Şimdi Ara

Bulking mi Definasyon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3 aydır progressive overloada uyarak bb yapıyorum yağ oranım yüzde 24ten 20ye düştü ama kas gelişimim de çok az olduğu için cılız göründüğümü hissetmeye başladım. Bu spor geçmişiyle şimdi 2-3 ay bulking yaparak hacim kazanmalı mıyım yoksa aynı şekilde devam edip definasyon sürecinde yağ oranımı azaltmaya devam mı etmeliyim? Önerileriniz için çok teşekkürler.

• %20 yağ oranı az değil hocam. Ama siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crux07 kullanıcısına yanıt

Kas kaybetmeden bu yağ oranımı nasıl düşürebilirim peki günlük kalori ihtiyacımın aynısnı alarak mı altında kalarak mı?

• 3 aydır yapıyorsanız zaten kaybedecek çok kasınız olduğunu sanmıyorum. Yağ oranı düşürmek için idman sonuna yarım saat kardiyo eklemeniz ve beslenme düzenine dikkat ederek temiz beslenmeniz yeterli olacaktır.
  • isminiverengenç İ kullanıcısına yanıt

Hem yağ yakıp hem kas kazanma diye birşey yok hocam.

Günlük kalorinin altında alın hocam. Ha ben hiç kalori saymadım desem yalan olmaz. Diyette gece aç yatıcan kilo alırken tok yatıcan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yağ yakarak çok rahat kas geliştirebilirsin şu anda. Günlük kalori ihtiyacının biraz altında al ve düzgün programlarla ağırlık çalışmaya devam et.

• torata90 kullanıcısına yanıt

Günlük kalori ihtiyacımı (haftada 5 spora giderek) tam olarak nasıl belirleyebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyonda hata mı yaptım ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isminiverengenç

Günlük kalori ihtiyacımı (haftada 5 spora giderek) tam olarak nasıl belirleyebilirim?

İnternette aratırsan günlük kalori ihtiyacı hesaplama diye, bulursun. Ağırsağlamın sitesindekini öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Covid den dolayı spordan uzak kaldım yağ oranım %12 lerden 18 leri gördü geri 12 ye düştüğüm zaman eski hâlime geri döner miyim sporla beraber yaptığımda kas kaybı yaşar mıyım kilom ilk başta 80 di 88 i gördüm 80 e düşmeyi hedefliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.