Şimdi Ara

Burs dolandırıcılığı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu olay benim değil oda arkadaşımın başına geldi. Bir tane bursa başvuru yapmış WhatsApp üzerinden bursunuz onaylanmıştır teyit ediyor musunuz denmiş. O da teyit etmis. Ardında ibanina 105 lira atmışlar ve 100 lirayı geri istemişler.Bana bunları para geldiğinde söyledi ben de bunu dolandırıcılıkta yapıyorlar 100 lirayı geri atma dedim. Şimdi sizi avukata vereceğiz diye mesaj atmışlar. Ne yapması gerek bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 lirayı niye geri istemişler

• Bankayı arayıp 105 tlnin kendi bilgisi dışında geldiğini söylesin banka iade etsin parayı.

• Hocam merhaba

Parayı iade etmesin sakın. Onlar dolandırıcı direkt

• Money laundering

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • frmlans F kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı büyük ihtimal paparadandır banka değildir

• yıl olmus 2023 dolandırılan var mı hala aw en son 14 yasında cs de 50 rulet sitede dolandırılmıstım

whatsaptan başvuru ne ayrıca niye para istesin hey allam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK Bursu kime çıkıyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt
    Cidden aw

• 105 lirayı gidip kafasına silah dayayıp mı attırdınız amk kim kime dava açıyor. ye kardeş çatır çutur fotosunu da gönder kara para aklayıcı yavş-ğa.

ek: uygulamaya girmiş, ibanını yazmış, 2 tane tike onay atmış (yanlış hatırlamıyorsam biri sözleşme idi ama uygulamayı sildim hatırlamıyorum) üstüne telden onayını vermiş neye dayanarak dava açacak merak ediyorum hukukçu hocalarımı konuya bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 1 Ekim 2023; 18:39:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.