Şimdi Ara

Bundan 6 yıl sonra Chevrolet Corvette C7 Stingray'e Binmek Hayal mi... [SS'li] [Edit Geldi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuduğun için ben teşekkür ederim.Yakin arkadaşım var farkli bir konuda takıntı yapmış durumda ama 4 yıllık bi mevzu.Hayaller kovalanmali belki ama olmuyorsa olmuyordur hayatını niye rezil ediyorsun?Sahsen anlamaya çalışıyorum ama kafam asla yatmıyor ve inanılmaz kızıyorum:)Hakkında hayırlısı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Doktor maasiyla bu arabayı alabilirsin öyle mi ? Kahkaha ile gülerim
    Gençlikte oluyor böyle hayaller ben de kurdum tibbi kazanirsan ( ki bana o izlenimi vermedin) bu hayallerin daha da azalacak. Ve yaşadığın sürece aşağılara inmeye devam edecek
    Allah akıl versin ne diyeyim

Doktor maaşıyla bir sermaye oluşturup işi büyütürsem ve bazı şeyleri başarıp maddiyat zincirini kırdıktan sonra bu arabayı alırsam 1 gün turlamana izin veririm hadi gene iyisin kaptın 1 günlüğüne stingrayi

Saygısızlıgin bini bir para
    Yaşın gereği ağzından çıkanlar da, tavırların da, hayallerinde normal. Bir halt beceremezsin lakin hayatında başarılar diliyorum

• quote:

quote:

quote:

Doktor maasiyla bu arabayı alabilirsin öyle mi ? Kahkaha ile gülerim
    Gençlikte oluyor böyle hayaller ben de kurdum tibbi kazanirsan ( ki bana o izlenimi vermedin) bu hayallerin daha da azalacak. Ve yaşadığın sürece aşağılara inmeye devam edecek
    Allah akıl versin ne diyeyim

Doktor maaşıyla bir sermaye oluşturup işi büyütürsem ve bazı şeyleri başarıp maddiyat zincirini kırdıktan sonra bu arabayı alırsam 1 gün turlamana izin veririm hadi gene iyisin kaptın 1 günlüğüne stingrayi

Saygısızlıgin bini bir para
    Yaşın gereği ağzından çıkanlar da, tavırların da, hayallerinde normal. Bir halt beceremezsin lakin hayatında başarılar diliyorum

Önce küçüklerine tepeden bakmamayı ve aşağılamamayı öğrendikten sonra benden saygı bekle. Dilerimki hayatında bu çok bilmiş kafanı birisi dağıtır

• Kardo aynıyız valla Bende inşallah ya mühendis ya da mimar olacam.
    Bir hesap yapalım.
    23 yaşındayım ve 2.500 maaş alıyorum ayda 1.500 bana kalıyor senede 18.000
    24 2.500 1.500 senede 18.000
    25 maaş 3.000 2.000 senede 24.000
    26 3.000 2.000 senede 24.000
    84 bin TL yapar alırım hayalimde mustang var şuanki güncel kasa o zamana yaklaşık 8 sene 130-150 bin civarı olsa kredi çekip belki alıanbilir olmadı direk 1 serisi m paket veya tt alınabilir
    DEVAM EDİYORUM HAYAL GİBİ HAYAL BAK BAK HESABIMA BAKBE HAYATIMIN HESABINI YAPIYORUM VE HİÇ BİR ŞEYE DAYANMADAN TAHMİN
    27 3.500 2.500 senede 30.000
    28 3.500 2.500 senede 30.000
    29 4.000 3.000 senede 36.000
    30 4.000 3.000 senede 36.000
    Evlendik vs arabayıda sattık TOPLAMDA 216.000TL oluyor ev alırız kasada para kalmadı

31 maaşımız 5.000 e çıktı ayda 3.500 kalıyor senede 42.000
    32 5.000 3.500 senede 42.000
    33 5.000 3.500 senede 42.000 130bin
    bu paraya sıfır m paketli 3 serisi alınabilir.

34 5.000 3.500 senede 42.000
    35 5.000 3.500 senede 42.000
    36 5.000 3.500 senede 42.000
    37 5.000 3.500 senede 42.000 4 senede 168bin oluyor TOPLAMDA 300BİN TL

BU PARAYLA 2.EL MACAN MI ALIRIM E CLASS VEYA 5 CLASS MI ALIRIM O ZAMANA BAKARIM SONRA UZUN YILLAR KULLANIRIM

YALNIZ ÇOK İYİ HAYAL KURDUM

• Gençler hayallerinizi gördükçe siz yaşlarım aklıma geliyor önce eğitiminizle ilgili hayal kurun kısmetse arabada alınır. Kralı alınır. Ama Primer hayaliniz paraya arabaya odaklı olursa takılır kalırsınız. Asıl hayalinizi gerçekleştirin araba tuzu biberi olsun. İnanın o yollardan geçtiğim için samimi konuşuyorum, sizi çok iyi anlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabret. İstersen bir gün olur

• Doktor olarak zor. Muhendis o, Amerika'ya yerles, bir yil calisarak alirsin.
  • Doktorlar iyi kazanır. Korvet olmasa da bmwye biner ama. Böyle hayal kura kura zor kazanırsın tıbbı sen.

• tıp kazanmayı hedefleyen birisinin böyle boş hayalleri olması ilginç geldi...
    sen bu saatte buraya laf yetiştireceğine git bir iki soru daha çöz hayalin zaten yaşın ilerleyip fakülteyi okurken yok olup gidecek merak etme..
    ha bu arada 19 yıllık hekimim passat parası biriktirmeye çalışıyorum haberin olsun doktorluğu gözünde fazla büyütme..

• pulpa kullanıcısına yanıt
    Tıp ayrı Diş ayrı üstad.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yahu ek olarak niye doktor maaşına takılı kaldınız ki ben illa 6 sene sonra mezun olur olmaz binecem demedim ki. biride çıkmış mezun olur olmaz 20-25 bin mi alacaksın diyor bilmiyordum ya çok sağol ben 50-60 alırım sanıyordum

Diyeceğim şu ki ben napabilirim yani aklımda bin bir çeşit yöntem var ama bunu nasıl ve hangi doğru yöntemi uygulayarak elde ederim. Yani iş kurmaktan doktorluğa emlakçılıktan tutun galericiliğe kadar veya pide fırınına kadar her şeye varım. Size sorduğum şey doktorun kötü 5-6 binlik maaşıyla bu arabayı alabilir miyim değil. Ordaki kastım yani ciddi anlamda bir şeyler yapıp alabilir miyim.

Yani bi nevi moral motivasyon açısından sözleriniz çok iyi olurdu.

Senin gibi tiplerin mesajlarina cevap yazmazdim ama konunun icerigi tıp olunca saglik calisani olarak iki kelime karaliyim dedim ama bosa zahmet etmisim. Saygisizin teki cikti.

• Üniversite 3. Sınıftayım. Zor bir bölümdeyim üstüne kardeşim de sınava hazırlanıyor. Şunu söylemeliyim ki tıpa gidecek biri ygs ye bir ay kala burada olmamalı. İşin zor :)

• Hayaller Z06, hayatlar Golf 06 olmasın da 😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Üniversite 3. Sınıftayım. Zor bir bölümdeyim üstüne kardeşim de sınava hazırlanıyor. Şunu söylemeliyim ki tıpa gidecek biri ygs ye bir ay kala burada olmamalı. İşin zor :)

sınavdan sonra bi pm ile ulaşın bana inşallah mutlu haberlerle dönüş yaparım. 13 k dan mezuna kalınca boş vakitte yapacak bir şey kalmıyor napalım yani bunu bir ego olarak algılamazsanız sevinirim. Nacizane düşüncelerimi hayallerimi sanal ortamda paylaşıyorum boş zamanım kaldıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 15 Şubat 2016; 1:24:48 >
  • Önce tıpı kazan, sonra mezun ol, sonra Tus'u kazan. Aylık gelirin 20000 civarı bir rakama ulaşsın, yaş 30 olacak o ara tabi, evlenmiş olursan ev alma, çocuklarin masraflari falan derken bir de bakmışsin 1.6 tdi Passat'ın var

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Önce tıpı kazan, sonra mezun ol, sonra Tus'u kazan. Aylık gelirin 20000 civarı bir rakama ulaşsın, yaş 30 olacak o ara tabi, evlenmiş olursan ev alma, çocuklarin masraflari falan derken bir de bakmışsin 1.6 tdi Passat'ın var

Bide 1.6

Aman Allah korusun hocam Yani beğenmediğimden değil yani onada şükür onu bulamayanlarda var ama yani hayaller kestane olmaz inşallah belki bir gün binerim

Olmadı yılda bir defa tatile giderken kiralar hayallerimizin tadını kısa bir sürede olsa çıkarırız öyle dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 15 Şubat 2016; 1:06:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Kardo aynıyız valla Bende inşallah ya mühendis ya da mimar olacam.
    Bir hesap yapalım.
    23 yaşındayım ve 2.500 maaş alıyorum ayda 1.500 bana kalıyor senede 18.000
    24 2.500 1.500 senede 18.000
    25 maaş 3.000 2.000 senede 24.000
    26 3.000 2.000 senede 24.000
    84 bin TL yapar alırım hayalimde mustang var şuanki güncel kasa o zamana yaklaşık 8 sene 130-150 bin civarı olsa kredi çekip belki alıanbilir olmadı direk 1 serisi m paket veya tt alınabilir
    DEVAM EDİYORUM HAYAL GİBİ HAYAL BAK BAK HESABIMA BAKBE HAYATIMIN HESABINI YAPIYORUM VE HİÇ BİR ŞEYE DAYANMADAN TAHMİN
    27 3.500 2.500 senede 30.000
    28 3.500 2.500 senede 30.000
    29 4.000 3.000 senede 36.000
    30 4.000 3.000 senede 36.000
    Evlendik vs arabayıda sattık TOPLAMDA 216.000TL oluyor ev alırız kasada para kalmadı

31 maaşımız 5.000 e çıktı ayda 3.500 kalıyor senede 42.000
    32 5.000 3.500 senede 42.000
    33 5.000 3.500 senede 42.000 130bin
    bu paraya sıfır m paketli 3 serisi alınabilir.

34 5.000 3.500 senede 42.000
    35 5.000 3.500 senede 42.000
    36 5.000 3.500 senede 42.000
    37 5.000 3.500 senede 42.000 4 senede 168bin oluyor TOPLAMDA 300BİN TL

BU PARAYLA 2.EL MACAN MI ALIRIM E CLASS VEYA 5 CLASS MI ALIRIM O ZAMANA BAKARIM SONRA UZUN YILLAR KULLANIRIM

YALNIZ ÇOK İYİ HAYAL KURDUM

yemin ederim fen lisesine bi başladım aynı hesaplamaları yapmıştım

ulan şu meslekleri bi elimize alalımda olmadı kötü bi araba alırız hayaldekileride arada bi kiralarız napalım

inşallah istediklerimiz gönlümüzce olur

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Gençler hayallerinizi gördükçe siz yaşlarım aklıma geliyor önce eğitiminizle ilgili hayal kurun kısmetse arabada alınır. Kralı alınır. Ama Primer hayaliniz paraya arabaya odaklı olursa takılır kalırsınız. Asıl hayalinizi gerçekleştirin araba tuzu biberi olsun. İnanın o yollardan geçtiğim için samimi konuşuyorum, sizi çok iyi anlıyorum.

İnşallah hocam inşallah. Mesleği felan bi elimize alalım mutlu bir yuva kuralımda 4 kapılı kartalada razıyız. Önemli olan sağlık ve mutluluk. Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler samimiyetinizle beni çok mutlu ettiniz. Sizin gibiler olduğu için çok şanslıyız.
  • Ekonomimiz istikrarly kalkynmaya devam ederse, halk yakynda at arabasyndan fazlasyny hayal edemeyecek duruma gelecek.
  • Tıp okuyorum ileride gt 86 hayalim var.Hayırlısı bakalım.Sen en iyisi camaro ya felan düşür seviyeyi.Son model corvette çok zor.Yıllık vergisi bile bi araba parası günümüzde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.