Şimdi Ara

Kilolu biriyim kilo vermem gerek ancak gece 24.00 - 02.00 arası çok acıkıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gece başlıktaki saatler de aşırı acıkıyorum kilolu biriyim diyet yapıyorum.

Bu saatlerde kilo aldırmayacak ne yiyebilirim, açlıktan ölüyorum elim ayağım titriyor şuan :(

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Acıkan Diyetçiler için Rehber

Diyet yaparken gece açlık çekmek yaygın bir sorundur. Uykuya dalmayı zorlaştırabilir ve kilo verme hedeflerini tehlikeye atabilir. İşte gece açlığını yönetmenize yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Diyetinize Yeterli Protein ve Lif Ekle: Protein ve lif tokluk hissi verir, bu da gece açlığını azaltmaya yardımcı olabilir. Diyetinize yağsız et, balık, fasulye, mercimek ve kepekli tahıllar gibi protein ve lif bakımından zengin besinler ekleyin.

• Öğünlerinizi Atlamayın: Öğünleri atlamak gece açlığını tetikleyebilir. Gün boyunca düzenli öğünler yiyin ve ara öğünler yapın. Bu, kan şekeri seviyenizi dengede tutmanıza ve açlık dürtülerinizi önlemenize yardımcı olacaktır.

• Akşamları Sağlıklı Atıştırmalıklar Yiyin: Diyetteyken bile akşamları sağlıklı atıştırmalıklara yer açabilirsiniz. Meyve, sebze, yoğurt veya avuç içi kadar fındık gibi düşük kalorili atıştırmalıkları tercih edin.

• Yatmadan Önce Ilık Bir İçecek İçin: Yatmadan önce papatya çayı veya ballı süt gibi ılık bir içecek içmek yatıştırıcı olabilir ve açlık dürtülerini azaltabilir.

• Uyku Öncesi Rutininizi İyileştirin: Düzenli bir uyku programına bağlı kalın ve yatmadan önce gevşetici aktiviteler yapın. Ilık bir banyo yapmak, kitap okumak veya meditasyon yapmak gibi rahatlatıcı etkinlikler açlık dürtülerini yatıştırmaya yardımcı olabilir.

• Yeterince Uyku Alın: Yetersiz uyku hormon dengenizi bozabilir ve açlık dürtülerini artırabilir. Çoğu yetişkin için önerilen uyku süresi 7-9 saattir.

• Stresinizi Yönetin: Stres de gece açlığını tetikleyebilir. Yoga, meditasyon veya derin nefes alma gibi stres yönetimi tekniklerini uygulayın.

• Bir Sağlık Uzmanına Danışın: Gece açlığınız şiddetliyse veya kilo verme çabalarınızı engelliyorsa, bir sağlık uzmanına danışmalısınız. Altta yatan tıbbi durumları ekarte edebilir ve bireysel ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilmiş tavsiyeler sağlayabilirler.

Bu ipuçlarını takip ederek, gece açlığınızı yönetebilir ve kilo verme hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

Arkadaşlar gece başlıktaki saatler de aşırı acıkıyorum kilolu biriyim diyet yapıyorum.

Bu saatlerde kilo aldırmayacak ne yiyebilirim, açlıktan ölüyorum elim ayağım titriyor şuan :(

Galeta krakerleri var.
    Yagsiz salata yapabilirsin.
    Ama en kesin yontem su ic hocam. Aciktikca su ic.
  • Bu saatlerde yalnızca su içebilirsin.Bende diyetteyim.Bu saatlerde su içerek bastırmaya çalışıyorum.En doğrusu bu saatte uyumak ama uyumuyorsan su içeceksin.
    Kendini tutamıyorsan diyet yapmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Bu saatlerde yalnızca su içebilirsin.Bende diyetteyim.Bu saatlerde su içerek bastırmaya çalışıyorum.En doğrusu bu saatte uyumak ama uyumuyorsan su içeceksin.
    Bende kilo alamıyorum bu saatlerdede hep yemek yerim mesela 12 de yedim birazdan tekrar yiyicem ama kilo alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Bu saatlerde yalnızca su içebilirsin.Bende diyetteyim.Bu saatlerde su içerek bastırmaya çalışıyorum.En doğrusu bu saatte uyumak ama uyumuyorsan su içeceksin.
    Teşekkür ederim arkadaşlar, peki bu annemin aldığı evde şu patlamış mısırlı formlar var yenir mi bu saatte?
  • Normalde bende cok yemek yiyen biriydim.olay vucudu alistirmakta.sabah 3-4 pogaca oglen tepeleme yemek. Aksam mutlaka durum ve ya benzeri adana urfa iskender ve hepsinide 1.5 yerdim. 5 lahmucun yemisligimde var.

Ama sindi. Bi oglen yiyorum. Bi de sAat 6 dan once o da cok degil az.ekmek nerdeyse hic yemiyorym.

Su an ne yesen zarari olur mutlaka.metobolizma yavaslafi cunku ama Az peynir domates yersen cok sıkınti olmaz kanimca ve tabiki ekmeksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Normalde bende cok yemek yiyen biriydim.olay vucudu alistirmakta.sabah 3-4 pogaca oglen tepeleme yemek. Aksam mutlaka durum ve ya benzeri adana urfa iskender ve hepsinide 1.5 yerdim. 5 lahmucun yemisligimde var.

Ama sindi. Bi oglen yiyorum. Bi de sAat 6 dan once o da cok degil az.ekmek nerdeyse hic yemiyorym.

Su an ne yesen zarari olur mutlaka.metobolizma yavaslafi cunku ama Az peynir domates yersen cok sıkınti olmaz kanimca ve tabiki ekmeksiz
    Kilo alamamak ne güzel ya ye ye alama :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

Teşekkür ederim arkadaşlar, peki bu annemin aldığı evde şu patlamış mısırlı formlar var yenir mi bu saatte?

Bu saatlerde onlar da olmaz.Onları gün içinde ara öğün olarak yiyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden10

Bende kilo alamıyorum bu saatlerdede hep yemek yerim mesela 12 de yedim birazdan tekrar yiyicem ama kilo alamıyorum

Yaş kaçtı ?
  • uyumaya çalış
  • Normal kilodayim 7 de 3 tabak mantı yedim hâlâ onla duruyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündemi Kaçıran Adam

Normal kilodayim 7 de 3 tabak mantı yedim hâlâ onla duruyorum :)
    Uyuman gereken saatte ayakta olursan eğer yememem gereken saatte acıkırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Alıntıları Göster
    hocam hayatının sistematiğini 00.00 da uyumaya odakla. bu saat olduğunda uyu. keşke yapabilsem ben ama uyku sorunum var bu saat oldu yeni uyumayı deneyeceğim. ayrıca bu saatlerde aman diyim yağlı bişeyler yeme üstüne uyuduğun anda hepsi kalıcı olmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Aynen öyle erken yatacaksın.Saat 8'den sonra yemek yemeyeceksin.Cips , kola fazla tüketmeyeceksin.Gün içinde akşama kadar pc de oturup düz duvara tırmanmayacaksın kesin zayıflarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Aynen öyle erken yatacaksın.Saat 8'den sonra yemek yemeyeceksin.Cips , kola fazla tüketmeyeceksin.Gün içinde akşama kadar pc de oturup düz duvara tırmanmayacaksın kesin zayıflarsın.

Düzenli yaşama çok önemli sağlıklı vücut için. Özellikle uyku düzeni çok çok önemli.
    Önce uyku saatlerini düzenlemesi gerekir arkadaşın.
    Daha sonra yemekleri vs. hepsini düzenlemeli. O zaman faydasını görür yediklerine dikkat etmenin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wio

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yememek lazım ama dayanamıyorsun işte bu saatlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

yememek lazım ama dayanamıyorsun işte bu saatlerde.

Alıntıları Göster
    Acıktıgın saatelrde uyumaya çalış ya da acıktıgın zaman direk suya yuklen
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

Acıktıgın saatelrde uyumaya çalış ya da acıktıgın zaman direk suya yuklen

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ev küçük sabah ders çalışamıyorum geceleri çalışıyorum. Gece uyumayıp, sabah uyusam ve yemekleri de gece yesem zararı olur mu? Gündüz yerine gece yaşayacağım. Ne gibi zararları olur? Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Arkadaşlar ev küçük sabah ders çalışamıyorum geceleri çalışıyorum. Gece uyumayıp, sabah uyusam ve yemekleri de gece yesem zararı olur mu? Gündüz yerine gece yaşayacağım. Ne gibi zararları olur? Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Düzenli olmadığın sürece zor kilo verirsin. Gece 12'de uyursan yemek yememiş olursun , onun dışında seni tutacak bir şey yok istediğin yemeği yemedikçe. Elma , kraker vs. hepsi boş sadece aklındaki yemeği isteyeceksin ve onu yiyeceksin gecenin sonunda. O yüzen uykunun düzenli olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Düzenli olmadığın sürece zor kilo verirsin. Gece 12'de uyursan yemek yememiş olursun , onun dışında seni tutacak bir şey yok istediğin yemeği yemedikçe. Elma , kraker vs. hepsi boş sadece aklındaki yemeği isteyeceksin ve onu yiyeceksin gecenin sonunda. O yüzen uykunun düzenli olması lazım.

Alıntıları Göster
    bu gece yemek yiyip yatmak cok kilo aldırıyor ben 70 kiloydum 5 ayda filan 85 oldum göbek yaptım her gece yemek yiyip yatıyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: atly23

bu gece yemek yiyip yatmak cok kilo aldırıyor ben 70 kiloydum 5 ayda filan 85 oldum göbek yaptım her gece yemek yiyip yatıyorm

Alıntıları Göster
    24ten önce uyu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.