Şimdi Ara

Burger King REZALETİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otakutr -- 26 Aralık 2018; 14:0:53 >

• Senaryo , çok basit olmuş.......

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Senaryo , çok basit olmuş.......

Size öyle geliyor değil mi? Çünkü çok komik bir olay bence de. Olmaması gereken bir şey. Param hala geri verilmedi. Siparişi kanıtlayıp ss atabilirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otakutr

quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Senaryo , çok basit olmuş.......

Size öyle geliyor değil mi? Çünkü çok komik bir olay bence de. Olmaması gereken bir şey. Param hala geri verilmedi. Siparişi kanıtlayıp ss atabilirim arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    burger king pahalı gibi zaten ya alternatifleri daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hope1989 -- 7 Ağustos 2016; 2:33:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hope1989

burger king pahalı gibi zaten ya alternatifleri daha ucuz

Alıntıları Göster
    Kesinlikle öyle. Bu arada param geri verildi. Öğlen saat 2 de uyandım. Hatta 2.40. Anneme sordum kimse geldimi diye hayır dedi. Yüzsüzlüğe bakar mısınız? Aramasam gelmeyecek para geri. Sonra canlı desteği aradım, durumu anlattım. Kadın kendisi bile inanamadı. 2 saat sonra paramı geri getirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otakutr

Kesinlikle öyle. Bu arada param geri verildi. Öğlen saat 2 de uyandım. Hatta 2.40. Anneme sordum kimse geldimi diye hayır dedi. Yüzsüzlüğe bakar mısınız? Aramasam gelmeyecek para geri. Sonra canlı desteği aradım, durumu anlattım. Kadın kendisi bile inanamadı. 2 saat sonra paramı geri getirdiler.

Alıntıları Göster
    hem burger hem mc. iğren.
  • Burger su ikili menulerden sonra hem kaliteyi hem de hizmetlerini ciddi olcude dusurdu maalesef. Yaklasik 3 yildir falan burger kingden hicbirsey yemiyorum. En son yedigim hamburgerdeki yesil olmasi gereken marul sariydi ve kolanin gazi yoktu gerisini siz dusunun. Yiyenler de ucuz diye yiyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mc i aradim bi gun dedim su su menuyu istyrm tmm dedi adres nedir?
    Bla bla bla kasimpasa beyoglu
    Kasimapsa nerede efendim?
    Beyoglu dedim ya arkadasim
    Beyoglu bakiyorum ama kasimpasa yok emin misiniz beyoglu olduguna
    Saka mi yapiyorsun
    Kasimpasa yazinca elazig cikiyor efendjm
    Sen cumhurbaskanini taniyor musun
    Evet
    He onun istanbulda cocuklugunun gectigi yer kasimpasa , kasimpasaspor yaz la oraya neresi cikiyor
    Efendim kasimpasa sistemimizde yok
    Diitt ditt

Ya trollendim ya hakikaten gerizekaliydi cocuk. Halihazirda iki durak otesi mc donalds lan zaten nasil kasimpasa yi gore.iyon sistemde.
  • Bana düşmez ama evde yediğiniz yemekler kesinlikle hepsinden kat kat daha güzeldir.Bende yiyorum zorunda kalııyorum ama 2 haftada 1 belki
  • 2-3 kere denedim ben de BK'dan sipariş, hepsi soğuk ve tatsız geldi. Tövbe ettim bir daha asla.
  • illa ki yersem popeyesten yerim oda patateslerine koyduğu baharattan ötürü
  • edit: Pardon konu dışı zannettim. Orada gösteriliyormuş konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 26 Ocak 2017; 12:28:51 >
  • hergün olur bu olaylar önüne geçmek mümkün değil
  • Başlı başına ordan yemek siparişi vermen rezalet zaten. Neden hem daha az ve hem de daha sağlıksız yaşamak istiyorsun ?
  • Benimde en son yediğimde ekmek bayattı ama yedik bi kere
  • Evde peynir ekmek yerim ama bu fast food restoranlarına para kazandırmam.
  • KFC'de geçen başıma geldi 1.5 saat bekledim siparişi canlı desteğe yazıyorum restoran yetkilisi yolda olduğunu söylüyor ki mesafe yürüyerek 10dk bilenler bilir izmir bornova küçükparktan bornova hükümet konağının oraya getirecekler ve cidden yürüyerek 10 dk olan yere 40 dk boyunca yolda dediler en son iptal edin siparişimi dedim iptal ettiler.İptal ettikten 2 saat sonra kapı çaldı siparişinizi getirdik diyor Kurye de çok saygılıydı Allahı var Müdürüne söyle kafa mı buluyor benle gönder kendi yesin bak sipariş saatine çocuk baktı 3.5 saat önce verilmiş Neyse çocuk özür dileye dileye gitti.Bu fast food restoranlarının geneli böyle kurumsallıktan uzaklaşmaya başladı mahalledeki dönerci bile daha kurumsal bunlardan.

• Hamburger yiyecekseniz butik burgercilerden sipariş verin. MC BK gibi dandik yerlerden sipariş vermeyin.
  • 5 siparişimin 4'ü soğuk geliyor. Zorunda kalmadıkça almıyorum bende.
  • evet bende seninle aynı durumdayım.Ne zaman sipariş versem hep soğuk ve bayat geliyor.Canlı desteğe de yazdım gereğini yapıcaz dediler.1 2 kere düzgün geldi ondan sonra ancak sonra tekrar bozdu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.