Bildirim
Buna teyip takilabilirmi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ovv durum vahim duruyor teyp çerçevesiyle falan olur diycektimde senin radyo klimayla olduğu gibi bütünleşik olmaz yaw bu olmaz olursada çok kötü bir görünüm çıkar bence sen en iyisi cd changer bağlat buna bagaja konulanlardan serviste radyoya monte ederler onu radyodan kontrol edersin cd changerdan başka yol yok gibi yada cd çalar alcan torpido gözünün altına falan bi aparatla takıcan -
CD Changer dışında bişey sağlıklı olmaz.Hem nereye takıcaksın,nasıl kullanıcaksın işkence olur.Servisle görüşmen en mantıklısı olur. -
sanirim bagaja bir CD Changer ile bu sorundan kurtulacam. -
teybı torpıdonun ıcıne baglatabılırsın. orjınal teybe baglı olan ses kablolarını cıkarıp yenı aldıgın teybe baglatabılırsın. boylece on konsol bozulmayacak, klima vs gibi aletler çalısacak fakat sesle ılgılı bır ıslem yapamayacaktır. bu torpıdo sadece bır ornektı bunu dıger uygun olan baska alanlar ıcınde dusunebılrsın (bazı araclarda dıreksıyon altı cepler vs olması gibi)... -
Ewet torpidoya bağliolar hem daha ii olur çalinma riskine karşi daha ii olur bisim burada bu tip arabalara hep öle bağlio görmüştüm öneririm... -
klima konrollerinin altina takılabilir -
Ses sistemine bir USB yada AUX girişi bağlattırabilir, ucunuda görünmeyen bir yerden çıkartabilirsin (torpido vs) Mp3 player takabilirsin bu girişlere. -
Oto muzik sistemi satan/takan yerler var, onlar oradaki plastiği düzgünce kesip, güzelce bir çerçeve yapıp Sony/Pioneer gibi standart bir CD/MP3 çalarlı radyo takabilirler. İşçilik biraz masraflı olabilir (ne kadar olur bilmiyorum). -
usb mantikli görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 8 Ekim 2007; 22:10:32 > -
ben bunu benzetemedim ama katalog bilgisi bunu gösteriyor cd-mp3 changer da bir alternatif
http://www.caraudioplus.co.uk/Installation_Accessories/Fascia_Adapters/Seat_Fascia_Adapters/Seat_Ibiza_%28Jul_99_on%29_Fascia_Adapter/Installation -
Bencede arabanın orjinaline dokunmasın. Gayet güzel görünüyor. Başka bir teyp görüntüyü çok bozar. O yüzden iyi bir oto elektrikçiden sisteme AUX takmasını isteyebilirsin. Anlayan yapar anlamayan olmaz der.
quote:
Orjinalden alıntı: RuF_CTR3
usb mantikli görünüyor
-
bu alete çok güzel navi takılabilir hemde cuk die oturur ama biraz fiyatlıdır bu bi örnek
http://urun.gittigidiyor.com/VOLKSWAGEN-CADDY-E-DVD-TV-KAMERA-TV-ANTEN-MONTAJ_W0QQidZZ6203402 -
arabanın orjinaliyle hiç oynamadan bi tesistaçı da teybinin hoparlör çıkışlarını güçlendir ve bagaja hada torpidoya cd changer baglat veya dediğim gibi hoparlör çıkış gücünü yükseltip mp3 çalar tarzi bişey baglat derim ben..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X