Şimdi Ara

Burnum çok akıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim burnum çok akıyo ya napcam Deneme sınavlarında falan burnumun akmasından sınava yoğunlaşamıyorum dikkatim dağılıyor. Sanırım polenlere falan alerjim var, napabilirim ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amet6 -- 10 Mayıs 2008; 23:53:57 >

• koyuver gitsin zümük bu burunda durdugu gibi durmuyor.
  • bırak aksın kendi haline
  • bizim bir arkadaşda aynı sorun vardı doktora gitti üç ilaç verdi ve geçti sorunu ilaçın adını bulursam söliycem.
    Not: ilacın adı minoset ile kongest burun dalmasının adı ise iliadin bu arada 3 ilaç vermiş doktor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_mac55 -- 10 Mayıs 2008; 11:42:03 >
  • ne kadar sürede geçti peki? Hemen etkili mi?

1 ay sonra öss var. Öss'de de akarsa bittim ben
  • bak düzenli kullanırsan etkisini çok çabuk gösteriyor 1 hafta gibi sürede
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mac55

bak düzenli kullanırsan etkisini çok çabuk gösteriyor 1 hafta gibi sürede

tamam teşekkür ederim

doktora mı gitmem gerkiyor, eczaneye gitsem olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amet6

quote:

Orjinalden alıntı: t_mac55

bak düzenli kullanırsan etkisini çok çabuk gösteriyor 1 hafta gibi sürede

tamam teşekkür ederim

doktora mı gitmem gerkiyor, eczaneye gitsem olur mu?

arkadaşım seni yanlış bilgilendirmek istemem bizim arkadaşa bu ilaçlar verildi ama sana farklı ilaçlar önerebilir doktor bi doktora görünsen iyi olur bence
  • sınavda pamuk tıka ozaman
  • Arkadaşım geçici olarak sana tavsiyem var ama dediğim gibi günü kurtarırsın DUACT diye bir kapsül var sabah tok karnına iki tane attğın zaman gün içerisinde hiç bir şey olmaz rahatlarsın ama bu günü kurtarmaktır yani seni rahat ettirir burnun kesinlikle akmaz ilacı aldıktan 1 saat sonra kesilir burun akıntın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBER-WARRIOR -- 10 Mayıs 2008; 12:17:31 >
  • başka tavsiyesi olan?
  • ye
  • sinuzit olabilir doktora görün utlaka
  • Şu forumu kesin bir tane doktor lazım
  • arkadaşım ilaçlara gerek yok ya çareyi bitkilerde ara. bende bir kere burnum akıyordu, o zamanda iki tane sınavım vardı, hiç aklımada gelmedi iki sınavdanda cıkınca abim aklıma getirdi, oda şehir dışındaydı geldiginde dedi, sınavda ne sümküre biliyorum ne mendille silebiliyorum biraz cekiniyorum ses cıkar diye , öyle kaldı, iki sınavıda gecemedim bu arada. sınav bitti felan abim gelmişti, limonu çay bardagına sıktım suyunu,bogazımın deligine kadar limon suyunu getirdim ve gargara yaptım ama 10-15 dk felan ,sabah oldu , geçti.
  •  Burnum çok akıyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: YıRTıK CoNVeRSe

Burnum çok akıyor :(

süper ya

Bu arada "çok burnum akıyor" ne ya "çok başım ağrıyor" gibi bir şey...Kaç burnun var?

• Allerji doktoruna git, allerji testleri yapsınlar, büyük ihtimal ondandır..
  • bende sınuzıt war kac kez doktora gıttıgımı hatırlayamıorum ama hıc bı sonuc yok dıkkatımı kesınlıkle bı yere toplayamıorum.. hele burun damlasını yanıma almadıgımda kafam catlıo ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmemoş

arkadaşım ilaçlara gerek yok ya çareyi bitkilerde ara. bende bir kere burnum akıyordu, o zamanda iki tane sınavım vardı, hiç aklımada gelmedi iki sınavdanda cıkınca abim aklıma getirdi, oda şehir dışındaydı geldiginde dedi, sınavda ne sümküre biliyorum ne mendille silebiliyorum biraz cekiniyorum ses cıkar diye , öyle kaldı, iki sınavıda gecemedim bu arada. sınav bitti felan abim gelmişti, limonu çay bardagına sıktım suyunu,bogazımın deligine kadar limon suyunu getirdim ve gargara yaptım ama 10-15 dk felan ,sabah oldu , geçti.

1 bardak limon suyu mu içecem?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.