Şimdi Ara

Burunda kemik var sesim boru gibi nasıl düzelticem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır bu problemle savaşıyorum deviasyon ameliyatına girdim 2 yıl önce ama hiç birşey düzelmedi insanlar hala hastamısın diye soru soruyorlar sesimden dolayı burnumda kemik eğriliği var bi çare bulun

• Ses tellerini aldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana göre de benim sesim bi garip ama şimdiye kadar kimse sesimle ilgili bi söz söylemedi
  • Arkadaşlar ciddi konu. Sesim gür yani abartı değil ama burundaki sorun düzelirse sesimde normale dönecek gibi.
  • up
  • up
  • Tekrar ameliyat ol derim sansini dene

• Kemiği aldır ses tellerine taktır

• bendede aynı sorun var hocam kulağımızın duymaması burundan kaynaklanıyordur büyük ihtimal mesela burnunuzla hızlı bir şekilde üfleyin kulağınız 1 saniyede olsa net duyuyor bende burun eğriliği var kulak>burun>boğaz.benimde sesim boru gibi ne dediğim bazen anlaşılmıyor
  • Benimde benzer bir problemim var. Doktor kemik var dedi ve şu iliadin burun spreyi yüzünden birde et büyümesi oldu. 5 günden fazla kullanmasın kimse bunu. zaman zaman sesim kalınlaşıyor zannedersem söz konusu yer tıkandığında oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buğun keiğni aldığ

• Doktora niye gitmiyorsun ? Biz nereden bilelim ? Tekrar operasyon geçirmen gerekebilir, başka sorunlar olabilir.

• İşin ehli kbb uzmanına görün derim, Ankara'daysan Hacettepe'de Levent Sennaroğlu var, Demir Bajin var. İkiside sağlam doktorlar,
  • doktora gidiyorum yakında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.