Şimdi Ara

Bununda Olcağını Tahmin Etmiştim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bununda Olcağını Tahmin Etmiştim :)

Yeni Zelanda'da bir gencin, cep telefonuyla günde en az 100 mesaj çekmekten elinde su topladı.

Otago Üniversitesi'nde diş hekimliği bölümünde okuyan Fleur de Vere Beavis (20), birkaç ay önce sağ elinin başparmağında ağrı hissetti. Genç kız, ağrıların dayanılmaz bir hal alması üzerine doktora başvurdu. Tetkikler sonucunda Beavis'in sağ elindeki tendonların çevresinin su topladığı saptandı.
    Yeni Zelandalı uzmanlar, genellikle sürekli aynı işi yapan işçilerde veya güreşçilerde görülen "tenosinovit" teşhisi koydu. Başparmak ile bilek arasındaki tendonlarda iltihapların oluştuğunu ve burayı saran tendonların suyla dolduğunu kaydeden doktorlara göre, mesaj çekerken sürekli başparmağın kullanılması.

Uzmanlar, Beavis'in günde 20 ile 100 mesaj gönderdiğine ve her bir mesajın da ortalama 150 karakterden oluştuğuna dikkat çekti. İlaç tedavisinin yanında Beavis'e, dinlenme ve mesaj yollamaktan çok telefonla konuşmayı tercih etmesi gerektiği tavsiye edildi. Ancak bu uyarıları dinlemeyen genç kız artık sol eliyle mesaj çektiğini belirterek, "Konuşarak işimi halledemem" dedi

• 100 mesaj az değil mi ?
  • Daha SMS paketinin bitmesine 16 gün var ve benm 3500'de.. Bize birşey olmamış onada olmaz
  • 1 haftada 5000 azmı bitirdik
  • bi ayda 500 bitiremiyorum borumu bu la
  • Ben 26. günde sonlamıştım
  • Ben 10.000 Sms Yi 3 haftada bitiyorm
  • Hahahahahaahahahahahahahahhahahahaaaa
    Bugün gönderdigim 230. SMS
  • Günde en az 300 sms atıyorum hiç birşey olmadı
  • Benimde 2 hafta boyunca pes become a legend de joystick tutmaktan bileğim bi hafta ağrıdı.Yazın bunuda
  • Bizim Arkadaş Sabah 8 de Başlayıp Gece 2-3 Bitiriyordu Adam 2 Haftada 10 Bin Bitirdi Şaştım Kaldım İşe Başladı Şuan Sms Filan Kullanamıyor HaHaHa
  • Günde 850 mesaj civarına çıkmıştım bir ara.
  • Sabah 3804 dü şimdi ise 2945
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.