Şimdi Ara

Bundan 6 yıl sonra Chevrolet Corvette C7 Stingray'e Binmek Hayal mi... [SS'li] [Edit Geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit : Şükürler olsunki hatırı sayılır bi sıralamadan tıpa gidiyorum konuda iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

Arabanın ne olduğunu bilmeyenler içinde ssler eklemek istedim:

Bundan 6 yıl sonra Chevrolet Corvette C7 Stingray'e Binmek Hayal mi... [SS'li] [Edit Geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 31 Temmuz 2016; 15:05:31 >

• Hayal,

Adam bir de Z06'ya binmek istemiyorum demiş :) Sen kaç tane Z06'ya binen doktor gördün acaba :)

CEO vs. olmadığın sürece bu arabalara maaşla binilmez. Tıo fakültesinden yeni mezun olmuş birisi de aileden destek yoksa ancak scirocco'ya falan bakar ben sana söyleyeyim. Hadi bilemedim BMW 3.20ied falan.
  • yurt dışı olayları falan ? hiç mi şansımız yok

• Golf r verelim ?

2.0 TSİ en az yakan motor.300 hp

0-100 5.0 sn.
    Süreksiz 4*4
    4 kapı

Tipi bildiğin golf 2.el kaygısı olmaz.

Fiyatı 150-200 milyar arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ben kazandım 6 sene önce aha spor araba niyetine Leon'a biniyorum 😁

İnşallah kazanırsın inşallah o arabaya da binersin. Binenler Mars'tan göçüp gelip binmedi ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika da sorun olmaz da burda zor be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Kardeş ben kazandım 6 sene önce aha spor araba niyetine Leon'a biniyorum 😁

İnşallah kazanırsın inşallah o arabaya da binersin. Binenler Mars'tan göçüp gelip binmedi ya.

İnşallah turbolinea gibi olmaktan korkuyorum sırf bu arabayı alacam diye
  • Doktor maasiyla bu arabayı alabilirsin öyle mi ? Kahkaha ile gülerim
    Gençlikte oluyor böyle hayaller ben de kurdum tibbi kazanirsan ( ki bana o izlenimi vermedin) bu hayallerin daha da azalacak. Ve yaşadığın sürece aşağılara inmeye devam edecek
    Allah akıl versin ne diyeyim

• Hayal değil ama çok zor.. İnşallah bir gün sahip olursun :)
  • 6 sene sonra mezun olunca direk 20-25 bin tl maasla is yaslayacaginimi hayal ediyorsun. Bunun mezuniyetten sonra mecburigorev suresi veyanlis hatirlamiyorsan 2 yil, bu surecte alacagin para tascatlasin 3-4 bin olur. Sonra pratisyen hekimsin, alacagin maas tas catlasin 5 bin. Sonra tus sureci var kazanicaksin okuyacaksin derken 5 yil daha gitti. Sonra kariyer edineceksinde eline yuksek maaslar gececek hayalleri icin onunde 20 yilin var. Senin hedefin tip olsun, yoksa boyle bos islerin hayaliyle yasarsan kendini hemsire olarak birilerine enjeksiyon yaparken bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 14 Şubat 2016; 21:43:00 >
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    hiç yoksa yarım milyonu vardır ki muhtemelen daha fazladır.

Türkiye'de bu tarz arabalara maaşla binilmez. Ben daha binebilen görmedim, duymadım :) Ev alır gibi 10 sene krediyle alırım derse o zaman alabilir belki :)
  • Amerikada binersin Z06 30-40bin dolar civarı fakat tıp kazansan mezun olsan bile zor gözüküyor :) Benim peder 7 yıl baştabiplik yaptı şimdide özel hastanede çalışıyor ne bu arabalarda gözü var ne Z06 , C6 alacak bütçesi var. Her zaman diyor zaten bu ülkede bu araçlara binip bu araçların benzinlerini karşılamak çok zor bunlarda bit yeniği var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Doktor maasiyla bu arabayı alabilirsin öyle mi ? Kahkaha ile gülerim
    Gençlikte oluyor böyle hayaller ben de kurdum tibbi kazanirsan ( ki bana o izlenimi vermedin) bu hayallerin daha da azalacak. Ve yaşadığın sürece aşağılara inmeye devam edecek
    Allah akıl versin ne diyeyim

Doktor maaşıyla bir sermaye oluşturup işi büyütürsem ve bazı şeyleri başarıp maddiyat zincirini kırdıktan sonra bu arabayı alırsam 1 gün turlamana izin veririm hadi gene iyisin kaptın 1 günlüğüne stingrayi

• maaşlı çalışarak bu araçlara binemezsin türkiyede.
  • Ben üniversiteye hazirlanirken (şimdi ünv.2 sınıfım) benimde araba takıntım vardi.Universiteye arabayla gitmeyi planliyordum.yaptigim planlar tuttu.Ancak arabamda olmasini yada olmamasi istedigim kriterler pek tutmadı.aracimin ; Tum italyan - tum fransız-Opel markali olmamasını ve beyaz,gri,siyah renkli olmamasini isterdim.ayrica sunrooflu , dijital klimalı , katlanan aynalı ,benzinli olması gibi isteklerim vardı.Sonuç olarak imzamdaki araci kullanıyorum isteklerimden tutanlar renk ve benzinli olmasi gerisi tutmuyor.Ama isteklerim olmadığı için rahatsız miyim? Kesinlikle hayir .Universiteye kaydolunca anladım işi :) Kuş grubu ve fransiz italyan hariç çoğu tekliflere açık hale geldim.Katlanan aynaymış dijital klimaymis sunroof muş benim için virt zirt olduğunu anladım.(Boş şeyler degil elbet ama bana yaramaz).Vel hasıl şartlar değişebiliyor , istekler değişebiliyor.Bence bazi özellikler illa olsun demekten çok daha mantıksız bir harekettir illa şu araç olsun demek.Sağlık sıhhat olsun gerisi angarya , porşmuş corvette miş ...

• Boş iş falan denilmiş de, bu genç yaşta bu arabaya heves edilmesi bu kadar kötü bir şey mi? Sen tıpı kazanmaya bak. Bu olmaz başka olur. Belki yurtdışında görev yaparsın daha iyisi olur. Nasip kismet ve sana düşen azim göstermek.

Arabaya gelince benzin ve mtv'si malum. Mtv 20 bin sanırım benzin ne kadar gider bilemiyorum hesaplamak lazim ortalama. Bayağı tuzlu gözüküyor. Ama hayallerden vazgeçmemek lazım. Kolay gelsin
    ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 18li yaşlarda oluyo öyle:)

Sonra yine hayal ediyorsun ama közü sönmüş kömür gibi içte kısa sürüyor diosun loto ikramiye çıkarsaya şartliyorsun kurallara uymayacaksın hayallere ulaşmak için demişti bi ağbey

• yahu ek olarak niye doktor maaşına takılı kaldınız ki ben illa 6 sene sonra mezun olur olmaz binecem demedim ki. biride çıkmış mezun olur olmaz 20-25 bin mi alacaksın diyor bilmiyordum ya çok sağol ben 50-60 alırım sanıyordum

Diyeceğim şu ki ben napabilirim yani aklımda bin bir çeşit yöntem var ama bunu nasıl ve hangi doğru yöntemi uygulayarak elde ederim. Yani iş kurmaktan doktorluğa emlakçılıktan tutun galericiliğe kadar veya pide fırınına kadar her şeye varım. Size sorduğum şey doktorun kötü 5-6 binlik maaşıyla bu arabayı alabilir miyim değil. Ordaki kastım yani ciddi anlamda bir şeyler yapıp alabilir miyim.

Yani bi nevi moral motivasyon açısından sözleriniz çok iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0mer Faruk

Ben üniversiteye hazirlanirken (şimdi ünv.2 sınıfım) benimde araba takıntım vardi.Universiteye arabayla gitmeyi planliyordum.yaptigim planlar tuttu.Ancak arabamda olmasini yada olmamasi istedigim kriterler pek tutmadı.aracimin ; Tum italyan - tum fransız-Opel markali olmamasını ve beyaz,gri,siyah renkli olmamasini isterdim.ayrica sunrooflu , dijital klimalı , katlanan aynalı ,benzinli olması gibi isteklerim vardı.Sonuç olarak imzamdaki araci kullanıyorum isteklerimden tutanlar renk ve benzinli olmasi gerisi tutmuyor.Ama isteklerim olmadığı için rahatsız miyim? Kesinlikle hayir .Universiteye kaydolunca anladım işi :) Kuş grubu ve fransiz italyan hariç çoğu tekliflere açık hale geldim.Katlanan aynaymış dijital klimaymis sunroof muş benim için virt zirt olduğunu anladım.(Boş şeyler degil elbet ama bana yaramaz).Vel hasıl şartlar değişebiliyor , istekler değişebiliyor.Bence bazi özellikler illa olsun demekten çok daha mantıksız bir harekettir illa şu araç olsun demek.Sağlık sıhhat olsun gerisi angarya , porşmuş corvette miş ...

Yorumun için gerçekten teşekkür ederim takıntıdan kurtulana kadar hayaliyle yaşayacam mecbur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.