Şimdi Ara

Burker King 9 saate asgari veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam burge kingde calisiyorum daha maasim yatmadı asgari alacagimi bildigimden cok sallamadım ordaki arkadaslara konusurken şöyle bi muhabbet gecti 9 saate asgari alıyormuşuz ek maaş almamız gerekmiyor mu? Başka şubede calısan arkadaşlarıma sordum onlarda öyleymis bi kazanç de elde etmiyorlar bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6-7 yıl önce çalışırken dakikası dakikasına kadar yatırıyorlardı belki şubende ya da şu anki sistemde sorun vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞokBıçaklıZed kullanıcısına yanıt

ya şimdi şöyle başka şubelerde çalışan arkadaşlarım var onlarda bu durum yok

• Selamlar.

Burker ging gibi yerlerde off günleri vardır, 9 saate asgari veriyor olabilir ama haftalık 2 gün veya duruma göre 3 gün izin yaparlar fazla maaş vermemek için.

• miracocdil3 M kullanıcısına yanıt

yok 6 gün çalışıyorsun

• Voiye V kullanıcısına yanıt

9 saate asgari ödeyemezler, illaki arada 1 off verirler, vermiyorlarsa başka yere gir daha iyi, fabrika gibi en azından mesai alırsın.

• miracocdil3 M kullanıcısına yanıt

kanka valla verdiklerini söylüyolar ama yani 30dk yemekten sonra 2 defa 10dk molaya çıkartıyolar ben bunu nereye şikayet edicem kime söylüyorum hiç bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Voiye V kullanıcısına yanıt

ALO 170 hattını arayacaksınız çalışma hayatı ile ilgili konular için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Temmuz 2024; 18:13:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.