|
Bursa / Osmangazi - Bağlarbaşı altyapı çalışması
-
-
Merhaba, konu linki ile PM üzerinden tam adresi iletir misiniz? Proje ekiplerimizden bölge için bilgi alıp sizinle paylaşabilirim. -
Bursa emek fsm mah hala çalışma yapamadınız. Yüzlerce abone kaybettiniz
-
Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre proje ekiplerimiz değerlendirme yapmaktadır.Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalar başlatılıyor. -
5 gün oldu arayan soran yok sevgili türrknet -
Adresiniz için henüz proje ekibimizden dönüş alamadım. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 12 Haziran 2023; 15:7:26 > -
sanırım gerçekten zor bir soru sordum
mahallenin üst kısmında bağlantı verilmeye başlandı.
belli bir caddeden sonra da fiber kablolama çalışmaları yapılıyor.
sorgu sayfasında bulunduğum sokak için bir çalışma olduğu söylenmese de birkaç yan sokakta 6 hafta içinde gelir diye bir uyarı gösteriyor. sanırım proje nasıl ilerliyor kimsenin bir fikri yok..
bekleyip göreceğiz. yine de teşekkürler @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 14 Haziran 2023; 22:24:10 > -
Merhaba, yoğunluk olması nedeniyle dönüşlerde gecikme yaşanabiliyor. Ben kaydınız üzerinden ekibimize tekrardan bilgi veriyorum. -
Bursa osmangazi Hamitlerde gelişme olacakmı ? yoksa aboneliğimi sonlandırayımmı ?
-
Merhaba, proje ekiplerimiz GigaFiber süreçleri için gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. -
hocam göstermelik 2 mahalleyi yapıyorlar ondan sonra dahada aynı ilçede hiç bir yeri yapmıyorlar misal kocaeli gebzede 2022 kasımda dedilerki 2023 sonuna kadar gebzeyi komple bitircez diye 8 ayda sadece 2 mahalleyi yaptılar ondan sonra dahada hiç bir yeri yapmadılar boşuna beklemeyin gigafiberi hocam bende bekliyordum bundan önce ama artık beklemiyorum gigafiberi 10 aylık pesın ödeme yapmıştım aralıkta bitiyor ondan sonra tahaatütlü turk telekoma gecerım muhtemelen turknet sureklı zam yapıyor tt de en azından 2 sene ne ödeyecegimi bilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 24 Haziran 2023; 13:48:8 > -
Merhaba, gelen taleplere göre mahalleler planlamaya dahil edilmektedir. Sitemiz üzerinden verilen her talep doğrudan proje ekibimize iletiliyor. -
Malum ekonomiden dolayı nereye geçsek zam gelir
-
Yunuseli Mah. için hala bir gelişme yok mu? 2 yıl oldu başvuru yapalı hala ses seda yok. Bilgilendirme desen hiçbir zaman olmadı.
-
Merhaba, sitemiz üzerinden yapılan her başvuru proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Çalışmalar mahalle genelinde yapıldığı için bölgenin projeye dahil edilmesinde talep çoğunluğu ve altyapı uygunluğu gerekiyor. Uygunluk olması durumunda ekiplerimiz bölgeyi proje kapsamına alarak çalışma başlatıyor. -
Umarım altyapı uygunluğundan kastınız sokağı kazmadan, havadan evden eve kablo çekmek değildir. Eğer öyleyse beklemeye gerek yok zaten, önümüze bakalım, Türk Telekom altyapısından gigabite geçelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askinucuncu -- 5 Temmuz 2023; 9:53:29 > -
şuan için Bağlarbaşı Mahallesi'nde kazmadan
üstten kablo çekiyorlar.
alt sokakta kablo çekildi, bizim sokakta bir gelişme yok. parça parça ilerliyorlar.
turknet altyapı sorgulama sayfasında bizim ev hariç 6-8 hafta içerisinde gigafiber geliyor yazmaya başladı.
umarım bu hızla çalışmalar devam eder. -
Merhaba, çalışmalar sırası ile tamamlanmaktadır. Öncelikle altyapı ve kablolama süreci tamamlanıyor. Kutular takıldıktan sonra aktivasyon veriliyor. Bölgenizde bir çalışma başlatıldıysa sorgulama sayfasından sizin de iletmiş olduğunuz gibi tahmini tamamlanma süresi paylaşılmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 5 Temmuz 2023; 11:41:46 > -
farkı görmeniz için pm gönderdim.
Benzer içerikler
- turknet müşteri numarası öğrenme
- vae fiber modem
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet altyapı haritası
- ev interneti başka operatöre taşıma
- turknet fiyat 2024
- zyxel modem kurulumu
- turknete geçiş
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- en hızlı internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X