Şimdi Ara

Buyincoins YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 şubatta buyincoins ten alışveriş yaptım kargomda yola çıkmıştı ama bugün baktığımda görünmüyor ve kullanıcı adımla siteye girmek istediğimde şifre bulunamadı diyor bunu daha önce yaşayan oldu mu yada ne yapmalıyım şimdi
    yardım edin lütfen yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• sitenin üye panelinde sorun var. Benide tanımadı sign e bas ordan forgot password a bas . emailini yazz. emailine gelen linke tıkla . Yeni şifre oluştur. Direk hesaba giriş yaparsın. Ama çıktığında yeniden giriş yapınca tekrar böyle yapmalısın . Kargoya verildiyese sorun yok. Takip numarasını al r ile başlayanı ptt den takip et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time Traveller -- 5 Şubat 2012; 17:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerter123

sitenin üye panelinde sorun var. Benide tanımadı sign e bas ordan forgot password a bas . emailini yazz. emailine gelen linke tıkla . Yeni şifre oluştur. Direk hesaba giriş yaparsın. Ama çıktığında yeniden giriş yapınca tekrar böyle yapmalısın . Kargoya verildiyese sorun yok. Takip numarasını al r ile başlayanı ptt den takip et

cevabın için çok teşekkür ederim bende acaba bi sorun mu oluştu kargoda diye düşünmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nii-Sama

quote:

sitenin üye panelinde sorun var. Benide tanımadı sign e bas ordan forgot password a bas . emailini yazz. emailine gelen linke tıkla . Yeni şifre oluştur. Direk hesaba giriş yaparsın. Ama çıktığında yeniden giriş yapınca tekrar böyle yapmalısın . Kargoya verildiyese sorun yok. Takip numarasını al r ile başlayanı ptt den takip et

cevabın için çok teşekkür ederim bende acaba bi sorun mu oluştu kargoda diye düşünmüştüm

siteyi hacklemişler ondan dolayı .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nii-Sama

quote:

siteyi hacklemişler ondan dolayı .

peki bu durum düzelir mi yoksa gitti mi site

• çoğu zaman böyle bu site ama düzelir yakına
  • Tüm sorularınızın cevaplarını aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. Sorularınızı sorabilirsiniz. Ürün tanıtımları, indirimler, haberler vs...

İngilizce olduğuna bakmayın admin Türk ;) Buyincoins.com Help Desk

Ayrıca forumda Uzak Doğu Alış Veriş Rehber konumuz da var, bekleriz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.