Bildirim
Bulk mı Definisyon mu ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
memeler baş kaldırmış dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: ileri iade
memeler baş kaldırmış dostum
Evet gyno sorunum var yaşım 16 ergenlikte olması normalmiş fakat yağ yakınca bir kısmı yine gidiyormuş diyorlar.Siz ne önerirsiniz bulk mı yoksa cut mı yapayım ? -
Cut yap haftada 3-4 gun salona giden birinin boyle gorunmesi moral bozucu olur , motivasyonun duser
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dahakathekiller7
Cut yap haftada 3-4 gun salona giden birinin boyle gorunmesi moral bozucu olur , motivasyonun duser
Motivasyonum iyice düştü sorunum nerde onuda anlamıyorum ölçülerim arttı fakat kaldırdığım kilolar artmadı.Cut yapıcam ama nasıl bir beslenme önerirsiniz ? -
Dotum olculerin artar en cok da yaglaninca artar cut yap basta kalorini dusur sonra low carb falan denersin donem donem
quote:
Orijinalden alıntı: dahakathekiller7
Dotum olculerin artar en cok da yaglaninca artar cut yap basta kalorini dusur sonra low carb falan denersin donem donem
teşekkürler fakat kalorimi nasıl hesaplayabilirim ? -
kaldirgin kilolar artmiyorsa biryerde yanlislik yapiyorsun 8 ay icin bu vucut basarisizlik olmus ama moralini bozma, bu 8 icinde belki vucudun pek fazla gelismedi ama bilgi sahibi oldun böyle dusun, neyse sana önerim antreman programini ve beslenmeni gözden gecirmen.
bulk yap desem zaten baya yaglisin daha ne kadar yaglanacaksin? definasyona gir desem kas yapmamissin definasyona girmek sacma sadece zayiflarsin kas yapmadigin icin bir anlami kalmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
kaldirgin kilolar artmiyorsa biryerde yanlislik yapiyorsun 8 ay icin bu vucut basarisizlik olmus ama moralini bozma, bu 8 icinde belki vucudun pek fazla gelismedi ama bilgi sahibi oldun böyle dusun, neyse sana önerim antreman programini ve beslenmeni gözden gecirmen.
bulk yap desem zaten baya yaglisin daha ne kadar yaglanacaksin? definasyona gir desem kas yapmamissin definasyona girmek sacma sadece zayiflarsin kas yapmadigin icin bir anlami kalmaz.
yani bulk yapmam gerek doğru muyum ?
-
Kardes ne bulk ı kusura bakmada yarma biri gibi olmusun haftada 4 gun spora gidiyosun 8 aydir sen su halini begeniyonmu Allah icin soyle definasyona gir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Carpii
Kardes ne bulk ı kusura bakmada yarma biri gibi olmusun haftada 4 gun spora gidiyosun 8 aydir sen su halini begeniyonmu Allah icin soyle definasyona gir
Kafam karıştı ne yapayım bulk mı definisyon mu hangisi daha yararlı olur benim için ? -
daha ufak yaştasın öyle bulk dönemi definasyon dönemiyle kafanı karıştırma, sadece kardiyo ağırlıklı çalış sıkılaşmak içinde ağırlıklara gir fitness moduyla sporunu yap -
quote:
Orijinalden alıntı: SemihCebraiL
daha ufak yaştasın öyle bulk dönemi definasyon dönemiyle kafanı karıştırma, sadece kardiyo ağırlıklı çalış sıkılaşmak içinde ağırlıklara gir fitness moduyla sporunu yap
Hocam teşekkürler öneriniz için ama ben bu sporu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum hedefim bu.Bilginiz varsa bu dönemler hakkında bilgi verir misiniz şu an hangisi gerekli benim için ?
quote:
Orijinalden alıntı: batle450
quote:
Hayır. Yağ oranını düşür sonra sürekli olarak lean bulkta kalırsın.
Cenk hocayı severim renkli bir kişilik ancak söyledikleriyle pek ilgilenme.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lentus
quote:
quote:
Nasıl yağ oranımı düşürebilirim internette bir sürü makale var ama hangisi daha etkili denediğiniz bir diyet var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Kafam karıştı ne yapayım bulk mı definisyon mu hangisi daha yararlı olur benim için ?
Yag oranin yuzde 25 falan zaten yag yak definasyon daha iyi olur senin icin su kotu goruntuden bi kurtul
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşam tarzı haline zaten getir ona bir lafım yok :) yaşam tarzı olması için uzun süre kardiyo yapmak bir engel mi? bu vücuda kas yapmaya çalışırsan şişik yağ tulumu olursun kolun 40cm olur ama yağlı kolla hava atarsın anca :) bu yüzden kardiyo ya ağırlık ver yağ oranını %15lere çekene kadar -
quote:
quote:
quote:
Kafam karıştı ne yapayım bulk mı definisyon mu hangisi daha yararlı olur benim için ?
Yag oranin yuzde 25 falan zaten yag yak definasyon daha iyi olur senin icin su kotu goruntuden bi kurtul
Karın kaslarını ve adonisi çıkaracak kadar diyet yapmak 1 sene sürer gibime geliyor ama o görüntüye değer bence ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SemihCebraiL
yaşam tarzı haline zaten getir ona bir lafım yok :) yaşam tarzı olması için uzun süre kardiyo yapmak bir engel mi? bu vücuda kas yapmaya çalışırsan şişik yağ tulumu olursun kolun 40cm olur ama yağlı kolla hava atarsın anca :) bu yüzden kardiyo ya ağırlık ver yağ oranını %15lere çekene kadar
Tamam hocam antrenmanı anladım ama beslenme nasıl olmalı kas kaybetmeden yağ yakmak isityorum yada az bir miktar kas kaybederek Low Carb iyi midir ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lentus
quote:
quote:
Nasıl yağ oranımı düşürebilirim internette bir sürü makale var ama hangisi daha etkili denediğiniz bir diyet var mı ?
Kalorinin %20 altı. Kalorinin %30 u protein %50si carb %20si yağ.Ağır antrenmanlar. Haftada 2-3 defa hiit. Düzenli uyku. Bol su.
Makalelik bir şeyi yok yağ yakımının.
Benzer içerikler
- sustanon nedir
- boy nasıl ölçülür
- erkeklerde yumurtalığın yukarı çıkması neden olur
- protein tozu ishal yapar mı
- 1 ayda yağ oranı ne kadar düşer
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X