan kayıbı önlemek amacıyla..

Supplementlerden çok şey beklemeyin arkadaşlar,olay sizin beslenmenizde bitiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ilk kür günlüğüm (BULK)
    8 yıl önce açıldı
    yurt dısında calısmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextArnold

7-8 aydır yapıyorum gelışımı hızlandırıcak bı kombın yapmak ıstıyorum hangı supplementlerı onerırsınız ? Bulk donemı ıçın ( bcaa xtend gıbı ornek verırsenız sevınırım )

ne alırsan al 1 tanesi vertigo olsun en başta bu gelsin
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    vertigo ?
  • Vertigo ne harbiden?
    Arrow dizisinde vardı öyle birşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.