Şimdi Ara

Bundan 6 yıl sonra Chevrolet Corvette C7 Stingray'e Binmek Hayal mi... [SS'li] [Edit Geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Ekonomimiz istikrarly kalkynmaya devam ederse, halk yakynda at arabasyndan fazlasyny hayal edemeyecek duruma gelecek.

+1
  • Geçen sen ygs'de patladım bu sene inşallah kazancam durlan noluyo konular karıştı
  • Elin adamı ülkesinde 50-60 birim paraya binerken 520 birim para vermem için umarısız çılgın, paranın nerden aktığı belli olmayan müteahhitlerden olmam lazım.
  • Mumble -jumble ... 🙄🙄 böyle tıp falan okuyarak, yok pratisyen doktorluk vs . imkanı dahi yok ; baban tüccar , müteahhit, kalantor değilse on yıllık birikiminle haylayn passat falan anca olabilir ama TL böyle değer kaybederse zaman skalam genişler diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 15 Şubat 2016; 3:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her insan genç'iken böyle hayallere kapılır benimde o zamanlar sevgilim Ferrari f430du aman yarabbim rüyalarıma girerdi araba şuan imkanım olsa yine alırım 400-450ye bulunabiliyor piyasasını bile takıp ediyorum hala o kadar hastaydım.araca :) bu araçları almak bi dert almayı geç yürütmek ayrı dert bakımı vergisi kaskosu BENZİNİ :) maaşla çalışan insanlar bu tarz araçlara binemezler maalesef ben şuan araba arayışındayım 1.8 civic alacağım kısmet olursa. Arkadaşlarım ailem sen kafayı mı yedin 1.8le uğraşılmaz diyorlar :) 5.000cc bir araç alacağım desem maazallah inme iner tövbe tövbe. Sen hayal kur tabi ama çokta kaptırma kendini iyi çalışmalar bu arada umarım istediğin yerlere gelirsin.

• sinava az kaldi sonuclari burayada atarsin artik

• Tiptan vazgecersin 4 senelik bir bolum okursun. Sonra yurtdisina (tercihen Amerika) mastera gidersin. O zaman tahminen bu araci ikinci el 30 bin dolar civarina alabilirsin. Benzin ucuz vergi ucuz sikinti cekmeden binersin.

Ha tip okuyunca da olur ama o zaman 6 sene sonra olmaz da belki 8-10 sene olur:)
  • Hevesini almak için okulu bitirince bir kaç günlük kirala gerisi seni aşar yoksa o araca para dayanmaz ki senin gibi sayılı parası olacak adama zor gelir.

• Ayda 13 bin lira alıyordu bizim köydeki Aile Hekimi kassan alırsın bu arada arkası çok çirkin arabanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 15 Şubat 2016; 9:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

Merak edenler için

Aha Almanya'daki fiyatı :http://suchen.mobile.de/auto-inserat/corvette-c7-stingray-eu-modell-z51-stadtlohn/221955219.html?enforceChannel=Mobail

Aha buda türkiyedeki fiyatı :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-berlinetta-motors-2014-corvette-c7-pluscabrio-pluskirmizi-plusboyasiz-254542855/detay

vay be bu fiyatlar burda olsa, millet Tofaş renoya öldürsen binmez. ülke arap emirlikleri gibi olur.

• İnsanın hedeflerinin olması güzel şeydir. Ulaşırsın veya ulaşamazsın ama çabalarsın, elinden geleni yaparsın.
  • bu arabaya binebilmen için çooook başarılı bir cerrah olman lazım, şimdi ihtimaller düşük ama hesabımızı bir yapalım. 6 yıl fakülte, tus kazanacaksın sonra 4 yıl asistanlıktan sonra uzman olabilirsin. bundan sonra eğer hem işinde çooook başarılı olup hem de reklamını iyi yaparsan belki önümüzde ki 15 yıl içinde bi ihtimal. başarılar.
  • Uzmanlığınızı cerrahi seçin, beyin cerrahisi konusunda uzun yıllar emek sarfedin, sonra Mayo clinic falan sizinle temasa geçer. Ondan sonra; '' Yemişim Corvette'i F12 Berlinetta mı, yoksa Aventador mu diye konu açarsınız
  • Hayaller corevette c7, gerçekler golf7

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Mayo Clinic'e gittikten sonra ohooooo Corvette'i çocuğa alır içini oyuncak doldurur al oyna diye 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı plakalı olarak, türkiyenin üçte bir fiyatına geçici süreliğine binebilirsiniz. (2 sene kadar).
  • Kardeş kusura bakma da o araçlar bize ancak hayal olur eğer babadan zengin değilsen.
    Doktorda olsan çok zor , şöyle 6 sene de bitir bitirnce alacağın para belli. Ev almak isteyecen o yaşlara gelince...

Benim de hayalim

1967 Camaro SS
    1968 Mustang
    1970 Plymouth Hemi
    1968 Pontiac Firebird
    1968 Dodge Challenger RT

Bunlarda benim hayallerim ama piyangodan para falan çıkmadığı sürece hayal olarak kalacak...

• Doktor maaşı ile bu araba alınmaz, ticaretle uğraşmadığın sürece,şirket sahibi olmadığın sürece bu aracı satın alıp,yürütecek gelire sahip olamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Üniversite 3. Sınıftayım. Zor bir bölümdeyim üstüne kardeşim de sınava hazırlanıyor. Şunu söylemeliyim ki tıpa gidecek biri ygs ye bir ay kala burada olmamalı. İşin zor :)

Ben geçen sene surekli burdaydım.Sinav sabahi bile:) 3.700. Oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: isAudi_52

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Üniversite 3. Sınıftayım. Zor bir bölümdeyim üstüne kardeşim de sınava hazırlanıyor. Şunu söylemeliyim ki tıpa gidecek biri ygs ye bir ay kala burada olmamalı. İşin zor :)

Ben geçen sene surekli burdaydım.Sinav sabahi bile:) 3.700. Oldum

Hangi üniversitedesin ? Bana çok mantıklı gelmedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.