Bildirim
Bunu Yapan Tweak veya Uygulama Arıyorum!
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok şey istiyorsun.
Sanmam öyle bir uygulama veya tweak olsun.
Bence bunun çözümü operatöründe operatörünün seni uyarması gerek çoğuda yapıyor zaten uyarı sms'i gönderiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mobilelog a bir bak onda boyle bişeyler vardı. -
Vodafone gönderiyor, avea da internet hakkında gönderiyor. İnternet sayacı vardı tweak elbet vardır ya elbet :D Eğer rastlarsam mesajım bulunsun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimhd
Çok şey istiyorsun.
Bence bunun çözümü operatöründe operatörünün seni uyarması gerek çoğuda yapıyor zaten uyarı sms'i gönderiyor.
Cok sey mi istiyorum? Gayet basit bir sey bu. Hic benzer program kullanmadin sanirim. Bahsettigim seyin internet versiyonuyla ilgili tweakler var. Sadece arama versiyonunu ariyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: B. Bulut
quote:
Çok şey istiyorsun.
Cok sey mi istiyorum? Gayet basit bir sey bu. Hic benzer program kullanmadin sanirim. Bahsettigim seyin internet versiyonuyla ilgili tweakler var. Sadece arama versiyonunu ariyorum.
Evet kullanmadım sorunuz operatör ile ilgili olduğu için tweaklarında işe yarayacağını düşünmediğimden öyle yazdım bu olay operatör operatör farklılık göstereceği düşüncesindeyim dakika fiyatı,zaman ölçümü ve tarifeler açısından.
Çünkü bazı operatörler saniyeyi hesaplarken bazıları hesaplamıyor 10 saniyelik konuşmada bile dakika düşüyor.
İnternette bu olay farklı kb olarak hesapladıkları için net aramaya göre daha basit hesaplanır düşüncesindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 21 Haziran 2012; 19:38:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Faturalı hat diye bir operatör var mı? Hangi operatör? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: B. Bulut
quote:
Çok şey istiyorsun.
Evet kullanmadım sorunuz operatör ile ilgili olduğu için tweaklarında işe yarayacağını düşünmediğimden öyle yazdım bu olay operatör operatör farklılık göstereceği düşüncesindeyim dakika fiyatı,zaman ölçümü ve tarifeler açısından.
Çünkü bazı operatörler saniyeyi hesaplarken bazıları hesaplamıyor 10 saniyelik konuşmada bile dakika düşüyor.
İnternette bu olay farklı kb olarak hesapladıkları için net aramaya göre daha basit hesaplanır düşüncesindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Faturalı hat diye bir operatör var mı? Hangi operatör?
Sorduğum soruya cevap vermek için ne operatör firmasının adına, ne de neyi baz aldığına ihtiyacınız yok. Telefonda zaten bir sayaç mevcut ve bu sayaç her aramanızın süresini sayıyor ki bu sayaç olmasa bile yüklenen bir tweak veya uygulamayla sayaç oluşturulabilir.
Belki kendimi ifade edemedim. 1 ayda 500dk'm var kampanyamdan kaynaklı. Telefonuma girdi yapacağım, 500dk diye. Aramalarımı takip edicek ve 500dk dolduğu zaman arama yapmama izin vermeyecek. Tamamen yazılımsal bir durum yani, operatöre bağlanmayacak hiçbir şekilde. Sizin dediğiniz operatöre bağlancak, operatör kontrol etcek ve beni aramadan düşürecek. Bundan bahsetmiyorum ben, operatör böyle bir hizmet sunmaz, dakika aşımları onların işine geliyor zaten. Sunsa bile ücretli olacaktır.
-
yok öle bişi babacım -
quote:
Orijinalden alıntı: prooge
yok öle bişi babacım
Emin misin?
Call Counter 3 adli tweak yapiyor gibi sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X