Şimdi Ara

Büyük bir dosya sildim, ne çöp kutusunda gözüküyor, ne de harddiskte boş alan genişledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 50gb lık tek bir dosya sildim, çöp kutusunda gözüken birşey yok, sildiğim dikskte de herhangibi gibi alan genişlemesi olmadı, 100gb yer vardı diyelim sildikten sonra yine 100gb boş alan var. Sildiğim dosya F yerel diskinden diyelim, windows ise C'de kurulu. C sürücüsünde 50gb'dan daha az yer var, bundan mı kaynaklanıyor acaba, yada sorun ne olabailir?

• @MyWoRlD

Sorunuzu tam anlayamadım ama dosyayı hangi bölümden sildiyseniz o bölümde yer açılır.
  • sorunun başlığı karakter sınırlamasına takılmış, ama konu içeriğinde anlaşılmayan bir şey göremiyorum. teoride evet dosyayı sildiğiniz bölümde yer açılır, ben de yer açılmamış yazmışım zaten.
    hardisk 4 parça; windows c'de kurulu; f'de bulunan bir dosyayı sildim fakat dosya çöp kutusuna gitmediği gibi sildiğim bölümde herhangi bir boş alan genişlemesi de olmadı.
  • Çöp kutusuna birşey gönder sonra çöp kutusunu boşalt.

olmadı sildiğin bölümü sağ tıklayıp diski temizleyi çalıştır..
  • Benim bildiğim büyük boyutlu dosyaları silmeden önce geri dönüşü olmadan silinir diye uyarı verir. Onu onaylarsanız kalıcı olarak siler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.