Şimdi Ara

BUNALIMDAYIM 2003 aksent crdi neden çok zor çalışır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim 2003 aksent crdi aracım var.sabah,akşam,motor sıcakken soğukken çok ama çok zor çalışıyor.ne kadar zor derseniz,15 günde marş dinamosuna zarar verecek kadar derim. ısıtmalara bakıldı, enjektörler kontrol edildi hatta başka aracın enjektörleriyle denendi,marş diamosu bir ayda 2 kez söküldü,akü iyi.....yok yok.arıza bulunamıyor.motor biraz zayıf,üflüyor,acaba ondan mı ? srvis hayır ondan olmaz dedi,motor normal dedi ; sonra 2 gün inceledi sorunu bulamayınca motor dedi.ben de bu ikilemden sonra aldığım cevapla tatmin olmadım.motordan geç çalışma olmaz deniyor çünkü. ayrıca araç sıcakkn de çalışmıyor. ve hatta bazen hiç çalışmıyor.iterek çalıştırıyorum.öbür gün tekrar zor da olsa çalışıyor.motor bir gün iyi bir gün kötü olacak değil ya ! bu araçların acaba teknik bir püf noktası olabilir mi ? hani çok basit bir ayrıntı.çünkü başka bir ihtimal yok aklımızda artık . passat larda var mesela .radyötör muşurundan ötürü çalışmayan araca motor dediler bir muşurla iş çözüldü. aracı yeni aldım tamirciler de beni iyice bunalttı, bana yardım edebilrseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: karacacemm

merhaba arkadaşlar benim 2003 aksent crdi aracım var.sabah,akşam,motor sıcakken soğukken çok ama çok zor çalışıyor.ne kadar zor derseniz,15 günde marş dinamosuna zarar verecek kadar derim. ısıtmalara bakıldı, enjektörler kontrol edildi hatta başka aracın enjektörleriyle denendi,marş diamosu bir ayda 2 kez söküldü,akü iyi.....yok yok.arıza bulunamıyor.motor biraz zayıf,üflüyor,acaba ondan mı ? srvis hayır ondan olmaz dedi,motor normal dedi ; sonra 2 gün inceledi sorunu bulamayınca motor dedi.ben de bu ikilemden sonra aldığım cevapla tatmin olmadım.motordan geç çalışma olmaz deniyor çünkü. ayrıca araç sıcakkn de çalışmıyor. ve hatta bazen hiç çalışmıyor.iterek çalıştırıyorum.öbür gün tekrar zor da olsa çalışıyor.motor bir gün iyi bir gün kötü olacak değil ya ! bu araçların acaba teknik bir püf noktası olabilir mi ? hani çok basit bir ayrıntı.çünkü başka bir ihtimal yok aklımızda artık . passat larda var mesela .radyötör muşurundan ötürü çalışmayan araca motor dediler bir muşurla iş çözüldü. aracı yeni aldım tamirciler de beni iyice bunalttı, bana yardım edebilrseniz sevinirim.

bence rolanti regülatörüne yada egr kontrol ettir
    eğer tam sorunun ne olduğunu elektrinok olarak çözüm arıyorsanızki bulunabilir bence bi bosch car servisinde kontrol ettirin yer tavsiye istersen ikitelli organize güngören bağcılar sanayi sitesinde altuğ usataya götür belki
    ara beyinde takrıtırıp aracın artı güçte elde edebilirsin esnaf kişidir
    ayrıca dinometrede var her türlü ölçüm yapılabilir teknik donananımı mevcut bende tesadüfen tanıştıım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi final fantasy -- 7 Temmuz 2008; 22:20:23 >

• sorunu çözebildinmi?
    çözemediysen depolarda boya dökülmesi olmuştu tıkama yapıyordu.depodan ve mazot pompasından başlayarak öne doğru gel derim.
    gerçi hata kodu olarak görünür ama bide immobilizer hatası olabilirmi (ama vurduruncada çalışmaması lazım)
  • üstat aynı problemi 91 model honda civic te yaşadım beyni gitmiş arabanın beyni bi değiştirdik tıkır tıkır yemeye başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.