Şimdi Ara

Bully vs pes6 hangisini alsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisini alsam bully mi pes6 imi lütfen cevap ? ben pes6 yi daha sonra almayi düşünüyom.

• Ikiside birbirinden alakasiz oyunlar,eger bir tane alabileceksen Bully al ilk once
  • Yarin almak istiyorum lütfen cevaplayin bütün oyunlarimi bitirdim nba 2k6 ve pes5 dende sikildim artik şöyle oyun açliğimi hangisi giderir ? Bully almağa daha sicak bakiyorum ama sizinde görüşlerinizi alayim.
  • başka futbol oyunun warsa bully al bence , sende zaten pes5 varmış - çok fark yoktur 6.sıyla - ama bully çok orjinal bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturanfull -- 29 Ekim 2006; 22:30:15 >
  • Pes5 oynuyorsan pes6 da cok cok buyuk farklar yok hemen hemen ayni oyun, Bully i tavsiye ederim
  • Çok sağolun .
  • bully al süper bi oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki oyun kisami ? Bide oyun hakkinda biraz anlatirmisiniz ?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko

Peki oyun kisami ? Bide oyun hakkinda biraz anlatirmisiniz ?.
    yatılı okula yazdırılan serseri bi çocuğu yönlendiriyoruz baya zevkli oyun.paso yaramazlık yapıyoruz oyun sadece okulda geçmiyo biraz ilerleyince şehir açılıyo büyük bi şehir değil ama yinede iyi bence git al.senaryosuda güzel bilindik okul hayatı arkamızdan vuranlar yardım edenler çete kavgaları yabancı filmlerde gördüğün okul filmlerinden herşey var. youtubeden arattır videolarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcu_velet -- 30 Ekim 2006; 18:04:32 >
  • Peki hikayeyi yönlendirebiliyormuyuz ? Demek istediyim sessiz bir oğrenci olabiliyormuyuz ? Ayrica okulun kurallarina uymak falan varmi mesela saatinde yemek de olacan saatinde derse falan gelicen saatinde uyuyucan böyle şeylerde varsa oyunu kesin aliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccal

Peki hikayeyi yönlendirebiliyormuyuz ? Demek istediyim sessiz bir oğrenci olabiliyormuyuz ? Ayrica okulun kurallarina uymak falan varmi mesela saatinde yemek de olacan saatinde derse falan gelicen saatinde uyuyucan böyle şeylerde varsa oyunu kesin aliyorum.

öyle şeyler yok ama derslere girebiliyorsun
  • Hocam bully döver pesi...

Bence 2'sini de alma sen, git tetris filan al. Birbirine oldukça benziyorlar çünkü, farkı ayırt edemiyorum.
  • hemen bully i al
  • bence git bully al zaten pes 5 den sıkılmısın bosa kendını pes 6 ıle zorlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.