Şimdi Ara

Bütün Oyunlarda Kasma Problemi ve Kilitlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer Aspire 5745g
    İntel core i5-480m 2.66ghz
    nvidia geforce gt420m 2gb
    6gb ddr3 ram

Ben bu bilgisayarı yaklaşık 4sene sorunsuz kullandım.Birçok güncel oyunu iyi kötü bi şekilde oynadım ama son bir kaç aydır bilgisayara bir şeyler oldu.
    Sorunlarım söyle;Artık bilgisayar iyi kötü her oyunda, 5 sene önce çıkandan bugün çıkana kadar her oyunda en düşük çözünürlük ve low ayarlarda kasılmanın hakkını veriyo,fps 4-5 in üstüne çıkmıyo çıldırıcam her şeyi denedim ama nafile.Ayrıca bir de oyunu açtıktan yaklaşık 5-6 dakika sonra bilgisayar kilitleniyor,bazen sadece donup kalıyor bazen de mavi ekran veriyor nvlldss.sys tarzı bi hata.Format denedim işe yaramadı.Ne yapıyım bilmiyorum.Isı sorunu yok virüs yok termal macun değişti,sürücüler güncel.Daha bi kaç ay önce oynadığım oyunlar aklıma geliyo çıldırıyom.Son bir kaç aydır 10 dakika oyun oynayamadım.Yardım edin lütfen

edit:onboard(dahili) intel ekran kartına geçiş yapıp oyunlara girince mavi ekran donma vs hatalar almıyorum.ayrıca kasma da azalıyor.Galiba sorun nvidia ekran kartında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ula98 -- 1 Şubat 2015; 23:53:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.