Şimdi Ara

BURS BULDUNUZ MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Burs ayı başladı hepinizin bildiği üzere.Ben ve benim gibi bursa ihtiyacı olan bir çok arkadaşımız var.Başvurduğunuz ve başvuru süreci devam eden kurumlar varsa paylaşır mısınız rica etsem ?

• Anadolu vakfı burs kayıtları başladı hocam 1 Eylül itibariyle bir de koç vakfının bursları da başladı galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Anadolu vakfı burs kayıtları başladı hocam 1 Eylül itibariyle bir de koç vakfının bursları da başladı galiba.

Sağol hocam ama koçun galiba biraz şartlar yüksek ben 33kyım sıralama sınırı vardı galiba.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scofield

quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Anadolu vakfı burs kayıtları başladı hocam 1 Eylül itibariyle bir de koç vakfının bursları da başladı galiba.

Sağol hocam ama koçun galiba biraz şartlar yüksek ben 33kyım sıralama sınırı vardı galiba.

Hocam koç unki saçma sapan bir şey zaten sadece fizik kimya biyoloji matematik bölümünü seçenlere burs veriyorlar galiba sayısalda. Diğer bölümlerdenseniz bilmiyorum tabi şartlarını

• fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Kyk bursu çıksada Anadolu vakfı bursunu alabiliyor muyuz ? sitede başbakanlık bursu hariç diğer yerlerden almanız engel olmaz yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leyls1 kullanıcısına yanıt
    alamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: leyls1

Kyk bursu çıksada Anadolu vakfı bursunu alabiliyor muyuz ? sitede başbakanlık bursu hariç diğer yerlerden almanız engel olmaz yazıyor

Hocam benim de sizden fazla bilgim yok açıkçası ben de o yazıya güvenip başvurdum. Benim esas aklımdaki soru başka yerden burs alırsak kyk bursu iptal oluyor mu?

• ......
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:12:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.