Şimdi Ara

Bunaldim Stratejik tavsiyeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedef net mevcut netleri yan yana yazicam denemeler genellikle denge apotemi ve fem

Mat +46 (40-44)
    Geo +28 (22-25)
    Fiz +28 (22-25)
    kim +28 (+25)
    Biyo +20 (13-18)

şimdi ben 97 li bir mezunum ve iki senedir su dert yüzünden hayatım gibildi. 10 kilo aldım saclarimin bazı bölgeleri seyreklesti psikolojik olarak bunaldim vsvs az önce geoda analitik sorusu cozmedim denemelerde yapıyorum ama garantisi olmaz 4 test atayım dedim 2. yi bitiremeden terler içinde kaldım.biktim sb gormekten. şimdi sizce bu saatten sonra eksik konular için soru cozeyimmi yoksa sadece konu çalışıp denemeye mi bulasayim? tercihim 2.den yana ama 1. si dogruysa yirta yirta onu yapicam çarem yok surda kalmış 15 gün. Ve ayrıca yetistirememe gibi bir korkum var.bu sizdevarmiydi nasıl yandınız veya nasıl yendiler

Eksik konularida şöyle yazayım

Mat yok
    Geo yok gibi
    Fizik yok
    Kimya Atom periyodik cetvel çekirdek kimyası
    Biyoloji fotosentez mayoz mitoz endokrin evrim ismini bilmediğim bu kac tane daha ünite.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen bize strateji ver netler ne öyle

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ezberliyorsunuz, olup bitiyor valla tek numarası bu

• quote:

Orijinalden alıntı: dinorhymee

Hocam ezberliyorsunuz, olup bitiyor valla tek numarası bu

Geometride mi ezber be mübarek :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinorhymee D kullanıcısına yanıt
    Dostum beni özetlemişsin be aynı kaderi paylaşıyoruz,bunaltı/ter/sıkıntı birebir inşallah iyi biter gerçekten.

• Tam hava atacaktim diyecektim geceye kadsr çaliş, her şey bitmiş degil daha 19 gün var diyecektim mat 20 olur fkb 10 olur diyecektim . Sonra netleri gördüm yamuldum aha böyle şaşkoloza döndüm

Ayrica kardeşim valla ben de senin gibiyim artik saçlarda beyazlik bile oluştu.bak mezunun durumunu anliyorsun bunu bilerek 19 gün sık dişin hefef tutar inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sEbAsTıaN2 -- 1 Haziran 2016; 2:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

Tam hava atacaktim diyecektim geceye kadsr çaliş, her şey bitmiş degil daha 19 gün var diyecektim mat 20 olur fkb 10 olur diyecektim . Sonra netleri gördüm yamuldum aha böyle şaşkoloza döndüm

Söyle banaa sebastiaan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejyoner1

quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

Tam hava atacaktim diyecektim geceye kadsr çaliş, her şey bitmiş degil daha 19 gün var diyecektim mat 20 olur fkb 10 olur diyecektim . Sonra netleri gördüm yamuldum aha böyle şaşkoloza döndüm

Söyle banaa sebastiaan

mardin kapi şen olur dibi degirmen olur buralarda mezun seven kederinden verem olur leyley ley ley ley canim.

• Hocam matematikten 49,25 yapıyorum stratejik tavsiyeye ihtiyacım var, diğer dersler full hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.