Bildirim
Buyincoins YARDIM
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sitenin üye panelinde sorun var. Benide tanımadı sign e bas ordan forgot password a bas . emailini yazz. emailine gelen linke tıkla . Yeni şifre oluştur. Direk hesaba giriş yaparsın. Ama çıktığında yeniden giriş yapınca tekrar böyle yapmalısın . Kargoya verildiyese sorun yok. Takip numarasını al r ile başlayanı ptt den takip et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time Traveller -- 5 Şubat 2012; 17:41:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gerter123
sitenin üye panelinde sorun var. Benide tanımadı sign e bas ordan forgot password a bas . emailini yazz. emailine gelen linke tıkla . Yeni şifre oluştur. Direk hesaba giriş yaparsın. Ama çıktığında yeniden giriş yapınca tekrar böyle yapmalısın . Kargoya verildiyese sorun yok. Takip numarasını al r ile başlayanı ptt den takip et
cevabın için çok teşekkür ederim bende acaba bi sorun mu oluştu kargoda diye düşünmüştüm -
quote:
Orijinalden alıntı: Nii-Sama
quote:
cevabın için çok teşekkür ederim bende acaba bi sorun mu oluştu kargoda diye düşünmüştüm
siteyi hacklemişler ondan dolayı .
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nii-Sama
quote:
cevabın için çok teşekkür ederim bende acaba bi sorun mu oluştu kargoda diye düşünmüştüm
siteyi hacklemişler ondan dolayı .
peki bu durum düzelir mi yoksa gitti mi site
-
çoğu zaman böyle bu site ama düzelir yakına -
Tüm sorularınızın cevaplarını aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. Sorularınızı sorabilirsiniz. Ürün tanıtımları, indirimler, haberler vs...
İngilizce olduğuna bakmayın admin Türk ;) Buyincoins.com Help Desk
Ayrıca forumda Uzak Doğu Alış Veriş Rehber konumuz da var, bekleriz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X