Şimdi Ara

Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
64
Favori
191.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bulunduğum şehirde "Tarsus" üç tane salcano yetkili satıcısı var, hiçbirinde bu modeller yok.
    Hatta bir tanesi merkezi arayıp city sport sordu, şu an üretiminin olmadığını söylediler.
    Carraro satan yer de yok.

Haklısınız, gönül ister ki görüp de alayım ama maalesef elimdeki tek seçenek internet gibi duruyor.
  • arkadaşlar görenleriniz vardır bu sıralar carrefoursada bianchi cross 700 bisiklet modelleri var. disk frenli.509tl. 20tl yapıkredi puanıyla 489tl'ye gelir.bu bisiklet bu parayı eder mi?benim hoşuma gitti bu model. fiyatı da çok uçuk durmuyor gibi. piyasada bu modelin fiyatını hiçbir yerde göremedim. o yüzden danışmak istedim. tavsiye eder misiniz?
  • Bahsettiğiniz modeli Bianchi web sitesinde göremedim. Nette görülen resimler ise bir dağ bisikletine ait. Konumuz şehir ve yol bisikletleri olduğu için dağ bisikletleri tavsiye edemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.kronbisiklet.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.kronbisiklet.com/kron-tx-150-v-fren-28-jant-p-797.html
    bu ürün hakkındaki yorumunuz nedir ? yerel bir bisikletçide 690 liraya satılıyor, peşin alacağım indirimle 600 e inme şansı var mı ? bisiklet pazarlığı işine pek hakim değilim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 19 Ağustos 2014; 0:09:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Kron son zamanlarda kalitesinden çok çıkardığı sorunlar ve şikayetlerle anılan bir marka haline geldi. Özellikle dağ bisikleti grubundaki XC250 ve katlanır FD500 için gayet sert yorumlar görüyoruz.
    Ilanda belirttiğiniz model donanım olarak Salcano City Fun 60'dan üstün değil, ancak fiyatı daha yüksek.
    Gerek fiyat, gerek şikayetler nedeniyle CF60 tavsiye ederim.

• Merhabalar yaklaşık 1000 liralık bütçe için kron tx500 mü yoksa carraro sportive 225 mi önerirsiniz? kronun vitesi sanırım daha iyi ama maşa problemi devam ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum..Teşekkürler şimdiden...
  • Bu iki model arasından seçim yapmanız gerekiyorsa, servis ve görünmeyen parçaların kalitesi nedeniyle Carraro Sportive 225'i öneririm. Aynı bütçe ile alınabilecek diğer bisikletler ise şunlardır:

1- Mosso 771 DMV Acera
    2- Salcano City Sport 10
    3- Sedona 310

Yukarıda liste halinde verilen bisikletler bütçenize uygun en yüksek fiyat/performans oranına sahip modellerdir. Hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız. Araştırıp, imkanınız varsa bayide inceledikten sonra içinize sinen bisikleti alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Bu iki model arasından seçim yapmanız gerekiyorsa, servis ve görünmeyen parçaların kalitesi nedeniyle Carraro Sportive 225'i öneririm. Aynı bütçe ile alınabilecek diğer bisikletler ise şunlardır:

1- Mosso 771 DMV Acera
    2- Salcano City Sport 10
    3- Sedona 310

Yukarıda liste halinde verilen bisikletler bütçenize uygun en yüksek fiyat/performans oranına sahip modellerdir. Hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız. Araştırıp, imkanınız varsa bayide inceledikten sonra içinize sinen bisikleti alın.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için krontx500 ü hiç listeye almamışsınız bilmediğim bir sıkıntısı mı var acaba? yeri gelmişken boyum 173 cm 18" mi yoksa 20" mi tercih edeyim..
  • 2015 Fuji modelleri 15-20 güne Türkiye'ye giriş yapacak bildiğim kadarıyla. 1000-1200 tl bandında fuji absolute 2.1 ve 2.3 kesinlikle tavsiye ederim.
  • Herkese iyi günler diliyorum. Yıllardır bisiklet kullanmamış hatta arabadan inmemiş birisi olarak öncelikle bende doğa aşkı başladı. Sonra diyete başladım, sonra sigarayı bıraktım her ne kadar tekrar başlamış olsam da. Ve bir bisiklet aşkı başladı. Bir bisiklet alsam nasıl olur diye düşünmeye başlarken kendimi burada buldum. Tavsiyelerinize çok ama çok ihtiyacım var, çünkü en ufak bir şey bile bilmiyorum konu hakkında.

Öncelikle bilmenizde fayda olduğunu düşündüğüm kriterlerimi yazmakla başlayayım;

Süreceğim yol Gaziantep'in büyük parklarında, belki biraz şehir asfaltında denilebilir. Bunu hafif arazı ve asfalt olarak tanımlayabiliriz.
    Yaşım 27, 171 boy, 85 kilodayım.
    Bacak boyum: 86 cm
    Kadro boyu, gövde materyali, vites türü vs gibi konularda en ufak bir bilgim yok. Hafta sonları ve nadiren de olsa hafta içi akşamları 2 saat gibi bir süre ile sürme arzum var.
    Bütçe ise 400-800 gibi bir rakam.

Benim için değerli olan önerilerinizi almadan önce bisiklete dair zevklerim ile ilgili ufak bilgiler vermek istiyorum. Örnekle izah etmek gerekirse, beni hep eski hollanda bisikletleri cezbetmiştir. Hani ipince tekerlekli olup, arkasında sepeti, ön arka ışıkları ve kocaman koltuğu olanlar. Tabi bu sadece göz zevkimle alakalı bir durum. Hani Carraro, salcano, sedona gibi markaların da benzer modelleri var ama alsam nasıl olur, ve neye göre karar vereceğim bilemiyorum. Örnek resim için tıklayın t
    Öte yandan ortası açık bayan bisikletleri de epey hoşuma gidiyor. Sanki kullanımda daha rahat olacak diye bir his uyandırıyor, sizce haklı mıyım?

Tabi yukarıda bahsettiğim görsel isteklerimden ziyade bisikletin f/p oranı ve en önemlisi beni yormaması daha önemli benim için. Bunlar doğrultusunda bilmem gerekenleri detaylı bir şekilde bana izah ederseniz gerçekten çok işime yarayacaktır. Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 20 Ağustos 2014; 12:08:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Herkese iyi günler diliyorum. Yıllardır bisiklet kullanmamış hatta arabadan inmemiş birisi olarak öncelikle bende doğa aşkı başladı. Sonra diyete başladım, sonra sigarayı bıraktım her ne kadar tekrar başlamış olsam da. Ve bir bisiklet aşkı başladı. Bir bisiklet alsam nasıl olur diye düşünmeye başlarken kendimi burada buldum. Tavsiyelerinize çok ama çok ihtiyacım var, çünkü en ufak bir şey bile bilmiyorum konu hakkında.

Öncelikle bilmenizde fayda olduğunu düşündüğüm kriterlerimi yazmakla başlayayım;

Süreceğim yol Gaziantep'in büyük parklarında, belki biraz şehir asfaltında denilebilir. Bunu hafif arazı ve asfalt olarak tanımlayabiliriz.
    Yaşım 27, 171 boy, 85 kilodayım.
    Bacak boyum: 86 cm
    Kadro boyu, gövde materyali, vites türü vs gibi konularda en ufak bir bilgim yok. Hafta sonları ve nadiren de olsa hafta içi akşamları 2 saat gibi bir süre ile sürme arzum var.
    Bütçe ise 400-800 gibi bir rakam.

Benim için değerli olan önerilerinizi almadan önce bisiklete dair zevklerim ile ilgili ufak bilgiler vermek istiyorum. Örnekle izah etmek gerekirse, beni hep eski hollanda bisikletleri cezbetmiştir. Hani ipince tekerlekli olup, arkasında sepeti, ön arka ışıkları ve kocaman koltuğu olanlar. Tabi bu sadece göz zevkimle alakalı bir durum. Hani Carraro, salcano, sedona gibi markaların da benzer modelleri var ama alsam nasıl olur, ve neye göre karar vereceğim bilemiyorum. Örnek resim için tıklayın t
    Öte yandan ortası açık bayan bisikletleri de epey hoşuma gidiyor. Sanki kullanımda daha rahat olacak diye bir his uyandırıyor, sizce haklı mıyım?

Tabi yukarıda bahsettiğim görsel isteklerimden ziyade bisikletin f/p oranı ve en önemlisi beni yormaması daha önemli benim için. Bunlar doğrultusunda bilmem gerekenleri detaylı bir şekilde bana izah ederseniz gerçekten çok işime yarayacaktır. Şimdiden çok teşekkür ederim.

CARRARO sportive 224....Güzel püskülüt...Tavsiye ederim.........

• Cannondale Quick 4 -Trek Shift 4 - Merida Crossway 40 D

Bu üçü arasındayım. Bilgili arkadaşlar karşılaştırırsa sevinirim. Bu bisikletin fiyatlarına yakın başka şehir bisikleti önerisine açığım. Zamanını ayıran arkadaşlara teşekkürler.

Not : Forumda konu açtım fakat ilgilenen veya dikkatini çeken olmadı sanırım. Aktif ve güncel bir uyumlu konunun içine yazmakta buldum çözümü inşallah işe yarar.
  • Cannondale Quick 4 -Trek Shift 4 - Merida Crossway 40 D

Bu üçü arasındayım. Bilgili arkadaşlar karşılaştırırsa sevinirim. Bu bisikletin fiyatlarına yakın başka şehir bisikleti önerisine açığım. Zamanını ayıran arkadaşlara teşekkürler.

Not : Forumda konu açtım fakat ilgilenen veya dikkatini çeken olmadı sanırım. Aktif ve güncel bir uyumlu konunun içine yazmakta buldum çözümü inşallah işe yarar.
  • Trek Shift tam anlamıyla bir şehir/tur bisikleti değil, dağ bisikletine yakın bir hibrit. Merida Crossway 40D yüksek fiyat/performans oranına sahip gayet çekici bir model. Cannondale Quick ise karbon maşası ve hafifliği ile yol grubuna daha yaklaşan bir hibrit. Seçtiğiniz modeller arasından gündelik şehir içi kullanım için Merida, uzun turlar için Cannondale tavsiye edilir. Merida'ya alternatif olarak Giant Roam 2 önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinz -- 20 Ağustos 2014; 14:54:43 >
  • Belirttiğiniz bütçe ile alabileceğiniz klasik tip şehir bisikletleri oldukça sınırlı sayıda. Donanım karşılaştırması yaptığınızda ise aynı bütçe ile alabileceğiniz çok daha iyi donanımlı spor modeller ile karşılaşıyorsunuz. Eğer sizin için klasik görünümlü bir bisiklet şart değilse bir başka arkadaşın önerdiği Carraro Sportive 224 ve Salcano City Sport 40 daha uygun modeller. Klasik tarz önceliğiniz ise Sedona 300C bakabilirsiniz. Bunların dışında uzun mesafeli sürüş yapmayacağınız için katlanır bisikletlere de göz atmanız önerilir. İstediğiniz anda katlayıp aracın bagajına yerleştirebilmek, eve çıkardığınızda sehpa kadar biryerde saklayabilmek büyük rahatlık. Katlanır bisiklet konusunda ise kendi kullandığım Dahon VYBE C7A ve Vitesse P8 modellerini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinz -- 20 Ağustos 2014; 14:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

arkadaşlar görenleriniz vardır bu sıralar carrefoursada bianchi cross 700 bisiklet modelleri var. disk frenli.509tl. 20tl yapıkredi puanıyla 489tl'ye gelir.bu bisiklet bu parayı eder mi?benim hoşuma gitti bu model. fiyatı da çok uçuk durmuyor gibi. piyasada bu modelin fiyatını hiçbir yerde göremedim. o yüzden danışmak istedim. tavsiye eder misiniz?

hocam bu bisiklet büyük ihtimalle çelik kadrolu. eğer yakından görme şansınız varsa kadroda "alloy 6061" gibi yazılar var mı diye bakın. eğer yoksa bu paralar çelik kadroya verilmez onun yerine salcano ng650 düşünebilir yada imkan varsa bütçeyi artırmalısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    peki gene 1500 Tl civarı önerebileceğiniz hibrit veya yol bisikleti var mı ? (Şu aralar yol bisikleti kafamı çelmekte) @sadettinz
  • merhabalar @sadettinz

bugün carraro 225 alacaktım fakat bugün ki yağmur beni korkuttu. spor çamurluk (seleye takılanlar) acaba randımanlı olur mu? takım elbise kullancam sıkıntı yaşar mıyım? ya da 225 modeline klasik çamurluk artı bagaj takılır mı? en azından kış ayları için..

bir de eşime carraro 222 alsam mı acaba ne dersiniz?
  • Bende carraro sportive 225
    Merida crossway 40 v
    Sedona 321/331

Arasında kaldım amacım F/p olarak en iyisini almak marka deyince merida ve sedona ama F/p olarak carraro daha makul geliyor öneriniz nelerdir özellikle ekipman ve kadro olarak bunlar icinde ?

• Sorulara sırasıyla cevap vermeye çalışayım

@JzCrib

Yol bisikletlerinde gerçekten verim alabileceğiniz, yüksek seviye donanıma sahip bir bisikletin fiyatı 3500 TL civarından başlamaktadır. Burada fiyat/performans olarak önerebileceğim model Salcano XRS 030 APEX modelidir, ki 2500 TL fiyatıyla sizin bütçenizi yine epey aşıyor. Önceki mesajınızda bahsettiğiniz Merida 40 D, sizin bütçeniz ile alınabilecek güzel bir hibrit. Daha yüksek donanım için yerli üreticilere bakmanız gerekiyor. Bütçeyi 1700 TL civarına çekerseniz Salcano City Sport 01 ve Carraro Sportive 330 bu fiyat aralığında Deore vites grubu sunan modeller.

@slmsoyle

Gerçekten de takım elbiseyle hiç bisiklet kullanmadım, ancak spor çamurluktan normal kapalı çamurluğun verimini almanız biraz zor. Bildiğim kadarıyla Carraro kadroda çamurluk ve bagaj takılabilmeye uygun delikler bulunuyor, bunu değerlendirebilirsiniz. Tabiki görüntü olarak orjinalinde çamurluk bulunan bir model kadar çekici olmayacaktır. Sportive 222 modelini fiyatına göre düşük performanslı buluyorum. Sedona 300 C gibi klasik bir bisiklet hanımları daha çok cezbediyor. Ben eşim için Dahon VYBE C7A katlanır bisiklet aldım ve son derece memnunum, hatta benim Sedona 301'i çıkarmaya üşendiğim zamanlarda onun bisikleti ile geziyorum.

@boatswain

Sedona 321/331 - 2013 senesi modelleri, satıcının elinde kalması haricinde sıfır bulmanız epey zor. Konunun farklı yerlerinde de belirttiğim gibi 1000 TL bütçe seviyesinde Sportive 225 en yüksek fiyat/performans oranına sahip bisikletlerden. Diğerleri ise Salcano City Sport 10 ve Mosso 771 DMV. Mosso V frenli olması haricinde donanım olarak fiyatına göre rakipsizdir. Carraro kadro ise biraz ağır olmasına rağmen güven verici özellikte. Merida Crossway 40V ise sadece kadrosu için bile alınabilecek bir model. Bu durumda sizin ve benim önerdiğim modeller için bir tercih sıralaması yapalım. Sıralamayı fiyat/performans kriterine göre yapmak daha mantıklı.

1- Mosso 771 DMV
    2- Salcano City Sport 10
    3- Merida Crossway 40 V
    4- Carraro Sportive 225
    5- Sedona 325

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinz -- 21 Ağustos 2014; 10:09:11 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.