Şimdi Ara

bütün kanallar aniden kayboldu..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunny AT-10055 FTA USB modeli uydu alıcımız ve tek çanağımız var. bugün durup dururken bütün kanallar bir anda kayboldu. cihaz hiç sinyal alamıyordu. çanağı kontrol ettim, herhangi bir sorun gözrünmüyordu. fabrika ayarlarına dönüp kanal arattım türksat ve hotbird den 25-30 kanal buldu çoğu azeri kanalları. gün içerisinde birkaç kez daha aynı işlemi tekrarladım ve sonunda tüm kanallarımız geri geldi. ne güzel yeniden sıralama falan yapmıştık ki 1-2 saat sonra tekrar kayboldu. yine hiç sinyal yok görünüyor. ve hiç bir kanalı bulamıyor.

bilgisi olan varsa lütfen bir fikir versin..

çok zordayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: mckati

Sunny AT-10055 FTA USB modeli uydu alıcımız ve tek çanağımız var. bugün durup dururken bütün kanallar bir anda kayboldu. cihaz hiç sinyal alamıyordu. çanağı kontrol ettim, herhangi bir sorun gözrünmüyordu. fabrika ayarlarına dönüp kanal arattım türksat ve hotbird den 25-30 kanal buldu çoğu azeri kanalları. gün içerisinde birkaç kez daha aynı işlemi tekrarladım ve sonunda tüm kanallarımız geri geldi. ne güzel yeniden sıralama falan yapmıştık ki 1-2 saat sonra tekrar kayboldu. yine hiç sinyal yok görünüyor. ve hiç bir kanalı bulamıyor.

çok zordayım..

Anten dönmüş olabilir
    Hem Tek çanak var diyorsunuz hem türksat ve hotbirdden 25-30 kanal buldu diyorsunuz.Kafa karıştırıcı bir durum
    Başka birinin uydu alıcısı yerine kendi uydu alıcınızı takdığınızda sorun yok ise anteninizde yada kabloda sorun vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: mckati

Sunny AT-10055 FTA USB modeli uydu alıcımız ve tek çanağımız var. bugün durup dururken bütün kanallar bir anda kayboldu. cihaz hiç sinyal alamıyordu. çanağı kontrol ettim, herhangi bir sorun gözrünmüyordu. fabrika ayarlarına dönüp kanal arattım türksat ve hotbird den 25-30 kanal buldu çoğu azeri kanalları. gün içerisinde birkaç kez daha aynı işlemi tekrarladım ve sonunda tüm kanallarımız geri geldi. ne güzel yeniden sıralama falan yapmıştık ki 1-2 saat sonra tekrar kayboldu. yine hiç sinyal yok görünüyor. ve hiç bir kanalı bulamıyor.

çok zordayım..

ani olarak bütün kanalların gitmesi enteresan,arızalı olsa hiç bir kanalı bulmaması gerek,ancak bazı kanalları bulduğunuzu belirtmişsiniz,tezat var,çanak anten doğru yönde ise ve hangi çanakta arama yapıyonsanız o çanağı seçerek aramayı deneyin, izleme anındada her iki çanağıda kapsayan uydu konumundan -hepsi- seçerek her iki çanağında izlenmesini sağlayın.çanak ayarlarınızda bir kayma olmuşsa, evde bulunsun 20-30 tl falan bir adet resimdeki aparattan alırsanız faydalı olur sanırım.kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 4 Ocak 2010; 17:50:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.